Перейти до змісту

Продам переднє колесо

VitaliyS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам переднє колесо .Обод Mach XC 2.10 .Втулка на пром. пітшипниках DT Swiss Onyx ,вага колеса - 922 грами. 32 спиці,пістонований . Легке Б-У ,скоріше ставився на велосипед з ціллю протестувати. Ціна - 300 гривень.

Руль ,діаметр - 31,8 , довжина - 63 см. знятий з нового велосипеда , ціна - 60 гр.

тел.0508204591

Також,попередньо,вивчу попит на можливість поміняти свій велосипед Scott scale -80 (пробіг орієнтовно -1000 км.) з новою рамою ( Scott scale-40 ) на велосипед нижчого рівня з доплатою.

post-6552-1263122551.jpg

Опубліковано

YC - a 253 .2007 рік ,знятий з Giant .явної назви немає ,вага - 374 грам.

Велосипед такий,тут він сфотографований зразу після заміни рами (рама 2009 року ), 19 дюймів розмір. Є документи,коштував - 7250 гривень.

post-6552-1263126349.jpg

Опубліковано

А на какую доплату (приблизительно) ты расчитываеш, если менять твой велосипед на Бергамонт Айс?

Опубліковано

Я не зовсім вкурсі :) що це за модель,в якому стані . Принцип такий,як би ти його продавав то за яку ціну ?

Поясню,щоб не виникало недомовок - Маунтінбайк був моїм хоббі більше 10 років,я активно цікавився і "катався" і на протязі цього часу міняв велосипеди,а в мене вже достатньо їх було,кожен раз на трохи кращий і зараз травма коліна не дозволяє мені продовжувати моє хоббі :( Так що ,зовсім низького рівня велосипеда я не дуже і хотів би,потрібен такий,щоб іноді можна було проїхатися "по справах" і щоб син катався .

Опубліковано

Свой бы я продал за 3000 грн.

Для тех целей, о которых ты пишеш вел вроде бы подходит.

Но конечно это пока приблизительный разговор.

Опубліковано
Хочу руля.

Як чи коли хочеш подивитися його? Звони,або напиши свій номер тел. Домовимося .

Опубліковано

для ободних,тобто ві - брейків

втулка на закритих пітшипниках.,декілька разів сам пробував- якщо розкрутити колесо,тримаючи в руках і закрити очі,то і не зрозумієш,крутится колесо чи ні.Немає ні люфту ні шероховатості.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...