Перейти до змісту

Чехли у салон

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

Потрібно пошити чехли на сидіння автомобіля Skoda Fabia.

До кого звернутись по такому питанню, можливий варіант як зі своїм матеріалом так і купівлею його у покрійника.

Цікавить де і ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По вулиці Потебні є автомагазин. там продаються і матеріали, обшивають сидіння і сам салон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По вулиці Потебні є автомагазин. там продаються і матеріали, обшивають сидіння і сам салон.

хлопці на карбишева перешивають гарно салони

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Цей магазин вже мені радили, заскочу сьогодні якщо буде час...
Де саме?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Цей магазин вже мені радили, заскочу сьогодні якщо буде час...
Де саме?

IMHO - там шарашкіна кантора, яка готує машини тільки на продаж.

Якщо мова йде про ангар при в"їзді ліворуч - то враження залишились тільки негативні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую Fedorа, шарамигі ще ті :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а оригінальних чохлів на Фабію хіба немає в продажі?..

Бо як-не-як а заводка пошивка думаю буде краще ніж саморобні.. Хіба що не так ексклюзивно. Але якшо тканина планується звичайна (без вставок шкіри чи інших дорогих матеріалів), то тоді думаю неварто..!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а оригінальних чохлів на Фабію хіба немає в продажі?..

Бо як-не-як а заводка пошивка думаю буде краще ніж саморобні.. Хіба що не так ексклюзивно. Але якшо тканина планується звичайна (без вставок шкіри чи інших дорогих матеріалів), то тоді думаю неварто..!

На Шкоді не питав, туди як приїдиш, то хоть стриляйся. Ніякого сервісу! А за ціни то і говорити не буду... Персонал така дєлашня що і слова не скажиш! Не хочу з ними навіть і справи мати!

А ті що на формулі.. Ммм.. Ну вони якось не пруть. Хочеться щоб пошили чохли які будуть прилягати до сідушки, а не гуляли по ній...

Ось тому і хочу замовити на пошив..

Сьогодні, нажаль так і не знайшов часу на Потебні перескочити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно пошити чехли на сидіння автомобіля Skoda Fabia.

До кого звернутись по такому питанню, можливий варіант як зі своїм матеріалом так і купівлею його у покрійника.

Цікавить де і ціна?

0509777313-звати Паша шиють і перешивають все шо можна на Рованцях.. їх же фірма на Потебні.

скажеш від Андрія з Дубнівської.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна "майки" натянути. червоні або жовті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ті що на формулі.. Ммм.. Ну вони якось не пруть. Хочеться щоб пошили чохли які будуть прилягати до сідушки, а не гуляли по ній...

Я покупал на Формуле спецом для Дэу(у меня Дэу;)). Легли отлично и ничего не гуляет и не ерзает. Правда они стоили в полтора раза дороже универсальных. Может и на Фабию такие есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...