Перейти до змісту

Продам велосипед горний

DodGER_SIX

Рекомендовані повідомлення

Замінено майже все впродовж експлуатації. З рідного тільки рама залишилась)). Тріщин немає. Жодного разу варений не був.

Можливий торг в межах розумного.

450 грн. знижено до 395 грн. 375 грн.

post-2352-1254376551.jpg

post-2352-1254376594.jpg

post-2352-1254376631.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

країна виробник?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

країна виробник?

Коли куплявся, то був польський, але зараз тільки рама з відти залишилась, колеса теж польські, а все решта незнаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціна знову падає!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де можна подивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі запчастини польско-німецькі, окрім перекидок і дрібних деталей на зразок перемикачів... На ринку можна купити китайський за гривеь десь 600, але я даю гарантію, що китайський не витримає й місяця експлуатації середнього рівня))) А такого типу вел коштує <1000 грн. , навіть Б/У привезені звідти. Ціна розумна, більше не знизиться, так дешево тількі по тій причині що більше на ньому ніхто не катається, а стояти аби стояти теж не потрібен. Тож чекаю ваших пропозицій на купівлю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что, в Польше или в Германии уже делают велозапчасти? ;)

"Країна виробник" - вообще смешное понятие. Я два байка собирал сам, с нуля. Отличий от "фирмы" не наблюдается :D

Рама железная или алюминий? "Мелкие детали" класса Tourney? :) Звёздочки/цепь убиты?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А что, в Польше или в Германии уже делают велозапчасти? ;)

"Країна виробник" - вообще смешное понятие. Я два байка собирал сам, с нуля. Отличий от "фирмы" не наблюдается :D

Рама железная или алюминий? "Мелкие детали" класса Tourney? :) Звёздочки/цепь убиты?

А як ти думаєш, за таку ціну які там запчастини і яка рама???! Звичайно що металева, касета з зірочками мінялась рази 4, проблем з ланцюгом не мав....

Ще раз кажу, ціна його 375 грн., а ви хочете купти хороший вел з запчастинами фірмовими хочаб початкового рівня, ще й з алюмінівою рамою, тоді вперед на ринок....там такі є за 1600грн. б/у.

Різниця в ціні велика, так і в якості певних деталей також. Я розумію що хочеться купити гарну річ за "хєрню" грошей, але треба розумно підходити до оцінки.

Можна звичайно зібрати велик із фірмових запчастин, але його ціна буте вартувати на багато порядків вище, наприклад середнього рівня буде коштувати близько 6000 грн.)))

Тож ціна справедлива по всім параметрам, якби був китай, то я був би радий віддати його і за 100грн, але це не КИТАЙ!!!

А на рахунок Німеччини, мені цікаво а чиї тоді велосипеди Bergamout???!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BerGaMont? Найди там хоть одну немецкую деталь :)

На вопрос ты так и не ответил - какое оборудование там? И ростовка рамы?

Сделай фото не мобилкой, а фотоаппаратом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BerGaMont? Найди там хоть одну немецкую деталь :)

На вопрос ты так и не ответил - какое оборудование там? И ростовка рамы?

Сделай фото не мобилкой, а фотоаппаратом :)

Звідки мені знати яке, якщо я скажу що на перекидках написано Шимано, то ти мені мені повіриш що це шимано??!)))

Повторюю річ іде про вел не за 2000 грн і більше де можна точно вказати яке обладнання на ньому встановлене, а за 375 грн.!!!!

Чи ти вважаєш що купивши мерседес на ринку 15 річної давності, за одну ніч він стане Феррарі))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та думав Китай, от і задав таке питання :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...