Перейти до змісту

В чому проблема?

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Если будим руководится "идеологией" етим водку дешевле, а етих выселить тогда просите своих бабушек, мам и девушек вышивать на вышеванке нацисскую символику это как раз то к чему стремился немецкий дядя с усиками и емо причоской :D

Наші пра-пра-пра-...-бабусі вишивали "нацисскую символику" на сорочках, ще коли "немецкого дяди с усиками и емо причоской" не було й в проекті, і навіть зародки вашої Золотої Орди ще тинялися десь в степах Монголії. І тепер вишивають бабусі, мами і дівчата.

Недавно СБУ рассекретило данные, что отец Обамы был не из Кении, а откуда то из под Коломыи. В доказательство приведены эти два изображения.

post-345-1241409013.jpg

post-345-1241409043.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 77
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Если будим руководится "идеологией" етим водку дешевле, а етих выселить тогда просите своих бабушек, мам и девушек вышивать на вышеванке нацисскую символику это как раз то к чему стремился немецкий дядя с усиками и емо причоской :D

Наші пра-пра-пра-...-бабусі вишивали "нацисскую символику" на сорочках, ще коли "немецкого дяди с усиками и емо причоской" не було й в проекті, і навіть зародки вашої Золотої Орди ще тинялися десь в степах Монголії. І тепер вишивають бабусі, мами і дівчата.

И что теперь можно вышивать крассную свастику на чорном фоне убивать чурок гнобить кацапов и не быть нацистом ?

Ты вообше к чему ето написал ? если хотел меня проинформировать то большое спасибо но не нужно

vanus я рад что хоть у тебя глаза кровью не залиты .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він має на увазі те що свастика як її зараз називають була присутня на національних малюнках на пращурів, може це зображення сонця, а може зображення типу галактики, а може просто так гарно. Ніхто ж не говорить саме про свастику фаш. германії, мова про нац малюнки, взирунки і т.д. Звичайно буде важко викорінити негатив, я наприклад теж не можу підсвідомо сприймати. Ткож в мене відраза від червоної зірки, наприклад як бачу її на ялинці то виникають негативні емоції.

І взагалі можна невзлюбити, зненавидіти якусь пісню, під яку наприклад тебе гвалтували декілька афроамериканців, чи зненавидіти вишиванку бо колись дядько у вишиванці застрелив твого брата.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все звинувачення в фашизмі політиків і патріотичних рухів інших держав в подальшому повинно принести такіж бали Москві, як колись і зараз антисемітизм, за допомогою цих слів можна творити великі справи ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха "успокойся" в том что у тебя маленькая зарплата или то что тебя выгнали с роботы виновата не Москва и уж темболе она не веновата в том что у женшин рас в месяц идет кровь. И не Москва иновата в глобальном потеплении

Москва ето город всего навсего )

конешно я шучу

Но складывается впечатление что ели чтото случается в Украине то некоторые люди сразу начинают думать как бы туда москву приплести

А если серьезно то сегодня разжигают патриотические чувства у людей только для того чтобы ими управлять

"Разделяй и влавствуй" ето елементарно

даже у нас в Луцке знаю пару "громадскіх" организаций которые направлены в первую очередь на имитационно провакационную дятельность (например имитируют своих парней в вышиванках и потом правоцируют на конфлкты или вливаются в ряды демонстрантов и от их лица чинят беспредел ) это делается для подавления любой инициативы в народных массах

Выселять "чурок" или "кацапов" это такая дурь до которой мог додуматся только бритоголовый старшекласник

Винить дядю Васю слесаря проживаюшего в городе Луцке и имеюшего Российское гражданство в своих бедах нужно быть уж совсем человеком не далеким

Или еврейского портного во всемирном финансовом кризисе

Вот ты заявил что одни велосепидисты а другие автолюбители. Это значит ты ровняеш всех под одну планку ,евреи виноваты в финкризисе, кацапы виноваты в высоких ценах на газ и еше черт знает в чем .

Значит даже беззубая еврейская бабушка которая не выежала за границы своего родного города и не имеет неодного класса образования виновна перед человечеством

Вот давай я тебе дам в приват адресок одного еврея ты к ниму зайдеш и с порога заявиш "ТЫ ВИНОВЕН В КРАХЕ ЕКОНОМИКИ!!!!"

Или давай поедим в Москву , зайдем в гости к заводскому трудяге и потребуем низких цен на газ

а потом еше приедим в Луцк словим кацапа и вломим ему люлей за то что нам трудяга в москве надавал пилюлей

ВОТ ТОГДА ЗАЖИВЕМ ПО ЛЮДСКИ

Я понимаю что такое свастика и мне кажется что только полный дебил сегодня не знает того что свастику придумал не Гитлер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еше у моей знакомой бабущка патриотка России и живет в Луцке ....предлогаю сломать бабушке ногу

Тогда КАЦАПЫ ТОЧНО ЗАДУМАЮТСЯ :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Выселять "чурок" или "кацапов" это такая дурь до которой мог додуматся только бритоголовый старшекласник

типу Леніна, Сталіна і т.д.

Цікаво хто ж виселив 1/10 населення України в Сибір. Спочатку ловили тих хто у вишиванках, потім тих хто носить вуса, потім тих хто не здав худобу в колгосп, потім тих у кого хата не в сіні, потім тих хто не повіси портрета вождя. Це міліони люде виселяли - ти що Рідіска не знав такого. Що ж то за люди такі погані були, що інших виселяли, які їх прикмети - ага, говорять по російські, носять шкірянки чи шенелі, хм хто вони...може росіяни...

Ось вам суть ненависті і нетерпивості.

Зло породжує зло. Уявіть собі якби зараз українці помстились росіянам і вивезли всіх русскіх. Але ж ні все ок, паспорти дали, школи за свій кошт утримують, хоч і на свої бракує коштів, право голосу мають. і тут редіска розказує казочку, - глупо.

Просто є невирішене питання - не відшкодовано культурні, зокрема, збитки україні. Поки не відбудеться тотальної українізації доти, в тому числі політики, будуть гратись на нелюбові до москаля, доти відчуваючи несправидливість "гайдамака буде братись за сокиру".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А еше у моей знакомой бабущка патриотка России и живет в Луцке ....предлогаю сломать бабушке ногу

Куди ви зі своїми садистськими нахилами на публічний форум? Українці (в тому числі й ВО "Свобода") набагато гуманніші - вони пропонують "бабушці-патріотці" вибирати серед собі подібних в кількості, пропорційній представництву цих подібних в громаді Луцька. Хоча я, як менш гуманний (принаймні на словах), пропоную взагалі позбавити цих "бабушек" і "дєдушек" права вибирати.

Я завжди вважав, що патріоти Росії живуть в Росії, США - в США, Ізраїлю - в Ізраїлі і т.д. і т.п.. А коли хтось, живучи в Україні, заявляє, що є патріотом Росії, США чи Ізраїлю, то при детальнішому розгляді він, найчастіше, виявляється просто антиукраїнцем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это когда при советах сожазли или высылали по национальному признаку ? это кто тебе такую дурь сказал ?

тогда наоборот сажали тех кто разжигал национальную ненавесть да и вообше по такое при советах никто даже не думал ....никто не разделял украинца от россиянинаили беларуса ,я родом из луганской области в период индустреального становления СССР туда сьежались люди со всего союза ДОБРОВОЛЬНО и у меня на улице в шахтерском поселке в 50 дворов жили россияне,молдомане,гагаузы,украинцы,прибалты,мордвинцы,татары. ето взяты люди не из фантазии, а это были реально мои соседи мой дед приехал туда отсюда и бабушка из Курска ,мой лучший друг был по матери гагаузом

Если думаете что там на шахтах страшно вкадывали за копейки, в рабстве то к вашему сведению мой отец шахтер там получал в 80х годах 1000 рублей в месяц для сравнения спросите склько получали ваши родители при советах

И НИКТО НЕКОГДА ДАЖЕ НЕ ДУМАЛ ОСКОРБЛЯТЬ ИЛИ УШЕМЛЯТЬ КАВО ЛИБО ПО НАЦИОНАЛЬНОМУ ПРИЗНАКУ

Чесно говоря первый раз в жизни я услишал о национальной нетерпимости сдесь на Волыни ,даже сейчас я ежу в луганск каждое лето и там ничиво не изменилось

А вы мне рассказуете про севецкую теранию

Да и в конце концов хватит тыкать пальцем МЫ НЕ В ПЕСОЧНИЦЕ .Российская Беларусская кульрута пострадала от СССР не меньше нашего ,а вы умеете шитать только свое

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ridiska, судя по ошибкам - ты классе в пятом учишся...

откуда такие воспоминания про ЗП при совке?

кстати, толку с тех 1000 рублей в те времена было - ноль. разве что на книжку в ощадкассу отнести...

а по национальному признаку - высылали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это когда при советах сожазли или высылали по национальному признаку ? это кто тебе такую дурь сказал ?

тогда наоборот сажали тех кто разжигал национальную ненавесть да и вообше по такое при советах никто даже не думал ....

Добре ,давай не про виселених українців , з  якого дива кримські татари опинились в Казастані ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Это тут было 0 а там было все Продавольствие и балага концнтрировались в промышленых регионах ФАКТ

А что мне помнить не я то ведь получал а мой отец

Ошибки ....просто не замарачиваюсь

кстати там и шяс шахтеры получают до 10 тыс ГРН если получают )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вертаємся до теми!!!!!!!!!!!!!!

Я думаю якби національне питання було вирішене в СССР, ми б були зараз в світових лідерах. але це утопія, зло вже було закладено. Кароче "москалям" ще довго прийдеться жити з тим, що " "хохли їх ненавидять". Така діалектика, така плата. Так платять білі за чорних, так німці за евреїв. Але треба якось поступатись. І Україна в цьому плані сама краща, в паспорті графи національність немає, такщо всі рівні. Ну а той хто мови української не знає, той сам собі дурак, а хто чиновник і на роботі не вживаї її той свою оцінку получить, колись.

Проблема закопана дуже глибоко....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тогда наоборот сажали тех кто разжигал национальную ненавесть да и вообше по такое при советах никто даже не думал ....

Добре ,давай не про виселених українців , з  якого дива кримські татари опинились в Казастані ?

Часности

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така всім відома приказка:" С волками жить - по-волчьи выть". Зараз я її використовую без ніяких образ, чисто по суті. Живеш у чужій державі - вивчи її мову. Це ж просто, як двері. Чи може хай інша держава вивчить твою, бо ти - хто? - вища раса? Чомусь не уявляю, щоб росіяни чи етнічні росіяни в Німеччині, наприклад (а їх там теж немало) вимагали визнати їх мову як 2-гу державну, або будь-яких мовних привілегій. А чому в Україні це стало таким гострим питанням, фішкою для першого-ліпшого політика перед виборами? Не татарська, румунська, русинська і так далі до безкінечності (теж є про що говорити, але це окрема тема), а саме російська мова повинна, ніби-то, мати державний статус.

Живеш в державі з іншою мовою, культурою, історією - будь ласкавий - навчися її поважати. Мені здається, що росіяни, які переїжджають жити в Україну в першому поколінні, швидше готові вивчити українську, як їх нащадки, які народились тут, але в них надто вже розвинувся голос крові. Розмовляйте, на здоров’я, хоч мовою маорі, але не нав’язуйте її іншій державі, іншому народові на його ж землі. Це просто противно.

Уточню, що я поважаю усі нації, не маю до жодної ніякої ненависті. Це стосується таких собі псевдопатріотів Росії (чому псевдо? - був би патріотом - поїхав на рідну батьківщину і там дбав про свою державу), які вилізли на шию і нарікають, що горб муляє, але злазити зовсім не збираються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ептыть )) оказуется мы так хреново живем иза того что нац вопрос в СССР небыл решон :0016:

все у меня нет слов

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

война в то время была - в "самой демократической" стране, сша, этнических японцев интернировали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Елементарно если какая либо культура подавляется другой значит подавляемая слабей, закон природы если украинцы начинают рассговаривать на русском значит они идиоты ? отнють просто для них так лучше только во Львовскйо и Волынской области так остро стоит нац вопрос к чему бы ето ? больше половины украинцев рассговаривают на русском языке к чему бы это ? \

А может быть украина ето тьлько 2 области в украине ?

или проблема в мозгах тех кто не можит ужится с тем кто кацап ?

только что в внтрилле обшался с кучей народа из питера и Москвы и спросил у них , если ли у них люди с анти украинскими настроениями ...оказуется они про ето от меня только услышали ))) но они согласились единодушно в том что у нас правительство неадекватное и то что западные украинцы не любят россиян только иза антри росс пропаганды со стороны нашей елиты

воообше тут хотелось бы написать большыми крассными буквами

ЕСТЬ ТАКОЙ ПРОЦЕСС КАК ГЛОБАЛИЗАЦИЯ так вот эета штука вообше стирает грани между национальностями и вероисповеданиями и етому вроцессу противостоять невозможно

Можно бы было конешно закрыть все ганицы и обрубить телефоны с интернетом но эето только затормозило но не остоновило процесс глобализации

Сегодня на весь мир кричать мы украинцы и будим осабняком со своей культурой, тоже самое, что жить в центре густоначеленного села и кричать всем что живеш на хуторе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є така всім відома приказка:" С волками жить - по-волчьи выть".

а волки кто? :)

"Живеш у чужій державі - вивчи її мову." - это ты кому? я не думаю, что много русскоговорящих "понаехало" на Украину, после провозглашения независимости...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ептыть )) оказуется мы так хреново живем иза того что нац вопрос в СССР небыл решон :0016:

Аякже! Якби такі Рідіскі не голосували за сімонєнків, кучмів, януковичів і тимошенків, ми б зараз не сиділи в такій дупі. А якби ще їхні "соотечественники" "рассєяне" (хоча в українському варанті більш інформативно - "розсіяні") не перебріхували історію протягом століть, то може б і Рідіскі так не голосували...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аякже! Якби такі Рідіскі не голосували за сімонєнків, кучмів, януковичів і тимошенків

так вроде как ющенко еще президент, самый что ни на есть "стопроцентно ваш"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

georg, я ж уточнила, що ніяких образ в даному випадку ця приказка не несе. Вовки - в Україні - українці, в Росії - росіяни і так далі.

І "понаєхало", і залишилось з "кращих" часів. Маю своїх родичів-росіян - розмовляють українською і дітей навчили будь здоров! Бо ця країна стала їх батьківщиною і вони її поважають.

Ridiska, в тебе телевізор є? Ніколи не чув риторики різних затуліних? Це ж звучить, як повчання вихователя в дитсадку для недорозвинених дітей. Тут вже ніякої антиросійської пропаганди не треба!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

georg, я ж уточнила, що ніяких образ в даному випадку ця приказка не несе. Вовки - в Україні - українці, в Росії - росіяни і так далі.

І "понаєхало", і залишилось з "кращих" часів. Маю своїх родичів-росіян - розмовляють українською і дітей навчили будь здоров! Бо ця країна стала їх батьківщиною і вони її поважають.

Ridiska Ніколи не чув риторики різних затуліних?

в частности не понял этой фразы вообше

если вы про Константина Затулина (хотя и про нево почти ничиво не знаю) и если он несет какйто бред то не нужно о одно м уроде судить о целой стране, в семье не без уродов

У нас например девизию СС хотят назвать борцами за независимость Украины .

Извеняюсь за невежиство но телевизор не смотрю и про то что показуют по нем узнаю только из пересказов родных

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важко говорити про те саме в різних темах. Одна ремарка - чим більша сім’я тим більше уродів? Бо Затулін - це не один-єдиний політик з українофобією, це вже "имя нарицательное"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже не зрозуміло, що націоналізм не базується на заперечинні чи приниженні інших націй (це вже нацизм, яким споконвіку славилась Росія ;)), здоровий націоналізм - це усвідомлення того, що моєму народу є чим похвалитись перед іншими такими ж, він якраз і має зміст тільки тоді коли є повага до інших націй інакше нацизм, або шовінізм, або фашизм.

В більшості російськомовних авторів постів поняття націоналізму відсутнє впринципі, на його місці стоїть жорсткий радикальний нацизм, який якраз і не дає авторам сприймати просто розуміння того, що розвиток українського націоналізму жодним чином негативно не вплинув би на нацменьшини (навпаки, прийшло б усвідомленне бажання розвитку й інших націй). Ще раз повторюсь, оперуючи поняттям російського нацизму, автори ці ж форми переносять на український націоналізм і після цього природньо звинувачують його в фашизмі ;), звідци і така велика кількість порівнянь з Гітлером, концтаборами, розстрілами, репресіями. Тут єдине що приходить в голову: на злодію і шапка горить.

(до речі тема для дисертації з соціоніки чи психології :D )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...