Перейти до змісту

Samsung SCX 4300 треба порада!!!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купити такий МФУ, але на форумах прочитав що він не заправляється, треба купляти новий катридж. У кого є такий підкажіть чи це правда! Дуже вдячний!

Опубліковано

Брехня...тільки картридж чіпований, крім заправки ше скидувати тре (обнуляти, перепрошивати програматором) а це вже додаткова послуга...У мене такого нема МФП але з SCX-4200 вони чіповані я знаю :).....

Кхм.)))

ще таке http://startcopy.ru/repair/sams4300_sc.htm

Опубліковано
Брехня...тільки картридж чіпований, крім заправки ше скидувати тре (обнуляти, перепрошивати програматором) а це вже додаткова послуга...У мене такого нема МФП але з SCX-4200 вони чіповані я знаю :).....

Наскільки я знаю заправка коштує гривень 70. А не підскажете скільки коштуватиме "додаткова послуга"?

Опубліковано

МФП таки цікавий судячи зі статті..дійсно не прошивається чіп. розглянь альтернативи..або на свій страх і ризик як написано

Опубліковано
МФП таки цікавий судячи зі статті..дійсно не прошивається чіп. розглянь альтернативи..або на свій страх і ризик як написано

В тому то і справа що альтернативи немає (((((((((((( Може щось порадите?

Опубліковано

туди просто засипається тонер

чіп ніхто зазвичай не чіпає

буде казати що фарба закінчилася, але друкувати буде без проблем

перевірено

а якщо вже так боїшся, то візьми 4220, він без чіпа

доречі, стукай в асю, привезем тобі мфу

Опубліковано
туди просто засипається тонер

чіп ніхто зазвичай не чіпає

буде казати що фарба закінчилася, але друкувати буде без проблем

перевірено

Ви впевнені на рахунок цієї моделі? А то вона відрізняється від інших? Просто це досить великі гроші (500 грн за катридж)...

Опубліковано

Можу подати як МФУ, так і потым заправляти до нього картриджі) 60грн з обнуленням чіпа. І ціна нормальна і техніка хороша.

З.І. Про чіп - п*дьож. ) прошивати тре. Інакше, після 5-6 заправок тупо стає дубом і каже шо в нього відсутній тонер. Перевірено на декількох школах, де стоять такі МФУ.

Опубліковано
З.І. Про чіп - п*дьож. ) прошивати тре. Інакше, після 5-6 заправок тупо стає дубом і каже шо в нього відсутній тонер. Перевірено на декількох школах, де стоять такі МФУ.

Фух, облегчало :0152:

зазирніть в асю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...