andrey_lt Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 16:53 #1 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 16:53 Растолкуйте пожалуйста, а то я уже себя начинаю тупым считать. Я живу в центре, где дом с часами. Как я должен туда подъзджать??? Если снизу - возле нацбанка - там стоят знаки - "ПОВОРОТ ЗАПРЕЩЁТ", что не даёт мне право заезджать, даже если я там живу. Ну я заезжал сзади, за драмтеатром, вокруг драмтеатра ехал, и так заезджал к дому. Так ці гайці вчора мені їзду по тротуарі впаяли - 330 грн. На питання - а як я маю заїздати - сказали, що тре їхати під знак "поворот заборонено", бо їм шеф сказав, щоб за нього не штрафували... Гай достав, маленький такий, молодий, тільки напевно після академії, Фарина прізвище, вредний дуже. ВІн так і не дочекався, поки я напишу пояснення, завів машину і поїхав, сказав що на ДТП спішить. Не дав навіть протокола підписати, хоча я в протоколі написав, що пояснення надаю на окремому листі. Я на другий день в даі протокол копію забрав - Свідки взялись непонятно звідки, написано - що від підпису відмовився. Вот така блін історія.
kostya Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:05 #2 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:05 оскаржуй постанову. у суді з'ясується хто правий.
ptk Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:15 #3 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:15 ага, оскаржуй, адже у нас самий гуманни суд у всьому світі..:-)
V.Wolf Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:27 #4 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:27 Піночета тра нам в країну.А взагалі в правилах десь є написано що якщо проїзжаєш не транзитом, а до місця проживання то ряд заборон нехтується.
kostya Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:45 #5 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 17:45 ага, оскаржуй, адже у нас самий гуманни суд у всьому світі..:-) не. лучше выйди на митинг на Киевскую площадь и устрой голодовку. однако через 15 дней все равно платить надо будет в 2 раза больше, если не заплатишь раньше. p.S. Гораздо проще сделать что предложил я
la20 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 18:50 #6 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 18:50 Кароче мені не зрозуміло чого копію ти забрав тільки в ДАІ.Копія видаєьться на місці. Скинь сюди чи в ПМ скан протоколу подивлюсь.Якщо є свідки того що ти забирав протокол в ДАї наступного дня тоді,оскаржуй однозначно і взагалі оскаружувати треба. Якщо що можу навіть накатати скаргу в суд при твому бажані тільки кинь скан пртоколу. Вже прау раз цих мудозвонів наказував.Що б багато не афігєвалі в край.
ptk Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 18:57 #7 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 18:57 однако через 15 дней все равно платить надо будет в 2 раза больше, еслине заплатишь раньше.ну власне вже не раз було прострочено строк 15 днів, проте через місяць-два з виконаччої приходить лист про оплату тільки початкової суми...так що хто зна...
Facktor Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 19:36 #8 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 19:36 На питання - а як я маю заїздати - сказали, що тре їхати під знак "поворот заборонено", бо їм шеф сказав, щоб за нього не штрафували... А водіям хто про це мав сказати? сцукі однозначно. пасуться там де в цьому немає необхідності.
vanus Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 20:03 #9 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 20:03 По тротуарі їздити неможна. Ьреба їздити до місця проживання по дорозі навіть якщо там є заборонні знаки. Дані знаки ставлять з ціллю зменшити рух ТЗ, проте дія деяких знаків не розповсюджується на деякі ТЗ.
la20 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 20:19 #10 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 20:19 По тротуарі їздити неможна. Ьреба їздити до місця проживання по дорозі навіть якщо там є заборонні знаки. Дані знаки ставлять з ціллю зменшити рух ТЗ, проте дія деяких знаків не розповсюджується на деякі ТЗ.Ти правий.Але в цьому випадку мєнти 100% неправі + допустили дофіга проколів.
fedot Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 20:39 #11 Опубліковано 17 Квітня, 2009 в 20:39 В суд - однозначно... П.С. От же ж сволота
ptk Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 07:48 #12 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 07:48 правильно, мені суддя після суду, по підсумках якого мої вимоги незадовільнили, сказала, що подавати в суд однозначно потрібно, якщо є навіть малійші порушення чи сумніви, дуже часто справи виграютьсяю.так що однозначно подавати в суд!!а про результати написати сюди, всім буде цікаво чим це все закінчилось...
ben Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 11:09 #13 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 11:09 по шапці треба було дати цьому гайцю зі мною в школі вчівся цей тфарина всю дарогу патерпав тепер вибився в люди(урод)
Alto®WoLF Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 12:57 #14 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 12:57 по шапці треба було дати цьому гайцю зі мною в школі вчівся цей тфарина всю дарогу патерпав тепер вибився в люди(урод) щось подібне було і в мене. У групі був "отщепенец" нелюдимий та замкнутий... вчився так сяк. А потім опа! спиняє мене у "мусорській" формі. Що було неприємно так те що він зробив вигляд ніби мене не пам"ятає. Хто це бидло після цього? А якщо по темі, то треба писати скаргу. Судячи з вищенаписаного "Даі-ці" напартачили з протокольчиком так що багато переваг є на твоєму боці.
r2d2 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 15:41 #15 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 15:41 ну таки треба було їхати під знак "заборона повороту" якщо ти там живеш. Це в правилах повинно бути. А якщо не знаеш правил то що ж возмущатися =). Хоча я тебе розумію. Мене теж штрафували через дурню. пережила. тепер їзжу по правилам і чемно =)до речі когось ці суди з гайцями на практиці рятували?
la20 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 16:28 #16 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 16:28 Рятували начальників філій нашого підприємства. Суми штрафів були понад 1000грн. В основному правду кажуть про мєнітв, що в них одна звилина і та від шапки. (це звичайно не провсіх є там і нормальні люди)
Venom Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 19:46 #17 Опубліковано 18 Квітня, 2009 в 19:46 Нормальны люди так себе не ведуть - це раз.Нормальних людей там таки не люблять - це два. Тра було їхати під знак, по дорозі. Наскільки мені пам'ятається, їхати заборонено тільки під цеглину.Недавно спілкувався я з таким бидлом. Стояла так собі машинка ДАЇ на стоянці біля Північного ринку на Соборності, біля якої торгував полосатою палкою молоде бидло, тільки я задався питанням, як вони не порушуючи ПДР так стали (машина стояла не так як усі - передом до тротуара, а саме задом). Тупо підійшов і запитав в мента, вірніше на запитав, а попросив його показати, як вони так це зробити умудрилися без порушень. Потім довго пояснював, що якщо я відкрив двері авто, то це не означає, що я його водій, і що якщо я несу пиво в авто, то це не означає, що я його відразу в ньому буду пити.А на рахунок скарги - однозначно пиши. Це бидло буде так себе вести до тих пір, поки його на верхню задню частину ніг не посодють пару разів. Правда ти також трохи проколовся - зетки потрібно ставити перед тим, як пояснення писати, і якщо вже дали протокол тобі в руки, то не випускай його до тих пір, поки не оформиш його так, як вважаєш за потрібне. А те, що він спішить на ДТП - то його проблеми. Твої координати він має - приїде, забере.
andrey_lt Опубліковано 21 Квітня, 2009 в 10:04 Автор #18 Опубліковано 21 Квітня, 2009 в 10:04 Значить історія продувжується: Тут на днях дарила організація, в якій я працюю даішнікам компи, ну і попросили порішати мою проблему. результат - їхніх шеф сказав, що нічого зробити не може. хтось із адміністрації побачив, як я їхав через площу, і це він викликав ДПС-ніків, щоб мене оштрафували (я не розповів, що я стояв біля дому, а вони до мене через 5 хв. підїхали, можна було включати дурачка, мол не моя машина.) Зараз юристи допомагають скаргу писати. Подам в суд, скоріш за все скористаюсь дирками в законодавстві, щоб уникнути штрафу (хоча хотів по чесному) принаймі заплатити я завжди встугну. До речі, на наступний день ззаді драмтеатру цеп повісили . Шкода що не засняв це все на відео - тоді б в прокуратуру подавав би 100%, там є свої люди. На рахунок ПДД - є пункт, в якому зазначено, що якщо живу в зоні - то можна їхати під знак: "Рух заборонено", "Рух механічних транспортних засобів заборонено"., "Рух вантажних автомобілів заборонено", "Рух з причепом заборонено", "Рух тракторів заборонено", Рух мотоциклів заборонено, Рух на мопедах заборонено, Рух на велосипедах заборонено, Рух пішоходів заборонено. І ВСЕ, тобно знак "поворот заборонено" - не дозволяє. Виходить, що якщо по правилам - то не можна, а по понятіях - "Іздьте поки ми добрі, і шеф дозволяє" Треба писати на нач Даі, щоб зняли цей знак "поворот заборонено", а лишили тільки "рух заборонено", хоча дуже сумніваюсь, що це допоможе. Потім напишу...
ptk Опубліковано 21 Квітня, 2009 в 14:07 #19 Опубліковано 21 Квітня, 2009 в 14:07 Треба писати на нач Даі, щоб зняли цей знак "поворот заборонено", а лишили тільки "рух заборонено", хоча дуже сумніваюсь, що це допоможе.Потім напишу...думаю то варто дізнатись хто обслуговує даний участок дорогикажись саме служба яка обслуговує дорогу має встановлювати та знімати знаки, і менти ніяк не впливають на то, вони просто слідкують за дотримання ПДР...тобто поставив знак той дядько шо дзвонив дайцям, і здає всіх, а йому дайці откат дають :-)...
andrey_lt Опубліковано 21 Квітня, 2009 в 15:35 Автор #20 Опубліковано 21 Квітня, 2009 в 15:35 Ну, думаю тему пора закривати, сьогодні був в жеку, просив довідку, що я там проживаю - сказали - ніфіга не даєм - треба тільки штамп в паспорті. Завтра ще піду до юристів, і скоріш за все в кассу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.