Перейти до змісту

Продається ноут Acer Aspire 3610

adas

Рекомендовані повідомлення

Корпус - битий, не продається. Матриця - битих пікселів нема, пошкоджень нема. Ціна - 250 грн.

Клавіатура - з наліпками, працює 100%, зовнішніх ушкоджень нема, ціна - 140 грн.

RAM - 512Mb Hynix PC2-3200 so-dimm DDR2 80 грн.

материнка+все що на ній (проц, відео, вай-фай, кулер etc) - розглядаються індивідуально (поняття не маю скільки брати)... Тільки просьба РЕАЛЬНІ ціни.

HDD+DVD - несправні, тому й не пропоную.

Money Back 3 дні.

телефон 8 095 55 26 150 або аська 516 56 982

+Торг на всі комплектуючі, в межах розумного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DVD+RW что именно неисправно? лазер жив? а механика? если что, я бронирую, перезвоню в полдень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Корпус - битий, не продається. Матриця - битих пікселів нема, пошкоджень нема. Ціна - 250 грн.

Клавіатура - з наліпками, працює 100%, зовнішніх ушкоджень нема, ціна - 140 грн.

RAM - 512Mb Hynix PC2-3200 so-dimm DDR2 80 грн.

материнка+все що на ній (проц, відео, вай-фай, кулер etc) - розглядаються індивідуально (поняття не маю скільки брати)... Тільки просьба РЕАЛЬНІ ціни.

HDD+DVD - несправні, тому й не пропоную.

Money Back 3 дні.

телефон 8 095 55 26 150 або аська 516 56 982

+Торг на всі комплектуючі, в межах розумного.

матрицу заберу - с проверкой на работоспособность

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матриця забита за мною. Я ше вчора людині писав )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матриця забита за мною. Я ше вчора людині писав )

забирай ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я бы мамку на пиво обменял .. для експериментофф :) конечно только если к ней есть возможность подключить клаво/мышь/моник и разъемы на винт и другое интересуют - хоть в общих чертах опиши чё там есть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матрицю вже продав.

Мамка+проц абсолютно працездатні проц целерон 1,8 всі роз'єми працездатні, вартість 350 грн. 2 слота памяті DDR2, одна планка 512 в наявності

DVD/HDD я на жаль просто викинув (просили люди, але я цю дурість зробив уже)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мамку пока в резерв за мной на пару дней плз. Заберу вместе с остатками корпуса )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мамку пока в резерв за мной на пару дней плз. Заберу вместе с остатками корпуса )

Мамка в резерве. Жду до вторника, да?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вай-фай модельку неможеш написати ......... просто хочу на свій асер поставити іншу карточку (а то моя на МАСосі непрацює, а щоб запрацювала треба великий бубн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...