Перейти до змісту

Продам клавіатури, дешево, нові!

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Продам клавіатурки Genius KB-06X2, нові. 10001291.jpg

На хфірму можна виписати всі потрібні документи... Клавіатури запаковані, в коробочках. Є 3 чорні і 1 біла.

Ціна: 50 грн.\шт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 150 грн всі 4 віддасиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:) Ітак за халявной ціною. За 180 грн. всі віддам! Дешевше - це вже нонсенс, при такому співвідношенні цін до долара на будь-якій комп.фірмі. Ітак майже халява, оскільки просто на складі завалялись, зараз по закупці вони ідуть дорожче.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от рядок з оптового прайсу

Клавіатура Genius KB-06X2 PS/2 [Добавити в замовлення] 1119 31300656104 + - 4.10 6.00 7.00 шт. 12

так що сьогоднішня оптова ціна 4,1 дол , так що не треба ля-ля :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мля, за------.... Ну от привези людині 4 клавіатури за 140 грн., думаю людина буде задоволена!.. Нафіга цей піар, робіть діло! Ато налалякають аби потрандіти... Я сказав що в мене закупка така. Якщо ви маєте дешевше - продайте людині дешевше!(хоча звісно ви не маєте, аби потрандєтЬ) Моя ціна написана в першому пості!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4,1$*8.55*4 = 140,20 грн, а я дам 150 ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось я і кажу нехай користувач overclockerzzz привезе тобі, в нього ж ціна менша, я нічого не маю проти! ^_^

Моя ціна 180 за всі і не менше! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

одну черную забрал бы,скинь тел.в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну мля, за------.... Ну от привези людині 4 клавіатури за 140 грн., думаю людина буде задоволена!.. Нафіга цей піар, робіть діло! Ато налалякають аби потрандіти... Я сказав що в мене закупка така. Якщо ви маєте дешевше - продайте людині дешевше!(хоча звісно ви не маєте, аби потрандєтЬ) Моя ціна написана в першому пості!

який піар ?....це рядок з оптового прайсу львівсього оптовика Стек ....причому навіть з сьогоднішнього прайсу ...я до того написав, що не треба ля-ля , що ти продаєш по оптовим цінам ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завершили базар-вокзал!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 клавіатури в резерві!

Залишилась 1 чорна і 1 біла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...