Перейти до змісту

Обьясните, правомерный ли штраф

andrey_lt

Рекомендовані повідомлення

Растолкуйте пожалуйста, а то я уже себя начинаю тупым считать.

Я живу в центре, где дом с часами.

Как я должен туда подъзджать???

Если снизу - возле нацбанка - там стоят знаки - "ПОВОРОТ ЗАПРЕЩЁТ", что не даёт мне право заезджать, даже если я там живу.

Ну я заезжал сзади, за драмтеатром, вокруг драмтеатра ехал, и так заезджал к дому.

Так ці гайці вчора мені їзду по тротуарі впаяли - 330 грн. На питання - а як я маю заїздати - сказали, що тре їхати під знак "поворот заборонено", бо їм шеф сказав, щоб за нього не штрафували... :angry:

Гай достав, маленький такий, молодий, тільки напевно після академії, Фарина прізвище, вредний дуже. ВІн так і не дочекався, поки я напишу пояснення, завів машину і поїхав, сказав що на ДТП спішить. Не дав навіть протокола підписати, хоча я в протоколі написав, що пояснення надаю на окремому листі. Я на другий день в даі протокол копію забрав - Свідки взялись непонятно звідки, написано - що від підпису відмовився.

Вот така блін історія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оскаржуй постанову. у суді з'ясується хто правий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, оскаржуй, адже у нас самий гуманни суд у всьому світі..

:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піночета тра нам в країну.

А взагалі в правилах десь є написано що якщо проїзжаєш не транзитом, а до місця проживання то ряд заборон нехтується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, оскаржуй, адже у нас самий гуманни суд у всьому світі..

:-)

не. лучше выйди на митинг на Киевскую площадь и устрой голодовку. :lol:

однако через 15 дней все равно платить надо будет в 2 раза больше, если

не заплатишь раньше.

p.S. Гораздо проще сделать что предложил я :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кароче мені не зрозуміло чого копію ти забрав тільки в ДАІ.Копія видаєьться на місці. Скинь сюди чи в ПМ скан протоколу подивлюсь.Якщо є свідки того що ти забирав протокол в ДАї наступного дня тоді,оскаржуй однозначно і взагалі оскаружувати треба. Якщо що можу навіть накатати скаргу в суд при твому бажані тільки кинь скан пртоколу. Вже прау раз цих мудозвонів наказував.Що б багато не афігєвалі в край.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

однако через 15 дней все равно платить надо будет в 2 раза больше, если

не заплатишь раньше.

ну власне вже не раз було прострочено строк 15 днів, проте через місяць-два з виконаччої приходить лист про оплату тільки початкової суми...

так що хто зна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На питання - а як я маю заїздати - сказали, що тре їхати під знак "поворот заборонено", бо їм шеф сказав, щоб за нього не штрафували... :angry:

А водіям хто про це мав сказати? сцукі однозначно. пасуться там де в цьому немає необхідності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По тротуарі їздити неможна. Ьреба їздити до місця проживання по дорозі навіть якщо там є заборонні знаки. Дані знаки ставлять з ціллю зменшити рух ТЗ, проте дія деяких знаків не розповсюджується на деякі ТЗ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По тротуарі їздити неможна. Ьреба їздити до місця проживання по дорозі навіть якщо там є заборонні знаки. Дані знаки ставлять з ціллю зменшити рух ТЗ, проте дія деяких знаків не розповсюджується на деякі ТЗ.

Ти правий.Але в цьому випадку мєнти 100% неправі + допустили дофіга проколів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суд - однозначно...

П.С. От же ж сволота :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильно, мені суддя після суду, по підсумках якого мої вимоги незадовільнили, сказала, що подавати в суд однозначно потрібно, якщо є навіть малійші порушення чи сумніви, дуже часто справи виграютьсяю.

так що однозначно подавати в суд!!

а про результати написати сюди, всім буде цікаво чим це все закінчилось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по шапці треба було дати цьому гайцю

зі мною в школі вчівся цей тфарина

всю дарогу патерпав тепер вибився в люди(урод)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по шапці треба було дати цьому гайцю

зі мною в школі вчівся цей тфарина

всю дарогу патерпав тепер вибився в люди(урод)

^_^ щось подібне було і в мене. У групі був "отщепенец" нелюдимий та замкнутий... вчився так сяк. А потім опа! спиняє мене у "мусорській" формі. Що було неприємно так те що він зробив вигляд ніби мене не пам"ятає. Хто це бидло після цього?

А якщо по темі, то треба писати скаргу. Судячи з вищенаписаного "Даі-ці" напартачили з протокольчиком так що багато переваг є на твоєму боці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну таки треба було їхати під знак "заборона повороту" якщо ти там живеш. Це в правилах повинно бути. А якщо не знаеш правил то що ж возмущатися =). Хоча я тебе розумію. Мене теж штрафували через дурню. пережила. тепер їзжу по правилам і чемно =)

до речі когось ці суди з гайцями на практиці рятували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рятували начальників філій нашого підприємства. Суми штрафів були понад 1000грн. В основному правду кажуть про мєнітв, що в них одна звилина і та від шапки. (це звичайно не провсіх є там і нормальні люди)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальны люди так себе не ведуть - це раз.

Нормальних людей там таки не люблять - це два. 

Тра було їхати під знак, по дорозі. Наскільки мені пам'ятається, їхати заборонено тільки під цеглину.

Недавно спілкувався я з таким бидлом. Стояла так собі машинка ДАЇ на стоянці біля Північного ринку на Соборності, біля якої торгував полосатою палкою молоде бидло, тільки я задався питанням, як вони не порушуючи ПДР так стали (машина стояла не так як усі - передом до тротуара, а саме задом). Тупо підійшов і запитав в мента, вірніше на запитав, а попросив його показати, як вони так це зробити умудрилися без порушень. Потім довго пояснював, що якщо я відкрив двері авто, то це не означає, що я його водій, і що якщо я несу пиво в авто, то це не означає, що я його відразу в ньому буду пити.

А на рахунок скарги - однозначно пиши. Це бидло буде так себе вести до тих пір, поки його на верхню задню частину ніг не посодють пару разів. Правда ти також трохи проколовся - зетки потрібно ставити перед тим, як пояснення писати, і якщо вже дали протокол тобі в руки, то не випускай його до тих пір, поки не оформиш його так, як вважаєш за потрібне. А те, що він спішить на ДТП - то його проблеми. Твої координати він має - приїде, забере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить історія продувжується:

Тут на днях дарила організація, в якій я працюю даішнікам компи, ну і попросили порішати мою проблему.

результат - їхніх шеф сказав, що нічого зробити не може. хтось із адміністрації побачив, як я їхав через площу, і це він викликав ДПС-ніків, щоб мене оштрафували (я не розповів, що я стояв біля дому, а вони до мене через 5 хв. підїхали, можна було включати дурачка, мол не моя машина.)

Зараз юристи допомагають скаргу писати. Подам в суд, скоріш за все скористаюсь дирками в законодавстві, щоб уникнути штрафу (хоча хотів по чесному) принаймі заплатити я завжди встугну. До речі, на наступний день ззаді драмтеатру цеп повісили :).

Шкода що не засняв це все на відео - тоді б в прокуратуру подавав би 100%, там є свої люди.

На рахунок ПДД - є пункт, в якому зазначено, що якщо живу в зоні - то можна їхати під знак: "Рух заборонено", "Рух механічних транспортних засобів заборонено"., "Рух вантажних автомобілів заборонено", "Рух з причепом заборонено", "Рух тракторів заборонено", Рух мотоциклів заборонено, Рух на мопедах заборонено, Рух на велосипедах заборонено, Рух пішоходів заборонено. І ВСЕ, тобно знак "поворот заборонено" - не дозволяє. Виходить, що якщо по правилам - то не можна, а по понятіях - "Іздьте поки ми добрі, і шеф дозволяє" :lol: Треба писати на нач Даі, щоб зняли цей знак "поворот заборонено", а лишили тільки "рух заборонено", хоча дуже сумніваюсь, що це допоможе.

Потім напишу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Треба писати на нач Даі, щоб зняли цей знак "поворот заборонено", а лишили тільки "рух заборонено", хоча дуже сумніваюсь, що це допоможе.

Потім напишу...

думаю то варто дізнатись хто обслуговує даний участок дороги

кажись саме служба яка обслуговує дорогу має встановлювати та знімати знаки, і менти ніяк не впливають на то, вони просто слідкують за дотримання ПДР...

тобто поставив знак той дядько шо дзвонив дайцям, і здає всіх, а йому дайці откат дають :-)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, думаю тему пора закривати, сьогодні був в жеку, просив довідку, що я там проживаю - сказали - ніфіга не даєм - треба тільки штамп в паспорті. Завтра ще піду до юристів, і скоріш за все в кассу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...