Перейти до змісту

Скільки зараз поставити авто на облік?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Наприклад Москвич 412 86 року. Скільки зняття, і скільки коштує поставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

180 грн - услуги експерта

150 грн - оценка авто

3% - пенсионный фонд

54 грн - дорожный налог

450 грн - услуги МРЕВ (постановка на учет)

Я платил так

borius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі послуги прийдеться платити двічі, такі як за послуги експерта при знятті/постановці.

Якщо сам платиш за зняття і постановку, то цінами будеш приємно здивований, + відчуєш "доброзичлеве" ставлення працівників МРЕВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ето точно, гады експерты пол дня мозги прои@&^ли, а в самом МРЕВ проблем не было, написал заяву, проплатил и сдал всю пачку документов, по скольку людей было мало через 2 часа получил номера и тех.паспорт и все...

borius

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 року потому...

А скільки зара кошує постановити іномарку 86 року на облік. Якщо вона буде зніматись в сусідній?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо іномарка з 1.5 літра мотором , то буде як за Москаля який описаний постами вище. Тут впливає на ціну Оцінка + ціна за довідку рахунок.

Я в травні ставив Мазду 1986 року то попав на 1 700 грн. Авто стояло на обліку в Рівенській обл. Довідку рахунок і зняття з обліку я з попереднім власником поділив на половину.(зняття було в районі 500 грн).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правда, що з 1-го липня МРЕВ працють за принципом єдиного вікна? Тобто зняти/зареєструвати авто з іншої області можна у Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не тільки, можна ще на додачу, :0155: і отримати номера, області якої побажаєш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...