Перейти до змісту

Чи можна їхати за кордон по генеральному дорученню на авто?

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

Хто їздить по дорученню, відпишіться, буду дуже вдячний за інформацію…

Невже ніхто не їздить по дорученню за кордон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ти не вписаний в техпаспорт, то чи є доручення чи його нема (бо його й так ніхто не дивиться), то нашим для перетину кордону треба платити: митники 50 грн, прикордонники 20/50 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

Актуально. Хтось їздив недавно за кордон по дорученню? З ним можуть реально не пустити чи пару гривень все вирішить???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

50 грн. в паспорт і все, можна і не давати, якщо є генеральне доручення. Можуть звичайно не пускати, тоді показуєте в генеральному дорученні фразу, де написано: "... на період дії цієї довіреності користуватися цим автомобілем на території України, а також за її межами". Реально полякам не важно, тому давати 50 грн. чи ні - це на ваш розсуд. Один раз їхав через Устілуг, поклав в паспорт 50 грн., то вони з мене сміялись, але гроші взяли. Іншого разу через Ягодин нічого не давав, то навіть не спитали!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То в Польшу, а попробуйте в Беларусь въехать... потом расскажете, интересно будет послушать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вписаний в техпаспорт, наші глянули права, техпаспорт, подивились в книгу, віддали все і крапка, а білоруси попросили доки, запитали страховку, я в Луцьку купував, запитали чи я заїзджав в РБ саме на цій машині, я сказав що ні, через 15сек. мені видали декларацыю о временном ввозе автотранспортного средства.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Білорусь не їздив, нічого сказати не можу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені треба в Словаччину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Якщо дружина вписана в техпаспорт але з дівочим прізвищем і посвідчення водія у неї на дівоче прізвище, а закордонний паспорт вже на нове прізвище, то якщо взяти свідоцтво про шлюб, пропустять її на кордоні чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

В мене ситуація така. Років два назад їхав в Білорусь по г. дорученню то на нашій митниці запросили тимчасовий техпаспорт, на що я розвів руками сказав, що тре тільки до митниці рб і все, на цьому розішлись без всяких фінансових проплат (нормальні хлопці були). Та більше так їздити не хотілось. Зараз питаю у знайомих то кажуть, що по г. дорученню пускають без проблем хоч в Польщу, хоч в Білорусь, а родич їхав в Чехію то і доручення ніхто не спитав. Дійсно сам почав їздити в РБ по г. дорученню кожних 8 днів (частіше не пускають) возив собі все , що треба, а тут одного разу при виїзді до неньки України митниця блондинистої породи доїба...ся де мій тимчасовий техпаспорт. Читала мені мораль 15хв. (хотіла грошей) на що я знов розвів руками і так розішлись :) .

Так от питання, чи треба дійсно тимчасовий техпаспорт при перетині кордону по дорученню?

Митникам білорусам і полякам взагалі ніякого доручення не треба.

На одному із форумів знайшов:

" я не прагну робити тимчасовий талон. я питаю, чи зможу я без проблем виїхати за кордон і приїхати назад на авто, яке не є моєю власністю, а на керування яким я маю довіреність?

тимчасові відмінили це точно а прикордоники немають нічого до тимчасових, доручень на автомобіль це пріорітет митників а вони просто розводять"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
а тут одного разу при виїзді до неньки України митниця блондинистої породи доїба...ся де мій тимчасовий техпаспорт

Невже це на пункті пропуску Доманово?) якшо так то знакома мені та пані, я один раз ляпнув шо везу 6л алкоголю і вона сказала шо більше мене ніколи не пустить, тільки цей раз(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
а тут одного разу при виїзді до неньки України митниця блондинистої породи доїба...ся де мій тимчасовий техпаспорт

Невже це на пункті пропуску Доманово?) якшо так то знакома мені та пані, я один раз ляпнув шо везу 6л алкоголю і вона сказала шо більше мене ніколи не пустить, тільки цей раз(((

Ні, це пункт пропуску "Пулемець" хоча вони міняються . Коротше можна їздити по дорученню ще з минулої зими. Деякі минтники можуть придертись та треба зразу лупити в очі , хай дають письмову відмову у проїзді в якій обгрунтують всї дії. Також у них висить номер гарячої лінії який достить ефективно допомагає при вірішенні такиїх проблем, вони його як чорт ладану бояться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...