Перейти до змісту

Антивирус Касперского

Rock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знав куди запостити, чи то в гумор , чи ще куди  ;) ,

в касперского загострилась шизофренія, я догадувався що він неадекватно поводився , а тут явно загострення хвороби. ;)

Начиная со вчерашнего дня многие пользователи Антивируса Касперского заметили некорректную работу данного программного продукта. Дело в том, что антивирус начал считать большое количество сайтов "фишинговыми", о чем честно предупреждал соответствующим всплывающим окошком. Наличие на странице обычного счётчика посещаемости вызывало такую необъяснимую реакцию Антивируса Касперского.

повністю 3DNews

Опубліковано

модуль проверки инет трафика вроде как только в КИСе и есть... .. я так вообще блокирую всякие счетчики и скрипты через локальный прокси.. так шо но проблемо :)

Опубліковано

З мене хватило, що він колись взагаді процес explorer.exe нафік вбив. Про це у багатьох виданнях тоді писало. Щас KIS 2010 користуюсь - ніби нормально. Правда чомусь при оновленні баз дико грузить проца і систему та й оновлення тривають по 5-10 хв. При тому, що бази біля 2 мб важать, а швидкість 1мегабіт. Що саме він робить ті 10 хв і чому так грузить систему не знаю :huh:

Опубліковано

сьогодні закінчилась бета версія КАВ 8, ще раз бета не активовується, до цього так користувався рік... доречі в КАВ 7 бета теж не активується... :angry: :angry: :angry:

Опубліковано
сьогодні закінчилась бета версія КАВ 8, ще раз бета не активовується, до цього так користувався рік... доречі в КАВ 7 бета теж не активується... :angry: :angry: :angry:

якраз сьогодні вчергове активував бета версію на KIS 2010

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Хто підкаже ключі до Касперського, а то стоїть КАВ2010 пробна версія, срок якої закінчується....

Опубліковано

Хто підкаже ключі до Касперського, а то стоїть КАВ2010 пробна версія, срок якої закінчується....

глянь тут

http://www.kavkiskey.com

http://kavkiskey.angelcities.com/

http://freekasper.narod.ru/

Опубліковано

Диму без вогню не буває. :)

Можливо ця стаття і не зовсім до гумору відноситься.

Скандали кругом Касперського повторюються з якоюсь періодичною циклічністю.

Пригадую, N-ну кількість років назад розгорівся скандал - "Лабораторія Касперського сама продукує віруси, для збільшення продаж свого програмного продукту". Почалось все з того, що в свіжих антивірусних базах знайшли "прописаний" вірус якого ще не існувало в природі, і який перший раз засвітився лише через кілька місяців. Це викликало підозри і навіть боляче вдарило фінансово (на жаль вже не памятаю реальних цифр).

А недавно (близько двох тижнів назад), в одного товариша на крупному підприємстві "полягла" локальна мережа (більше сотні компутерів). Шукаючи причину, з'ясувалось, що у всьому винний Каспер. Хоча вони вже давно офіційно купують ліцензійний продукт...

Можливо ця стаття і не зовсім до гумору відноситься. :)

Хоча саме в якомусь конкретному випадку, IMHO не можна виключати "криві руки", ледар-забивательство на роботу, нехватку часу на налаштування і т.п.

Мені самому не раз доводилось стикатись з компами на яких стояв Каспер, і був "пробитий" кількома різновидами троянів і т.п. муті. Взагалі недавно потрапив до рук ноут з невеликим антирекордом - близько 2000 тис. вражених файлів при встановленому і активному Каспері. :)

Звісно не було, немає і мабуть і не буде ніколи на 100 відсотків надійного і безвідмовного антивіруса.

Можна довго сперечатись на тему - який антивірус кращий. Але в результаті свого практичного досвіду, кожен все-таки вибирає найбільш оптимального і вдалого для своїх задач. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...