Перейти до змісту

Водоканал рулит

logarifm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Со вчерашнего вечера пропала резко вода да при этом пропала на полгорода. Звоня в водоканал сегодня я получил ответ: "Нету и может и сегодне не будет! :ohmy: Я в шоке нету ни какого резерва ни фига - пускай не обижаются тогда, что будут (извените за цензуру) срать из балконов!!!! :angry:

Опубліковано

Кум працює на Водоканалі, на водозаборній станції на Володимирській, в них все працює. Про поломку нічого не чув. Щось почую дам знати.

Опубліковано
район ГПЗ - позвоните сами если не верит в водоканал 1553 и спросите.

Я понімаю що в те6е незручності, немає чим змити в унітазі і скоро прийдеться .рати з балкона, але ж я без всячких підозр написав що кум, працівник Водоканалу, нічого не чув, буду щось чути відпишусь. Терпіння вам ;)

Опубліковано

На Кравчука врубили в 7 ранку і холодну і гарячу, ледве встиг побритись . КОли дзвонили сказащи що на самому водоканалі щось полетіло

Опубліковано

ппц... почти везде включили. а на ГПЗ как обычно. Вот блин. а тут что не люди живут разве :(

Опубліковано

в центрі (радянська) вночі вода була, але дууууже слабенький напор ..

тобто колонка навіть не включалась.... зранку стабілізувалось ...

Опубліковано
На окремих свердловинах «Луцькводоканалу» – й досі є проблеми з напругою
Проте, попри створення низки служб та бригад оперативного реагування, «у нас немає оперативності відповідальних служб, у першу чергу аварійних», - сказав Борис Сорока. «Немає узгодженості в діях та оперативного прийняття рішень для ліквідації наслідків стихії. Немає у відповідних організацій резервних матеріалів, ресурсів», - додав він.

Наприклад, досі не вирішена проблема по «Луцькводоканалу», де немає напруги на окремих свердловинах. Також з ладу вийшла гнідавська насосна станція, - розповів посадовець. «Наразі приймаються міри, аби відновити роботу цих насосних станцій, забезпечити подачу води у місті», - запевнив він.

(с)

Опубліковано

Интересно. а за что люди платят за то чтобы воды не было! Понабивали себе брюха чиновники!

Опубліковано
Интересно. а за что люди платят за то чтобы воды не было! Понабивали себе брюха чиновники!

водою набили?:)А платять люди за воду по лічильниках- скільки витратив, за стільки і заплатив:)

Опубліковано
водою набили?:)А платять люди за воду по лічильниках- скільки витратив, за стільки і заплатив:)

В вартість води, що рахує лічильник входить не тільки вода, але й вартість послуги по постачанню води (саме безперервного водопостачання) - за це ми платимо.

Опубліковано

Дело не в частоте, а в глобальности и по быстроте устранения проблемы!!! Во времена союза - уже кто-то бы распрощался с должностью!!!! А у нас все позволено! :angry:

Опубліковано

у мене і зараз нема води (5й поверх). У тата через дорогу на 3-му тече маленька цівка.Район Грушевського

Опубліковано
Дело не в частоте, а в глобальности и по быстроте устранения проблемы!!! Во времена союза - уже кто-то бы распрощался с должностью!!!! А у нас все позволено! :angry:

ой, та шо ви гаварітє:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...