Перейти до змісту

Водоканал рулит

logarifm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Про фінансування комунальних господарств чули або здогадуються більшість.

Про знос на 60+% також десь вже було на форумі.

То до чого взагалі ця метушня? Чи може співробітники водоканалу відрами зобов`язані, кожному хто хоче посрати, додому воду носити замість того аби займатися ремонтом?

Опубліковано
Про фінансування комунальних господарств чули або здогадуються більшість.

Про знос на 60+% також десь вже було на форумі.

То до чого взагалі ця метушня? Чи може співробітники водоканалу відрами зобов`язані, кожному хто хоче посрати, додому воду носити замість того аби займатися ремонтом?

До чого цей висєр? Я може маю їх бідних пожаліти? Мене, як кінцевого споживача не колише, шо там в кого куди зношене і як фінансується. Оплачую? Повинен отримувати в повному обсязі!

Mr. Ves, дітей малих маєш? Уяви як це без води з ними.

Опубліковано

кистате,

а вы бэкапы на воду делаете?

полезно знаете ли.... ванну не примеш конечно но и от жажды не умреш

а по времени востановления - наверное есть нормы какието

Опубліковано
кистате,

а вы бэкапы на воду делаете?

Знаючи, як в нас буває - то само собою. Час від часу робимо веріфікацію та інкрементні бекапи. ))

Опубліковано
До чого цей висєр?

До першого посту, де саме про срання і згадується.

Я може маю їх бідних пожаліти? Мене, як кінцевого споживача не колише, шо там в кого куди зношене і як фінансується.

Оплачую? Повинен отримувати в повному обсязі!

Впевнений, що працівникам твоє "пожаліти" не потрібне, а от на елементарну повагу вони заслуговують, адже ми судимо про їх роботу коли щось сталося і не знаємо що вони роблять аби товариш кінцевий споживач не поканючив на форумі.

Доречі, тобі як кінцевому споживачу, взимку гаряча вода сильно ноги не попекла чи може за минуле літо-осінь...

Вже років 6 мабуть є звичка набирати мінімум 3 літри води на бекап щодня. А якби зі мною жили маленькі діти, то я б до цього питання відносився б ще більш свідомо.

Опубліковано
Тобі на все вистачає 3л води на добу??? о_О Тепер я знаю, хто смердить в маршрутці! )))

Отяка вірна логіка, а який хибний висновок!

Смердить кінцевий споживач, який не набирає воду на ніч :D

Опубліковано
http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=350317 - на даний момент два відра і дві 6л пластикових пляшки.

Молодець, але мабуть прикро, що цього не було зранку і трошки соромно за маршрутку ...

Опубліковано

На карпенка карого води немає з 15.10 десь... Приходится відрами носити... :angry: Само цікаво, що вода під час спеки пропала, западло... :(

Опубліковано
http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=350317 - на даний момент два відра і дві 6л пластикових пляшки.

Молодець, але мабуть прикро, що цього не було зранку і трошки соромно за маршрутку ...

Рас-рас как слишна? Рід ванс моо: http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=350317

Опубліковано

На Ровенской вода есть...вчера утром и вечером не было, а так всё гуд. не жалуюсь) только цвет мутноватый немного....

Опубліковано

вчора в центрі (Кривий Вал) вода єлі єлі тікла ... (ванна, типу бекап, набиралася годину майже)

сьогодні зранку все гуд ...

Опубліковано

ОФФТОП:

смотрел сегодня новости по Аверсу, говорили обо всем окромя проблем с водой,

я прусь с этой компании, ни сайта, и новостей оперативных

Опубліковано
ОФФТОП:

смотрел сегодня новости по Аверсу, говорили обо всем окромя проблем с водой,

я прусь с этой компании, ни сайта, и новостей оперативных

А ти в кінці новин глянь їхні курси валют, особливо в "неспокійний" період. Вони міняють курси раз в 2-ва тижні, деколи на таке ха-ха пробиває

Опубліковано

Проскочив слушок, що 02.07 та 03.07 в районі 40-го та 33-го кварталів не буде гарячої та холодної води.

З.І. Мапєд не мой.

Опубліковано

В районі ГПЗ було дуже серйозна поломка електромереж, че що і не працювали насоси. Води а також частково світла також не було на дубнівській і в деяких районах.Потім, Після запуску води, в багатьох місцях прорвало. отак от.

Опубліковано
До чого цей висєр? Я може маю їх бідних пожаліти? Мене, як кінцевого споживача не колише, шо там в кого куди зношене і як фінансується. Оплачую? Повинен отримувати в повному обсязі!

Я розумію що кінцевого юзера не цікавить сам механізм. Але в теперішніх умовах повинен.

1-ше тарифи не відповідають дійсності і постійна недостача від 10% до 50% вже зараз - це дира в сотні тисяч в місяць чисто по зарплаті. Тобто про поточний ремонт вже важко говорити. Я думаю не один дирехтор не може не заплатити всі податки + зарплату.

2-ге за Совка на ремонт/закупку мереж/автопарку/інвентарю гроші бралися з місцевого бюджету і здобувши незалежність систему не змінили. Як думаєте наскільки це фінансується??

3-тє Багато коштів навіть не доходить до КАТП/Обленерго/водоканалу/т.п.

Тому чому така желчь?? комуналка інструмент який кинутий на призволяще, і який досі ще хоч якось працює. Да підвищення тарифів вдарило б по кишені споживача, але влада як може це стримує. Да для людей ніби це добре, але що якщо комуналка здохне? Приватник поставить нижчі тарифи? навряд, швидше на порядок більше, та й з рентабельність від 20%. Європа через це пройшла і як в них зараз поцікавтесь. Вся ситуація вісить на менедженті вище інстумента і не дивуйтесь якщо через кілька років прийдеться скидатися будинком щоб поміняти труби в будинку і до нього ж від траси, чи по 50-ці щоб вивозити сміття...

Люди житло як автомобіль, якщо зараз не вкладатися з мелкі запчасті, то через кілька років ремонт коштує вже півмашини. Якщо винести інфраструктуру міста, то щоб її відновити треба буде працювати десятиліття... А надіятись на владу не варто, зараз модно переносити свої проблеми на плечі населення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...