Перейти до змісту

Мастильні матеріали (або смазочные)

V.Wolf

Рекомендовані повідомлення

Власне зміст питання сабж.

Цікавить де можна купити нормальні матеріали, не якусь бодягу, з гарантією шо то непідробка. На формулі можливо???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Формула - досить ризиковано, краще пробуй фірмочки, що поставили заміну мастил "на поток" (мають власні бокси з устаткуванням) - тим принаймні зв'язуватись з дешевим фальсифікатом невигідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ДПЗ, об"їздна, не доїжаючи до Мамсурова, є " Liqui moly", продають і замінюють на місці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я последний раз брал Q8 синтетику. На формуле - "Дукан-ойл". На сайте Q-8 указан как офф диллер ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всерівно на Формулі якось стрьомно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всерівно на Формулі якось стрьомно.

нічого стрьомного там не має...просто треба знати в кого брати ;)

0667288060-мій..набереш, підїду якщо треба, візьмем норм.. масло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чудненько.

Але от мені підкажеш, ще одноклубникам які поросять, а іншим.... думаю для багатьох то актуально. Як відрізнити бодягу, від якісного товару, незаливши хз шо.

Вот пора мені буде антифріз замінити, ну небачив на ринку концетрату, який би хоч довіру викликав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чудненько.

Але от мені підкажеш, ще одноклубникам які поросять, а іншим.... думаю для багатьох то актуально. Як відрізнити бодягу, від якісного товару, незаливши хз шо.

Вот пора мені буде антифріз замінити, ну небачив на ринку концетрату, який би хоч довіру викликав...

а...звідки в тебе таке слово "бодяга"???? ти шо купив неякісне масло і запоров мотора? :)

зараз дійсно є багато підробок і відрізнити практично не можливо.

беру завжди в старих провірених людей які не займаються хе.ньою.

на рахунок концентрату----може ти не там шукав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне зміст питання сабж.

Цікавить де можна купити нормальні матеріали, не якусь бодягу, з гарантією шо то непідробка. На формулі можливо???

Можем помочь.

http://repsoloil.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
а...звідки в тебе таке слово "бодяга"???? ти шо купив неякісне масло і запоров мотора? :)

зараз дійсно є багато підробок і відрізнити практично не можливо.

беру завжди в старих провірених людей які не займаються хе.ньою.

на рахунок концентрату----може ти не там шукав?

Два чи три рази купляв мінералку для заміни в батьківській таратайці, так навіть до 500 км не дотягувало, в якусь "жижу" незрозумілу перетворюється, перший раз з неприємними наслідками. Потім дивитись стали. От звідки слово "бодяга" взяв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...