Перейти до змісту

Піскоструйка

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Була колись тема з координатами точок де роблять піскоструйну обробку, але я її не знайшов :(

Так от, хто знає, поділіться будь ласка інформацією. авіазавод не пропонувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Апну тему. Є нагальна і термінова потреба в майстрі, який попісочить деякі з/ч... Хтось може допомогти??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апну тему. Є нагальна і термінова потреба в майстрі, який попісочить деякі з/ч... Хтось може допомогти??

На авіазаводі піскоструять. Я там титанові диски пісочив і там же робив їх порошкову покраску. 

Два роки тому було швидко і недорого.

Отак відпіскостуїли post-290-1275687086,52_thumb.jpg post-290-1275687091,21_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш туди контакти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш туди контакти?

Контакт простий - прийшов на прохідну, сказав що мені потрібно, дали внутрішній телефон, подзвонив, через пару хв вийшов чоловік, поговорили, виписав пропуск, я проїхав на територію, вигрузив диски і поїхав. Через пару днів так само приїхав забрав. Був задоволений якістю і ціною. Правда тоді був невеликий вибір кольорів порошкової покраски, зараз має бути більше. Так обіцяли....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, чи допоможу інформацією.

В районі 5-ї школи, практично на території Волиньпака (лівий дальний куток) є фірма, здається, ПП Обрій (можу помилятися).

Там ріжуть скло будь-якої форми + піскоструйка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Була колись тема з координатами точок де роблять піскоструйну обробку, але я її не знайшов :(

даю тел. пескоструйщика 0503780301

даю тел. 0503780301 пескостуйщик

На авіазаводі піскоструять. Я там титанові диски пісочив і там же робив їх порошкову покраску. 

Два роки тому було швидко і недорого.

Отак відпіскостуїли post-290-1275687086,52_thumb.jpg post-290-1275687091,21_thumb.jpg

даю тел. 0503780301 пескостуйщик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш туди контакти?

даю тел 0503780301

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 9 місяців потому...

Надам послугу піскоструйки! 0505352096 або 248037

Знаходжусь за адресою м.Луцьк, вул.Вахтангова 16а, заїзд з вул.Авіаторів!!! Повертать в зелені ворота!

Карта місця знаходження - http://g.co/maps/h2q7k

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...