Перейти до змісту

Чудова послуга від Опратора моб звязку

Рекомендовані повідомлення

Новий крок для того щоб задуматись про використання деяких речей...

МТС впроваджує нову послугу - "Локатор"

http://www.mts.com.ua/ukr/locator.php

Хто шо про це думає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Київстара є аналогічна послуга. Називається "Маячок". Не думаю, що це вже настільки великий кримінал. Як на мене, коли мої доньки трохи підростуть і будуть мати мобільні, то така послуга дуже зручна, коли переживаєш за своїх чад. :)

А на рахунок "ПАСУТЬ" - то я не згоден. Хочеш реєструватися - реєструйся, твоє право. Якщо структури захочуть "запасти" - немає ніякої проблеми. :) Ні послуга "Маячок", ні "Локатор" тут не потрібна. Є багато способів визначення місцезнаходження моб. телефону, зареєстрованого в мережі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, отож, треба просто викинути моб і ніхто пасти не буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому проблема? визначення місця по вишках з прив"язкою до номеру телефону - стара як світ річ. Тут дали можливість лишній раз "застрахувати" тел - активуєш з телефону сім"ї цю акцію на свій тел і коли губиш/крадуть, в заяві міліції вказуєш приблизне місце знаходження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому проблема? визначення місця по вишках з прив"язкою до номеру телефону - стара як світ річ. Тут дали можливість лишній раз "застрахувати" тел - активуєш з телефону сім"ї цю акцію на свій тел і коли губиш/крадуть, в заяві міліції вказуєш приблизне місце знаходження.

наскільки я розумію, послуга визначає місцезнаходження конкретного номеру телефона, а не самого аппарату.Якщо крадуть, перше, що роблять - викидають сімку. По цій темі цитата с баша

Решил вечером срезать путь и пойти через темный проход между двух рядов гаражей.В свете тусклого фонаря увидел у входа в оный три сим-карты.Подумал,и пошел как обычно o_0
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитал на их сайте ... нифига не впечатлило.

Я не понял!? Нафига человеку который не желает "попасть в локатор" отсылать СМС-за 35коп. со словом "Нi". По-моему если я не желаю я просто могу не отвечать ни чего.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послуга може зафіксувати сектор де ти можливо знаходишся. Перевіряв "Знайди друга"(в них сайт є він виводить карту на екран і зразу знімає гроші за кжен показ) показало сусідній сектор а не той де я був.з такою точністю "знайти друга" буде важко(перереєстрував телефон у мережі тоді правильно сектор вказало). . . Інша річ оператор знає ІМЕІ кожного зареєстрованого телефона тому міліція шукатиме телефон а не сімку іншими засобами.

А Локатор це вже цікаво...якщо дійсно напише номер будинку вірно...наразі у мене немає МТС такщо не можу перевірити

Я тут :Ppost-2669-1244797150.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...