BIKTOP1970 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 13:26 #76 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 13:26 Можна звісно пробувати почистити Реєстр, додатково просканувати систему різними антивірусами, "вручну" познаходити підозрілі файли. Але займе це все не годину і не дві. Кілька днів як мінімум. І це все не дасть 100% гарантії, що не залишилось ще якоїсь зарази.IMXO радикальніший та набагато швидший варіант - загрузитись з будь-якого LIVE-CD (на даний час їх є досить широкий вибір). Витягнути (скопіювати) важливу інформацію з Диску С:. А далі - < format C: >, та перевстановлення системи. Принаймі тоді можна отримати хоч якусь ймовірність 100% чистої системи. І взагалі, хто заважає: 1. Не зберігати важливу інформацію на робочому столі, на системному диску і т.п. 2. "Закатати" образ своєї чистої системи з встановленими драйверами і необхідними програмами тим же "NORTON G-HOST" або "Acronis'ом". Відновлення системи тоді займе 15-20 хвилин. Перевірено на особистому досвіді з Win 98, Win2000, Win XP, Win 7. IMXO це єдиний реальний і швидкий спосіб захисту під Віндою. Звісно він не виключає користування антивірусами, брендмауерами і т.п.
spqr Опубліковано 1 Березня, 2010 в 13:53 #77 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 13:53 Сидить ця гадость і після відновлення системи,тільки тихо Dr.Web в мене її нашов.Після видалення були певні глюкі з відеофайлами,кодеки злітали чі що,і ще якісь повідомлення про безпеку вискакували.У знайомого після перебивкі вінди всі фільми не запускалось зображення,вобщем гадость ще та.
SunSeth Опубліковано 1 Березня, 2010 в 19:52 #78 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 19:52 Невже ніхто не чув про RansomHide?Небольшая история: Принесли мне както компьютер на ремонт. В котором при запуске появлялась большая женская %гениталия% на весь 19 дюймовый экран, которая просила отправить смс с текстом таким то на номер такойто. Поиск вирусов через Livecd эту самую %её% не убрал. Интернет к слову из за вируса накрылся %ею% и попасть на любой форум для советов или хотя бы в яндекс нельзя было. Но я зашел в сеть со своего компа и наткнулся на сайт http://news.drweb.com/show/?i=304. В самом низу сайта есть генератор ответных кодов для таких вот вирусов. Вводишь код этой %гениталии% и она испаряется. Но это если у вас тырнэт не заблокируется вирусом. А если таки заблокируется? Переустанавливай винду ибо убрать такие вирусы пока сложно, не имея под рукой хитрых антивирей на livecd. И я написал огроменную программу на целых 15 килобайт в которой собраны все те же самые ответы, что и на упомянутом сайте. Собственно програмку для упокоения этих вирусов я и выкладываю.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.