Superman Опубліковано 15 Жовтня, 2009 в 17:21 #1 Опубліковано 15 Жовтня, 2009 в 17:21 Які програми ви використовуєте на своєму смартфоні? І ще, особливо хочу щоб ви відмітили програми які допомогають зменшити розрядження батареї. У мене є така програма як Battery Extender, для зменшення використання енергії батареї вона використовує слідуючі параметри - Яскравість дисплею - Час переходу в режим очікування - Bluetooth - Використання програм (Якщо гра, програма звернута то вона використовує енергію) Також є Energy Profiler, яка показує витрату енергії, завантаженість процесора та інші параметри за допомогою графіка Можна включити її і проглянути графік де буде показано використання наприклад батареї звернути її, включити музику і глянути як змінилось використання. Наприклад у мене при найбільшій яскравості показує в середньому 10W а при найбільшій - 40W. Ось тут повний опис цієї програми на англійській мові З цього сайту можна скачати багато різних програм для сімбіану 9.4 в одному архіві. Хороший та якісний софт Якщо ви готові платити за софт, то це для вас
Dimaxa Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 08:56 #2 Опубліковано 20 Жовтня, 2009 в 08:56 використовую LightCtrl, виключає підсвітку клави, блокує включення заставки, яка теж споживає батарею...є фонарик(працює не на всіх апаратах, sos-промигування, фонарик з допомогою дисплея телефону(різні кольори))lightctrl.v1.33ru_850.rarправда в інеті ходять слухи, що з цією програмулькою батарея садиться ще скоріше, мною такого помічено не було...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.