Перейти до змісту

не працює інтернет

Вoвчик

Рекомендовані повідомлення

Добрий День, маю проблему - в знайомого не працює інтернет. Настройки ІП адреса та основной шлюз нормальний, ДНС прописаний 193.238.90.26 та 193.109.80.2 ОС ХР... п ІП адресам все пінгується нормально , а при ping ukr.net та "nslookup board.lutsk.ua" не знайдений узел та not response, взяв дома свый нотік з Убунтой , 1 хвилина - прописав всі ті самі натсройки і все запрацювало номрально...

получаеться що не парцює ДНС клієнт... робив безопасний режим - так само... та пошук вірусів ДрВебом та Нодом і нічього не знайшов, думаю переустановлювати Віндовс але проблема в тому що багато всяких клієнт-банків і краще паро годин ще посидіти, спробувати відновити чим ХР переставляти... що може допомогти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже їй нічього не поможе - переустановлюю... =(...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DNS був прописаний 193.238.96.20 - я як набирав перше повідомлення то сильно поспішав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от і порадились... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да я такого ще не бачив - ДНС не працює і все... даже якщо вручну в файл hosts прописати ІР адреси то всерівно ніч не знаходить... думав якось можна службу ДНС переустановити, але вже вирішив не мучитись і грохнув все... поставлю якусь антивіруску і буде щастя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба виконати команду

"netsh winsock reset"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...