Перейти до змісту

Шукаємо енергійних та комунікабельних людей

bizya

Рекомендовані повідомлення

неймлесс, ти дарма так, ну кого він може образити?нам інтересно і весело:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
про остальное что я добился просто не щитаю нужным выхвалятся.

На щьот щьотчіків... Щьотчік, торгуй щьотчіками, вчи всіх щітати, будеш мати чим вихвалятся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згадався анекдот "дружина встала рано вранці, тихо позрізала гачки на вудці чоловіка, наробила дірок в гімовому човні, розрізала підошви чоботів, і тихенько прилягла назад у ліжко до чоловіка - жити їй залишалось не більше години" :)

так і тут "бізя послав модераторів, адміна попросив заткнутись - жити його темі залишалось..." :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартера терміново в ... смиренний жовтий форумний будинок! :jeer:

P.S. Спочатку зроби щось корисне людям, а тоді говори...

P.P.S.

зацикленість автора топіка на школярах, сидінні на шиї у батьків і на матеріальній незабезпеченості дає певні теми для роздумів
А ось це називається просто "комплекс меншовартості" :sm142: те, від чого страждає/страждав САМ; ця людина хоче позбутись вищевказаного,а не може, попутньо "кусаючи" всіх... :0068::_39:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі така зацикленість автора топіка на школярах, сидінні на шиї у батьків і на матеріальній незабезпеченості дає певні теми для роздумів. Скажіть шановний, це вас на курсах учать, що всі бидло, а ви - еліта? Абсолютна більшість людей, яку ви обізвали школярами, що кляньчать гроші в батьків є самостійними, сформованими особистостями, які давно ні в кого на шиї не сидять, в багатьох є діти. Всі люди, що відписались в даному топіку, на скільки я знаю нормально заробляють, де в кого навіть є свій бізнес. А вам, шановний, я можу сказати, що саме завдяки таким особинам як ви, у більшості адекватних людей саме таке, як ви мали змогу побачити вище, негативне ставлення до мережевого маркетингу вцілому і до його представників зокрема. Можливо слід змінити, як мінімум відношення до спору і опонентів, можливо слід задуматись над методами донесення інформації? Можливо слід все таки зберегти норми здорових людських відносин і як мінімум попросити вибачення в тих, кого ви образили?

за школоту я уже попросил был неправ внимательней читайте в топике, на щет элиты никто не говорил, некоторых кто писал я тоже визуально знаю, чего добились и т.д. и какими способами это неважно и заметьте еще раз внимательно на щет школоты я написал только раз а раздули на 2 страницы. А на щет многих компаний сетевого маркетинга много людей пугается из-за частых разводов или мелкой оплаты... тут я ничего не могу поделать... а люди убеждаются только после того как поработают месяц-второй и скажут как мы ошибались... а что касается информации на сайте компании все подробно расписано если что неясно любой может прийти на офис к любому менеджеру не обязательно ко мне и получить консультацию или в телефонном режиме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аааааааааааа щєт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

згадався анекдот "дружина встала рано вранці, тихо позрізала гачки на вудці чоловіка, наробила дірок в гімовому човні, розрізала підошви чоботів, і тихенько прилягла назад у ліжко до чоловіка - жити їй залишалось не більше години" :)

так і тут "бізя послав модераторів, адміна попросив заткнутись - жити його темі залишалось..." :D

не-не,

темко пусть будет для истории, место ей, павда во флейме....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, повеселили душу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...