YUR4IKLIM Опубліковано 31 Липня, 2009 в 17:20 #1 Опубліковано 31 Липня, 2009 в 17:20 КУПЛЮ РУЛЬ ( з педалями ) !!!!Розгляну всі пропозиції !!!!бажано з Force feedback (АКТИВНА ТЯГА) !!!!пишіть свої ціни та ставте фото!!!
BARAKUDA Опубліковано 1 Серпня, 2009 в 19:47 #2 Опубліковано 1 Серпня, 2009 в 19:47 Форумчанин із ніком Fil його продавав (якщо я не помиляюсь). Напиши йому в приват
chief Опубліковано 1 Серпня, 2009 в 22:51 #3 Опубліковано 1 Серпня, 2009 в 22:51 Оффтоп: юзаю очень неплохой руль Driving Force GT (Logitech) + GRID - рекомендую... Force feedback - яркая тема....
Elgernon Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 08:52 #4 Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 08:52 В наявності є Logitech Formula Force EX. Куплявся півтора року назад, використовувався приблизно місяць. Після переустановки віндовса, до компютера більше не підключав. Стан ідеальний, на момент покупки в Луцьких магазинах кращим був тільки Logitech MOMO. Є педалі, зворотня тяга, ну одним словом, глянеш в гуглі. Якщо цікавить, пиши в приват скільки можеш запропонувати, будем торгуватись.
Ha3aP Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 09:06 #5 Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 09:06 Раджу цей руль, в самого такий... Задоволений на всі 101%! Бери.
Sp_RoNdo Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 09:46 #6 Опубліковано 2 Серпня, 2009 в 09:46 В наявності є Logitech Formula Force EX. Куплявся півтора року назад, використовувався приблизно місяць. Після переустановки віндовса, до компютера більше не підключав. Стан ідеальний, на момент покупки в Луцьких магазинах кращим був тільки Logitech MOMO. Є педалі, зворотня тяга, ну одним словом, глянеш в гуглі. Якщо цікавить, пиши в приват скільки можеш запропонувати, будем торгуватись. Хороший руль! В самого такий, час від часу бавлюсь, працює супер!
YUR4IKLIM Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 12:22 Автор #7 Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 12:22 В наявності є Logitech Formula Force EX. Куплявся півтора року назад, використовувався приблизно місяць. Після переустановки віндовса, до компютера більше не підключав. Стан ідеальний, на момент покупки в Луцьких магазинах кращим був тільки Logitech MOMO.Є педалі, зворотня тяга, ну одним словом, глянеш в гуглі.Якщо цікавить, пиши в приват скільки можеш запропонувати, будем торгуватись.мені пропонують за 350 грн!!!!яка твоя ціна????!!!!!!
Elgernon Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 17:02 #8 Опубліковано 3 Серпня, 2009 в 17:02 В наявності є Logitech Formula Force EX. Куплявся півтора року назад, використовувався приблизно місяць. Після переустановки віндовса, до компютера більше не підключав. Стан ідеальний, на момент покупки в Луцьких магазинах кращим був тільки Logitech MOMO.Є педалі, зворотня тяга, ну одним словом, глянеш в гуглі.Якщо цікавить, пиши в приват скільки можеш запропонувати, будем торгуватись.мені пропонують за 350 грн!!!!яка твоя ціна????!!!!!!Вже написав в приват, 350 грн якщо без торгу, можу доставити до дому. Мій руль практично не використовувався, такшо смислу скидати ціну нижче ніж в когось я не бачу.
Sp_RoNdo Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 09:41 #9 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 09:41 Може бути дешевше ніж 350 Стукай 395-936-731
Elgernon Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 15:58 #10 Опубліковано 5 Серпня, 2009 в 15:58 В наявності є Logitech Formula Force EX. Куплявся півтора року назад, використовувався приблизно місяць. Після переустановки віндовса, до компютера більше не підключав. Стан ідеальний, на момент покупки в Луцьких магазинах кращим був тільки Logitech MOMO.Є педалі, зворотня тяга, ну одним словом, глянеш в гуглі.Якщо цікавить, пиши в приват скільки можеш запропонувати, будем торгуватись.мені пропонують за 350 грн!!!!яка твоя ціна????!!!!!!Вже написав в приват, 350 грн якщо без торгу, можу доставити до дому. Мій руль практично не використовувався, такшо смислу скидати ціну нижче ніж в когось я не бачу.Руль знятий з продажу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.