Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як на мене, то сьогоднішні голи - на совісті нашого "мертвого" захисту, а після заміни Ващука, то взагалі піпец.... А Неділько - найкращий в складі Волині.

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та ладно, команда в нас нормальна, однозначно вже ніхто не скаже, що претендент на виліт. Середняк, і це вже добре. Якщо в міжсезоння декого вигнати і двох-трьох взяти, можна попсувати нерви абсолютно всім командам вишки.

По грі: всі ж бачили, що по самовіддачі, володінню м’ячем і т.д. в нас була перевага, два дурнуватих гола з контратак. Лакі Ідахор однозначно кращий в Таврії, добряче ганяє. Але Волинь не Динамо, не знічується після двох пропущених, продовжує тиснути і має результат. Так, нічия, ну не вийшло 4 перемоги підряд, але ж і не програли, і Таврію поперед себе не пустили.

Захист в принципі в першому таймі не чудив, в другому чомусь рішили, що якщо грати першим номером, то тре всім валити вперед, а контратак не буде, це ж вам не Яремче, щоб 3 гола потім відігравати без проблем... От мені сьогодні не вистачало Омоко, хай летить в мене каміння :) Я розумію, що в нас кльова команда, що після забитого гола не стає тупо в захист, щоб не пропустити, але тре якусь схему робити, щоб і захист трохи грав.

В атаці не вистачає фантазії, але здається появився центр півзахисту, фланги в нас і так більш-менш непогані були.Виділити дійсно нема кого, Неділько непогано, але ж два голи отримав...

Коротше, нормал. Головне настроїтися, що Металіст і Динамо - це не є таке що вже аж зовсім іншого рівня порівняно з нами, Металу тре на єврокубки давати людям відпочивати, Динамо молдаванам програє, чим волиняки гірші? ;)

Опубліковано

kudrom, ти помітив - переважну частину матчу грали через лівий фланг, а правий пустував. А ці тупі навіси в район штрафної? Ми ж не Англія, де такі дії приносять користь. Наші грали в "бій-біжи". По самовіддачі і контролю м'яча - нічого не скажу - було. За Омоко погоджуюсь - на фоні сьогоднішнього захисту він ледь на роль "волинського Террі чи Пуйоля" тягне. Вини Неділька у 2 голах нема - міг виручити, але не виручив, надто "розстрільна" відстань була. Єдині хто порадував - це напад. Хоча б там якийсь малюнок є.

Опубліковано

"Волинь" - "Таврія": післяматчева прес-конференція :sq_ye:

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»): Не хотів би зараз багато говорити, я ще не відійшов після гри. Я так і думав, що задня лінія в нас грає не так впевнено без Омоко. Він якийсь не зрозумілий, грає через гру. Я кажу бути акуратним на тренуваннях, а він в підкати лізе. Ламають на тренуваннях всіх, а тут «Таврія» виходить після гри, хоч би хтось грубо зіграв. Я вже втомився від травм. По 9 чоловік травмованих. Як зліпити команду? Ващук вкотре підтвердив те, що його не можна ставити в оборону. Як і в попередніх матчах, тут так само. Ми загубили на ньому вже 12 очок. В нас серйозна команда і ми не граємось. Два м’яча привіз собі. Шарпар також сьогодні незрозуміло що грав. Бутко набігався, а грає неправильно. Це все проблеми дитячого футболу. Я йому дав завдання зайти у воротарський майданчик – він ні разу не зайшов. Як його зараз перевчити, якщо його по іншому в школі навчили. Прекрасний хлопець, Супер-футболіст може бути. Він не грає у небезпечній зоні – і за це мені прикро. Павлов – це трагедія. Я говорю йому щоб не втрачав м’ячі, а в нього, що не прийом - то втрата. Але ми заслуговуємо на перемогу. Нехай наші травмовані вилікуються, ми будемо грати краще. Колись була ситуація в 2002 році: ми виграли 4 матчі поспіль, а потім грали з «Металургом» Донецьк і зіграли 1:1. Я виходив зі стадіону разом з вболівальниками і один з них каже, що більше не прийде на футбол, бо «Волинь» зіграла 1:1. Так там один Чутанг коштував мільйони, а ми змогли в них відігратись. Я і сьогодні хотів взяти реванш. Також готуюсь віддати своєму товаришу реванш в Полтаві.

- Чому Парасків не грав проти «Оболоні» і як оцінюєте його гру сьогодні?

- Він і сьогодні не грав, а повзав. Він розумний гравець, але не тренувався тиждень. Він грав дуже повільно. Він зазнав серйозної травми в матчі з «Іллічівцем». Ми старались його чим швидше відновити. Стевіч також пропускав через перебір карток. На кожен матч по 2-3 чоловіки вибуває.

- Ващука коли ви поміняли, це була дисциплінарна заміна?

- Якби він далі грав, то ми ще б й третій пропустили. Він грав без концентрації. В нього є культура пасу. Він зробив три передачі і всі неточно. Такого ніколи не було. В другому таймі почав кидати зону, не керував обороною. Сьогодні наша команда заслуговує на перемогу. Ми грали краще, в нас було більше моментів. Як би ми зіграли 3-4 гри одним складом, ми б не втрачали очки.

- Що буде команда робити до 16 жовтня?

- Я не знаю, що ми там зберем за гроші. Якщо все буде добре, то поїдемо на підготовку в Крим. Грошей немає. Президент шукає гроші. Десь може займемо, щоб поїхати попрацювати. В нас команда зараз, як ніколи дружня. Вони знаходять в собі сили, щоб грати до кінця. Чекаємо. Я гадаю справи наладяться. З Криму плануємо відразу їхати у Харків.

- Кого б ви відзначили в складі «Волині» сьогодні?

- В мене до Неділька немає претензій. Непогано зіграв Грінченко, він прогресує. Думаю ще рік і з нього буде непоганий футболіст. Бутко молодий хлопець, я його дуже поважаю. Я бачу в ньому Лужного і Срну. Я давно таких не бачив. Я не маю претензій до Гошкодері і Скоби. Я ними дуже задоволений. Вони прибавляють з кожним матчем. Шарпар в мене сьогодні 5 років життя забрав. Ващук – 10 років. В Пічкура конкретності немає. Нам потрібно пройти збори. Герасимюк вже почне серйозно тренуватись. В Павлова в мене є претензії до дій в окремих ситуаціях. Він запізнюється, порушує футбольну музику. Я заборонив ці фінти на місці як Роналдо, йому це не дано, він повинен завершувати атаку. Немає ще він досвіду. Няга також своєрідний гравець. Має гарний удар з обох ніг, головою грає добре, але не лізе туди. Треба дати можливість йому адаптуватись. Сімінін зіграв досить непогано. Але той перший м’яч, потрібно було відразу збивати Ідахора. Він пригнув у підкаті, що не допустимо в даній ситуації, той втік і забив. Хоча завдання персонально грати з Ідахором мав Шарпар.

Валерій Петров (в.о. головного тренера «Таврії»): Я згадую колишні часи, як я грав ще у другій лізі. Тоді всі ігри були такі видовищні з «Волинню». Можна подякувати і «Таврії» і «Волині» за гру. Перемоги даються дуже не легко. Ця гра була за 6 очок. Ми їх по-братськи поділили.

- У вас були претензії до Ковпака?

- Ніяких претензій не було. Він зробив свою справу, при чому дуже добре. Потрібно було освіжити лінію атаки. Потрібно було вирівнювати гру в атаці. Ми не досить добре чіплялися за м’яч. Ми Любеновіча поставили опорним, а Гігіадзе діяв на вістрі атаки.

Опубліковано

На різних сайтах різні пресконференції...хз як вони перекладають і чим слухають, але це перші слова Кварца на пресконференції на думку sport.ua

Буду розмовляти українською, бо в нас політичні справи напливають, вибори. Мені не хочеться говорити… півгодини, треба відновитись після матчу, бо не хочеться попадати в «Футбольний уїк-енд». Мені сказали, що я спеціально роблю монологи, щоб туди потрапити. Краще хай мене там не показують.

Гра так складалась, хочеться сказати таке, що не тільки «Футбольний уїк-енд» покаже (сміх в залі). Сказати стільки негативу в грі суперника і трьох наших людей, які не зрозуміло в що грали. Але я буду стримувати себе, щоб мене не оштрафувала ліга, бо вони за мною слідкують і дуже люблять мене штрафувати.

Опубліковано

kudrom, ти помітив - переважну частину матчу грали через лівий фланг, а правий пустував. А ці тупі навіси в район штрафної? Ми ж не Англія, де такі дії приносять користь. Наші грали в "бій-біжи". По самовіддачі і контролю м'яча - нічого не скажу - було. За Омоко погоджуюсь - на фоні сьогоднішнього захисту він ледь на роль "волинського Террі чи Пуйоля" тягне. Вини Неділька у 2 голах нема - міг виручити, але не виручив, надто "розстрільна" відстань була. Єдині хто порадував - це напад. Хоча б там якийсь малюнок є.

може повиходять з лазарету травмовані, якийсь креатив появиться... щодо тупих навісів цілком згоден, Таврія швидко зрозуміла, що треба накривати Майкона і навіть як в нього був м’яч пас віддати толком не було кому, в такому випадку раз вже під штрафну не підходять, то хоч би здалеку били, ударів дуже мало по воротах, багато боротьби, але без толку. А Ващук хай на заміну виходить, якщо хоче довести, що він ще не пенсіонер, з таким підходом він "зиму не переживе" в "Волині" :) Якщо в Шарпара це швидше виняток така гра, то в Ващука вже тенденція

Опубліковано

Шарпар в мене сьогодні 5 років життя забрав. Ващук – 10 років...

реальні коментарі :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Витяг по даному матчу...

Главный арбитр: Евгений Арановский (Киев)

Ассистенты: Алексей Андреев (Донецк), Сергей Букреев (Харьков)

"Волинь" - "Таврія" 2:2

Голи: Бутко 32, Гошкодеря 86 - Ідахор 62, 64

"Волинь": Неділько, Сімінін, Ващук (Бута 68), Шарпар, Гринченко, Бутко, Парасків (Няга 87), Скоба, Гошкодеря, Павлов (Пічкур 61), Майкон

"Таврія": Хомутовський, Гуменюк, Донець, Монахов, Джурічіч, Корнєв, Галюза (Гігіадзе 61), Любенович, Голайдо (Леандро 50), Ковпак (Шиндер 59), Ідахор

Попередження: Павлов 43, Шарпар 56, Гошкодеря 59 - Джурічіч 2, Шиндер 90+3, Корнєв 90+4

Опубліковано

Ніхто не скаже, коли будуть продавати квитки на Волинь - Динамо?

Чи може хто має знайомих, щоб можна було б собі забронювати.

up :)

Опубліковано

Футбольний Уікенд на ТРК Україна в рубриці "прикол-прокол". Сказали що сьогодні рубрика не така як завжди, бо немає Кварцяного! :0123:

Опубліковано

Результат гри дублю:

"Металлист" - "Волынь" 6:2

Голы: Поступаленко 7, 37, Барилко 16, Лысенко 27, Чучман 84, Лозовой 90 - Бутенин 17, Подрыгуля 90+1

Опубліковано

Поки враження від гри Волині тільки позитивні. Але як завжди центр захисту "кульгає". Непотрібний гол пропустили після обрізки/втрати м'яча в центрі.

Коментатори задовбали - вболівають за МХ, і цього не приховують. :angry: Треба бути менш упередженими в коментуванні.

Опубліковано

Коментатори вболівають за металіст, це просто жах :lopata:, особливо їхній "однозначний пенальті" . Другий м'яч забивали Волины з офсайду. Волинь залишили приэмны враження по грі , але дуже не приємні за рахунком. :unsure:

Опубліковано

СУКА, ЗА@БАЛА ЦЯ "НЕУПЕРЕДЖЕНІСТЬ" КОМЕНТАТОРІВ!!! ФТОПКУ!!!

Фух, ніби попустило.

Так, після повторів видно було, що 2 ГОЛИ, а особливо - другий гол Девіча, забиті з оффсайду.

Опубліковано

Там був пенальті. Девіч так просто не впав би. Він відчув маленький дотик і все. Але це пенальті.

А на рахунок Волині.. шкода, що вже 3:1.

Грали непогано.

ДЕ перший гол був з офсайду? Другого гола повтора не бачив.

Опубліковано

На рахунок пенальті - КАТЕГОРИЧНО не погоджуюсь. З тієї камери, з якої показували повтор - чітко не було видно, чи був пенальті чи ні.

Опубліковано

Як на мене, то ніяких офсайдів не було, все чисто. Хіба що трошки спірний 2 гол, але там на лінії з захисником був Девіч.

ТО таке... Після бою кулаками...

Об"єктивно Волинь програла тому, що нема індивідуально-сильних гравців такого рівня, які є у Металіста - от і все.

Дуже сподобалася сьогодні командна гра Волині! Молодці, так тримати. Ще б прикупити хоча б 2 гравці рівня Тайсона - і перед командою можна ставити ціль - зону Єврокубків. Поки що ми сильний середняк, я б так сказав.

Опубліковано

Ну я згідний, що там не було чітко дуже видно, шоб нога Девіча пішла в бік після дотику.

Але Девіч, що дурний просто так падати? Від відчув той дотик і впав. Ясно, що падав він за своїм бажанням.

P.S. Я вболівальник Волині :)

Опубліковано

Саме так, Девіч впав, бо відчув дотик. В динаміці було видно, що після дотику (якщо він був, бо не видно) нога Девіча продовжила рух прямо без видимих втрат у динаміці, а вже потім, він картинно симулював нею (ногою) борозну по газону і падав.

Опубліковано

А чому це коменатори упереджені? Мені навпаки сподобалось -все по ділу. Навіть Волині симпатизували. 

Але наспраді перемога  Металіста, як не прикро, заслужена. Згадайте скільки було випадків коли Неділько грав чудово. А ось Дишленкович відпочивав.... Наші проте виграли центр поля, це факт.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...