Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити nokia N82, цікавить думака форумчан що до цього тела. Якщо хтось таким користувався, розкажіть як Вам цей смарт? (чи скрипить клава, і чи маленькі клавіші не визивають дискомфорту при роботі, як камера, чи не тормозить)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще вже докинути кілька гривень, а може навіть і по такій же ціні можна взяти Nokia N79 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще вже докинути кілька гривень, а може навіть і по такій же ціні можна взяти Nokia N79

а чим вона краща ніж н82? по характеристиках і обзорах вроді разниці не знайшов....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тому то і справа, що функціонально вони майже однакові, але як на мене, то в N79 зручніші кнопки і дизайн в нього кращий, він тонший і 3 змінні задні кришки в комплекті :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в них камера, така як у 400ьот гривневому цифровому фотоапараті :) . юзав н82, трошки підвісає, але який смарт і не підвісає? вцілому апарат зручний, кнопки нетріщать, кришка небовтається і тяжко знімається, зручно розташовані допоміжні кнопки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене такий телефон, в користуванні дуже зручний, до клавіатури звик бистро, як для телефону, то камера якісна, навіть відео непогано знімає, є функція стабілізації зображення... На нарухок підвисань - в останній прошивці пофіксили багато багів....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...