Перейти до змісту

Полоса в режимі очікування (N95 8Gb)

Рекомендовані повідомлення

Зявилась в мене така нокія, все гуд, тільки одне бісить - полоса в режимі очікування завжди вертикально. Що тільки не робив, відновлював заводські настройки, міняв тему, відключав датчик повороту - нічо не допомагає. Може на форумі є власники даної моделі, ви не стикались з такою проблемою!?

7cae7bd86187.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була така проблема на 6220 . Так як дратували мене маленькі часи і дата то навіть не захтів шукати в чому проблема, а поставив "cClock - v.1.21" і стало мені щастя.

Спробуй мож поможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

CEM, дякую, але не помогло. навіть ця заставка відображається поздовж екрана а не поперек :(

Це мабуть не програмна поломка :(

2bff9430f7c7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене таке саме. Не думаю що то поломка. Це скоріше всього розробники саме так і задумали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене таке саме. Не думаю що то поломка. Це скоріше всього розробники саме так і задумали

Інтєрєсна дєвкі пляшут) так на звичайній N95 (не 8 гіг) полоса горизонтально...

мабуть ті розробники курнули перед тим як щось задумати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а прошивку не пробував оновити до останньої версії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стояла стара бодафоновська прошивка. обновив до нової. потім перепрошив на українську. у всіх однаково заставка працює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав тут forum.mobile-review.com/archive/index.php/t-57426.html і думаю, що реально так і задумано. Тобіш вертикальна полоса дати. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитай тут (потрібна реєстрація) Там є якась заставка, що працює в книжному режимі(зверху в шапці теми в розілі недоліки, є посилання, але щось воно не відкривається, почитай форум)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить тебе має спасти:

Portrait Screen Saver

- Скринсейвер портретной ориентации для владельцев тех девайсов, где стандартная экранная заставка имеет альбомный вид.

- Программа не имеет настроек, отображает на дисплее минимум информации - дату и время, ничего больше.

- Для включения идем в темы-заставка и выбираем Portrait Screen Saver.

- Минус программы - сажает аккумулятор быстрее стандартного скринсейвера.

Так шо шукай...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую, виявляєтьсяй справді розробники обкурились і придумали таке.

Тему можна закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...