Перейти до змісту

Порадьте комунікатор

Рекомендовані повідомлення

Після того, як остаточно вийшов з ладу смарт HTC MteOR, хочу придбати собі відносно недорогий комунікатор, оскільки мобільний трішки не влаштовує по функціоналу, а на смарти типу Нокіа дивитись не хочу, оскільки за місяць використання Е50 бачу тільки незручності. 

Основні вимоги:

Надійність корпусу.

Надійність апартної частини.

ОС Віндовс.

Ворд, Ексель, ВайФай, телефон, блютуз. 

Серед виробників перевага бредам НТС (за 8 місяців використання свого метеора влаштовувало практично все).

Хотілося б щоб ще шустренький був. Ну і новий. За адекватну ціну. 

P.S. Звернувся по причинітого, що в Луцьку в магазинах дуже маленький вибір саме комунікаторів. А навіть ті, що є в спеціалізованих магазинах - в більшості б/в по ціні нового. Вчора переконався сам, коли взяв в руки апарат, в якого в статистиці дзвінків було 35 годин вхідних та 37 годин вихідних годин. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в яку ціну мітиш?

І який клас комунікатора?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

асус р750

+1 супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ціна в принципі влаштує в межах розумного. Комунікатор по ціні ноута купувати не буду по причині ненадобності.

Придивлявся до комунікаторів, ближчих до початкового рівня.

Моделі в основному виробника НТС. P3300, P3350, Touch P3452. В принципі, старенькі, в минулому досить популярні моделі. На Асусі особливої уваги не звертав.

Сіняти такі речі часто не люблю. Телефон як правило служить по 3-4 роки. Ще б досі ходив би з М65, якби не почав розлазитись від постійних польотів на асфальт.

Тому в першому пості таки 1 вимогою поставив надійність корпусу (ну випадають в мене телефони деколи).

А може плюнути на комунікатор та придбати собі бронебійну мобілку по типу М65 Сіменса, чи таких вже не випускають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З недорогих непоганих можу порекомендувати ASUS 525 або ж Qtek S200 (O2 Xda) - компактні, досить швидкі в роботі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив я у форумчанина qtek s200, з нього треба було зробити специфічний пульт керування, але потужності не вистачило - придбав більш потужний КПК. Так як подіти нікуди було - сам ходжу с s200 - все просто супер! Поставив Windows Mobile 6.1 Pro - літає! Падав, батарейка відскакувала, потерся, поцарапався, але алюмінієвий корпус вирішує все :)

Впевнений - нічим не гірший Сіменса М65 )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді Р525

в самого такий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HTC P3300 також алюмінієвий

Пережив 2 падіння на асфальт з маленькими подряпинами)

1,5 року користуюсь - одне задоволення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HTC P3300 також алюмінієвий

Пережив 2 падіння на асфальт з маленькими подряпинами)

P3300 алюмінієвий корпус?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Texas Instruments OMAP™ 200 Mhz

RAM 64MB

Сумнівне задоволення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 5800 Xpress Music :)

Відповідає всім вимогам, плюс за свою скромну ціну (близько $350) має шикарний дисплей, картку на 8 гіг в комплекті, навушники з пультом, безглючний блутус (на відміну від багатьох апаратів на WinMobile), зручну телефонну частину, інтерфейс заточений під керування без стилуса, тактильну віддача при натисканні на дисплей і ще купу переваг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки що дякую. Буду чекати відповіді на рахунок першого Ай-фона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Texas Instruments OMAP™ 200 Mhz

RAM 64MB

Сумнівне задоволення...

Сам розганяється до 286Mhz під час юзання, що збільшує його швидкодію на 50% (2D test). (в простої тормозиться до 99 Mhz)

Для моїх вимог, вистачає цілком, козиряти що можна дивитися непережаті фільми з 400-500Mhz процами, а потім кожен вечір ставити девайс заряджатися - не моє...

Хто які ставить вимоги перед пристроєм...

Для когось швидкодія, іншим автономність, третім набор усіх комунікацій, каму шо бліже ...:)

Пардон за офф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...