Перейти до змісту

Сигналізація на Daewoo Lanos, хелп для чайника

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Хочу поставити сигналізацію на автомобіль Daewoo Lanos, автомобіль на гарантії.

Це треба йти лише в "Волинь-авто" чи є варіанти, щоб не позбутися гарантійного обслуговування?

Який порядок дій, які розцінки, що доцільно ставити, а що ні. Карочє, хелп для ламера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це треба йти лише в "Волинь-авто" чи є варіанти, щоб не позбутися гарантійного обслуговування?

якщо гарантія то тільки 2 варіанта - 1)ставити там 2)ставити десь а там за могоричі(гроші) домовлятись за відмітку в сервісній книжці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ставив там де і купував авто, але думаю можна і в якісь іншій конторі, що цим займається.

Можливо треба щоб якась папера з відти була!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну припустимо розглядаємо легальний варіант - що доцільно ставити?

тобто, який оптимальний варіант протиугонного варіанту "якість-ціна" і скільки за це щастя прийдеться викласти грошей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну припустимо розглядаємо легальний варіант - що доцільно ставити?

тобто, який оптимальний варіант протиугонного варіанту "якість-ціна" і скільки за це щастя прийдеться викласти грошей?

так підійди до них поцікався, зазвичай на сервісній станції оперують з певним брендом, ато й зразу запропонують на вибір тобі лише 5-8 моделей. думаю шериф, наприклад 930ка, як ти пишеш "якість-ціна" саме то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь півроку назад поставив собі таку http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2438

Все разом обійшлось десь 700 грн.

Працює нормально, я задоволений!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за інфу, хтось має лінк, де можна детально прочитати про функції, які є в сигналізаціях? Бажано не google.com :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... цікаво... передзвонив в Волинь-авто, сказали можна ставити свою сигналізацію, тільки певних виробників, Sheriff туди входить, встановлення десь 500 грн.

гарантійне обслуговування лишається, тільки на сигналізацію тоді не поширюється

передзвонив в їхній магазин, кажуть SHERIFF ZX-725 - 952 грн., по лінку, який мені дали - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2438 - 399 грн. В чьом подвох? Якось не сильно хочеться переплачувати 550 грн....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звонив до кума , пацює в УАХ, встановлення-400грн.

SHERIFF ZX-725-650грн.

SHERIFF ZX-925-800грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ставиш сигналку на гарантійне авто то втрачаєш гарантію на електрообладнання. Тобто в разі чого тобі можуть впарювати, що сигналка встановлена не у нас і проблеми виникли в разі некваліфікованого втручання в електрообладнання автомобіля. Хоча по відгукам криві руки і значно більші гроші ростуть якраз в офіціалів. Я забив на гарантію після першого ТО і цілком цим задоволений. Якщо в машині є проблеми то вони вилізуть до 10 000 км. Навіть якщо поставиш сигналку на стороні то в разі гарантійних проблем завжди можна домовитись :D А за мою сигналку з установкою Волинь Авто хотіло 2500 Грн (>500$) я поставив за 150$ плюс робота 30$. Роби висновки і вирішуй сам ;)

А нарахунок сигналки то рекомендую таку яку встановив собі CENTURION XANADU. Cигналка з зворотнім зв'язком і дуже великим радіусом дії. Не знаю чи на Ланосі є імобілайзер якщо є то можеш не паритись ця річ ефективніше за будь яку сигналку хіба для власного заспокоєння :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну встановлювати я швидше всього буду в Волинь-авто, фіг з ним, заплачу 500 грн., хай лишається гарантійне обслуговування... хоча можливо ще подумаю

CENTURION на жаль не входить в той перелік, що мені продиктували по телефону, прийдеться обирати з таких марок:

Sheriff, Challenger, Mongoose, здається Top Guard (толком не розчув) і Tiger

"Cигналка з зворотнім зв'язком " - можна пояснити що то таке хлопцю з села? :)

П.С. Що таке УАХ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли на брелоку дублюється інформація сигналізації - при спрацюванні сигналки брелок буде піщати

якщо на ланоси ставлять заводські сигналізації то треба просто взнати марки і самому поставити - не сильно вони там заглядають що в тебе встановлено було, а що сам доставляв їм головне щоб тебе поскоріш випровадити

коли будеш встановлювати у "дяді васі" то будеш впевнений що все класно підключено на роз'єми, а не на скрутки да програмування толкове - лишні фішки сигналки не помішають тим більше вже заплачено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Що таке УАХ?

Український автомобільний холдинг!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Що таке УАХ?

Чекай, я ж там купляв, дзвонив до них - кажуть треба в Волинь-Авто, а ти кажеш - "Звонив до кума , працює в УАХ" - вони хіба мають право на Ланоси встановлювати?

http://www.ugona.net - це здається сайт якоїсь контори, згоден, статті є цікаві, але ясно що буде "прєдвзятость" то тих фірм, які продаються і встановлюються. Може в когось є лінк на незацікавлений сайт з об’єктивною інфою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П.С. Що таке УАХ?

Чекай, я ж там купляв, дзвонив до них - кажуть треба в Волинь-Авто, а ти кажеш - "Звонив до кума , працює в УАХ" - вони хіба мають право на Ланоси встановлювати?

Кароче я звонив ще раз і дійсно вони Ланоси продають, але гарантійщиком є Волинь-Авто, тобто якщо ти поставиш в УАХ, то гарантія на елетрику пропадає, якщо в Волинь-Авто то нє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заплачу 500 грн., хай лишається гарантійне обслуговування...

560 грн - це за встановлення звичайної сигналізації, а за встановлення сигналки зі зворотнім зв’язком заплатиш 1160 грн. (це за умови що в тебе вже стоїть центральний замок, якщо не стоїть - то ще + 320 грн)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, ото зажерлися... ну центральний замок то я і так планував ставити, чи можна поставити і без нього?

щодо іммобілейзера - яка доцільність встановлення такої штуки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін, ото зажерлися... ну центральний замок то я і так планував ставити, чи можна поставити і без нього?

щодо іммобілейзера - яка доцільність встановлення такої штуки?

можна і без центрального замка, все залежить від твої бажань.

Ставити на Ланос іммобілайзер - не варто. Кому треба буде не допоможе ніякий іммобілайзер. ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад, в характеристиках SHERIFF ZX-725 пише "Пассивный иммобилайзер" - що це означає?

чи є доцільність шукати дешевший варіант, якщо іммобілайзер не дуже доцільно ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в першу чергу потрібно визначитись звичайна сигналізація необхідна чи зі зворотнім зв’язком, і вже звідси відштовхуватись.

а на рахунок "пасивного імобілайзера" - не знаю, можливо що сигналізація в режимі "охорона" не дає завести автомобіль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заплачу 500 грн., хай лишається гарантійне обслуговування...

560 грн - це за встановлення звичайної сигналізації, а за встановлення сигналки зі зворотнім зв’язком заплатиш 1160 грн. (це за умови що в тебе вже стоїть центральний замок, якщо не стоїть - то ще + 320 грн)...

Не хилі такі розцінки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляй сигналку на автозвуці і там же комплект центрального замка, підвоха там нема ніякого, неодноразово там куплялося. Сигналку візьми Шерифа725, на Ланоса хватить щей забагато буде. А пасивний іммобілайзер - це сів в машину, завів, нажав секретну кнопку і поїхав, скажем так для параноїків - цю функцію можна не включать. Домовся з майстром-приймальником хай випише акт виконаних робіт як будто будеш ставить звичайну сигналізацію. Майстру, що буде ставить сигналізацію, заплати особисто йому не в касу за встановлення центрального замка, так він буде більш зацікавлений і буде хоч троха старатись. Попроси щоб він всі з'єднання паяв і не жалів ізострічки, скажи що ти такий дотошний що можеш залізти під панель щоб подивитись чи добре там все зроблено. Тоді всі будуть довольні і саме головне - залишиться гарантія :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не раджу взагалі зв'язуватись з Волинь-Авто, якість - нікакая; ціна - безпредєльна. Рекомендую поїздити без сігналкі до 10000, пройти ТО1 і попрощатись з Волинь-Авто. Всі недоліки до 10000 мають повилазити. Друзі мої так робили і я так само зроблю (така ж ситуація і у мене була: думав ставити самому чи як).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не раджу взагалі зв'язуватись з Волинь-Авто, якість - нікакая; ціна - безпредєльна. Рекомендую поїздити без сігналкі до 10000, пройти ТО1 і попрощатись з Волинь-Авто. Всі недоліки до 10000 мають повилазити. Друзі мої так робили і я так само зроблю (така ж ситуація і у мене була: думав ставити самому чи як).

Підтримую. Аналогічно зробив. А сігналку поставив сам у перші дні користування автівкою, сам доробив автоматичне відкривання багажнику з брелка керування сігнализацією... Бо на "волинь авто" такими "опціями вони не займаються" Я плюнув тай зробив на свій розум все що вони немогли мені запропонувати. Взагалі краще до них неїхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...