Перейти до змісту

робота за кордоном

oleg1

Рекомендовані повідомлення

Добрий день,

Можливо хтось працював: в Польщі, Чехії, ... Хотів би поцікавитись на рахунок умов праці, документів на оформлення візи, ще деяких нюансів, які не знає людина, перший раз стикаючись з відповідними проблемами. Як виїздили, через кого домовлялись(робили документи по працевлаштуванню). Думаю попробувати себе у будівництві, в дома багато чого робив своїми руками + вдосконалення під час праці = результат.

Думаю десь через місяць другий вирушити на заробітки. Можливо хтось стикався з шахрайством.

P.S. У мене знайомий працює в Польщі каже, що непогану зарплату отримує, коли запитав про можливість залучення мене у їх бригаду - почав змінювати теми, говорив, що багато проблем, хоч думаю в нас на даний момент їх не менше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. У мене знайомий працює в Польщі каже, що непогану зарплату отримує, коли запитав про можливість залучення мене у їх бригаду - почав змінювати теми, говорив, що багато проблем,

Дуже багато знайомих так спригує. Колись сам відчув на собі. Має бути справжній друг щоб допомогти. Всі бояться, що прийде хтось кращий і звільнять його :(.

Перевір спочатку чи є ліцензія на працевлаштування за кордоном у фірми. Це дає трохи впевненості і гарантій що фірма серйозно цим займається. І не якийсь там Вася який каже що він від київськоїчи ще якоїсь фірми ітд - розведе і будеш шукати довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайома по оголошенню знайшла підприємство, яке працевлаштовує на роботу в Польщі. по словам директора цього підприємства робота заключалась в збирані в парниках огірків і помідорів. Заключили договір, згідно якого підприємство відкривало візу клієнтам, готовило всі документи, здійснювало довіз і працевлаштування в Польші. Плата за ці послуги була 1000 грн. з чоловіка.

Так вот, вроді там документи якісь оформлялись і віза вроді готова, але директор цього підприємства ніяк не може відправати цих клієнтів за кордон. Вже назначили виїзд на 10.02.09 р., люди поприходили, ані буса ані документів (які цей директор мав роздати людям) немає. Позвонили до цього директора, а вона каже що в неї болить голова, що вона вчора "бухала" і тіпа виїзд переноситься на інший день.

Потім 20.02.2009 мав бути виїзд, знову люди позбирались, а її знову немає. ця історія продовжується до цих пір. Люди ніяк не можуть виїхати, а директор все каже що скоро - скоро поїдете! кароче наї....ла всіх.

В договорі про послуги було зазначено, що гроші люди мають платити тільки після оформлення всіх документів, але цей директор зібрала гроші перед заключенням договору. Тепер людям важко доказати що вони давали гроші, тому що це ніде не зазначено.

Клієнти звичайно вже звернулись в суд, в різні міністерства, в прокуратуру і цією жінкою директором займаються.

Так от! люди! будьте обережні з цими лохотронами! перевірте обовязково всі сертифікати, ліцензії і тд і тп. Томущо зараз розводіли заробляють на людях як можуть.

Саме цікаво що народ на халяву ведеться! по теліку кожен день показують. то з квартірами люди пролетіли, то з якимось послугами.

Краще сто раз перевірити, чим один раз попасти! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю как в польшу, а в чехию щас сложновато уехать. Они сами дают 500 евро и билет домой заробитчанам.

А если конкретней, то по чехии ситуация следующая:

Посредники (во Львове), которые занимаются сбором документов на визу, берут авансом 400 евро. Готовят эти документы, потом вызывают в консульство во Львов. Беседуеш с консулом, платишь консульский сбор 120 евро и ждешь 4 месяца. В случае получения визы надо заплатить посреднику еще 400 евро. В случае отказа в визе, аванс в размере первых 400 евро, никто не возвращает. В 10 случаях подачи документов на визу, ее получает только один человек. В 2007 г. визу получило приблизительно 27 тысяч украинцев, в 2008 г. подавали документы 50 тысяч украинцев, а в итоге визу получили только 4 тысячи.

Ну и посредника надо брать если точно знаеш, что через него люди реально уехали за границу. Плюс за отдельное спасибо посредник найдёт тебе работу и жильё на первое время.

Вся инфа месячной давности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...