Перейти до змісту

Продам Nokia tv8380 (китайська підробка)

GurAlex87

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне продаю телефон Nokia tv8380 на 2 сімки, дві активні одночасно, з телевізором і слотом на 2 флешки, також є фм приймач. Сенсорний екран, стілус, батарея 2800 mAH (тримає в звичайному режимі 4 доби). Комплектаціяі: сам телефон, коробка, зарядне+usb шнур, навушники. Причина продажу: потрібні гроші. Ціна 1000грн.

Ось фото:

post-6406-1254376539.jpg

post-6406-1254376555.jpg

post-6406-1254376565.jpg

post-6406-1254376574.jpg

Опубліковано

А как относительно телевизора, реально как показывает? Например, сколько каналов в Луцке хорошо работает?

Опубліковано

Надалі прошу в назві топіка вказувати, що мова йде про Китай і ніякого відношення до Nokia не має! Всі подальші топіки про продаж "Nokia на дві сімки" буду прибивати, автори будуть отримувати покарання.

Контактна або будь-яка інша додаткова інформація повинна додаватись шляхом правки першого поста, нові пости з такою інформацією -- "хитрий ап" топіка, заборонено правилами.

Опубліковано
950 грн.

За кітайця максімум дають 500грн і все. Я дам 500грн якщо цікавить пиши в пріват... :lol:

Опубліковано
Написали що за китайця максімум дають 500грн. і це правда! Ціна завищена для цього апарату.

А ти мені запропонуй нормального кітайця, хоча б за 600!

Всі такі розумні по відношенню до цін. А де ж тоді ваші пропозиції з такіми цінами?

Опубліковано
Телевізор в кольорі показує? :)

Це залежить від сигналу. В центрі всі канали в кольорі показують!!! І дуже якісно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...