Перейти до змісту

HL2 - episode two

dimmon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ви мені скажіть ,реано ігруха вже вийшла чи неа ,на внуктрені ресурси,я не ходок,ящо вийшла побіжу шукати :D

9

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

пане лука ,якщо ігруха вже вийшла то завтра я її

будумати ,а пива попить ми завсігда не відказуємся

Опубліковано

я здиска зробив образ и залив. можеш сміло качять.працює без проблем

Опубліковано

я здиска зробив образ и залив. можеш сміло качять.працює без проблем

но .двло в том ,що я на телекомі

Опубліковано

но .двло в том ,що я на телекомі

помоэму 30 гр коштуэ .певно э і в там там. но набазарі варшавському точно є. бачив

Опубліковано

До речі дуже хороша думка :). Передзвоніть як в Луцьку будете, або я можу в Ківерці на лісапєді катнути, мені за кермом пиво можна :). Вночі не скачав, з вечора до ранку з мережою були проблеми, але сьогодні-завтра думаю скачаю.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Хтось пройшов портали дальше 19 місії в мене в ній вилітає гра(

Пройшов. 19-та місія - це остання. Проблем в ній з грою не було помічено: не вилітала, не підвисала і т.п.

Опубліковано
Хтось пройшов портали дальше 19 місії в мене в ній вилітає гра(

У меня тоже (в коридоре там где водичка) , пробовал и директ новый, и дрова, и настройки разные менял и уже удалял файлы ms.. непомню как называется для Кол оф Дюти помогло, а с Порталом так и не смог поборотся.

Опубліковано

непамятаю шо там за 19 місія, але памятаю шо остання "битва" була з агромною многоглазою машиною звисаючою з потолка, яка і є тим самим приємним голосом який супроводжував вас на протязі всієї гри.

це і є та сама 19 місія?

чи ви говорите про "псевдо-останню" кімнату коли вам говорять шо - :"тут ви помрете", в якій ви опускаєтесь у вогонь?

ви не вірте цьому голосу, це ще не кінець...

вас жде подорож по кімнатах по яким втікали і інші піддослідні, і в результаті якої ви очуняєте на вулиці.

в кого гра вилітає - у вас має бути щось спільне: відяха, проц, дрова, віста, діректХ аборсія гри не така як в інших

спробуйте віднайти проблему, напишіть свої конфіги сюди і подумаємо

Опубліковано

Я просто не задавался поиском, вот погуглил и нашел

В игре Portal есть 19 Уровень, на котором вылетает игра. Вся проблема в “битой” карте. Вот ссылка для тех, у кого Portal вылетает на 19 уровне:

После скачивания Архива, нужно распакавать его содержимое в GameDir\portal\maps\

Вот линки:

http://rapidshare.com/files/62035593/escape_02.7z.html

http://depositfiles.com/files/2160379

Опубліковано

Підскажіть як пройти.Після великого муравья коли цей одноглазий жде на верху не можу ліфт запустить що там з ручкою робити

Опубліковано
Підскажіть як пройти.Після великого муравья коли цей одноглазий жде на верху не можу ліфт запустить що там з ручкою робити

ЗАЛІЗТИ ЗВЕРХУ В ЛІФТ _( В ЛІФТІ РИЧАГ ЗАКЛИНИЛО)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...