Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

По-перше, вітаю усіх з 1 домашньою перемогою. Вистраждали.

По-друге, гра - ніяка. Не можна так усю гру грати - сидіти більше часу в обороні, і не зробити біль-менш пару осмислених атак проти команди, яка грає в меншості. Сьогодні спецом рахував скільки разів "лажав" Омоко. Нарахував три рази. Це прогрес!!!!

А ось до Ващука, мабуть, кредит довіри у Кварца вичерпався. Капітанську пов'язку відібрали, потім замінили. Радує, що Максимюк після тривалої перерви повернувся на поле, і відзначився гольовим пасом.

Неділько трохи невпевнено почувався на виходах, але в другій половині 2 тайму вже став більш впевнено грати, особливо на виходах. Але була в нього одна ледь не фатальна помилка після кутового біля наших воріт, коли м'яч з рукавиць зрізався.

А незабитий Майконом пенальті в стилі "а-ля Мілевський"? Все ж таки треба, що б бив Пічкур.

Одним словом, прогрес в грі є, але дуже малий. Іллічівець більш наполегливий та технічний, і така гра з ним може обернутися не дуже добре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

скажу своє слово :)

вітаю всіх вболівальників "Волині" з перемогою! перший гол вдома, перша перемога вдома - нарешті! перший гол Майкона! може прорве? все ж 13 голів в першій лізі він якось забив, ясно що рівень не той, але половину не завадило б :)

командна гра дійсно слабенька

Неділько - більш-менш, коротше, Неділько як Неділько, ні прогресу, ні регресу - укр. голкіпер-середнячок, часом впевнено, часом ляпи. Все ж мені Ісса цікавіше виглядає, якась більша впевненість в очах чи що, чи то із-за габаритів? :) думаю, 2 виховних матчі для нього достатня наука, щоб зробити висновки, що незамінних немає

В центрі захисту Омоко - капітан! Я в шоці троха... Ну може дійсно тупив небагато, хоча так як він дуже помітний по вигляду, то його помилки і більш помітніші на фоні інших. І тут несподіванка від Кварца: опорник Шарпар переміщується в центр захисту! І як на мене, досить непогано зіграв. Хоча там і Ващук непогано грав. Коротше, цікавий і явно неочікуваний експеримент від Кварца. 

На флангах Грінченко - більш-менш і Сімінін, бо травмувався Бута. По останньому є зауваження щодо захисту, хоча в напад переключається як на мене швидше, в результаті чого забігав Бутко на його фланзі. В принципі, можна казати, що захист маємо більш-менш нормальний, раз гола не пропустили, і останній раз два голи пропускали ще в Дніпра. Якщо б ще самі собі не приносили небезпечні моменти, було б взагалі чудово :)

Ващук в півзахисті і без капітанської пов’язки. Мабуть є якась причина, щось не поділив з тренером? Цікаво, за свою кар’єру він хоч раз в півзахисті грав? Я щось не пам’ятаю. Може сам попросився, коротше неясно, в результаті нічого особливого не показав, втомився і закономірно був замінений на Гошкодерю одразу в другому таймі.

І тут знову сюрприз - одразу в центрі новачок-румун з майже укр. прізвищем Парасків :) Поки - нічого особливого, теж замінений на Стевіча в другому таймі. Ще раз доводиться повторювати, що з центом півзахисту в нас тяжкувато, поламався Герасимюк, а достойної заміни поки нема. Будемо надіятися що для пана Парасківа це просто адаптація, бо лишається Женюх, але ж ви знаєте - сьома ліга чемпіонату Львівської області :))) Як результат, конструктиву в передачах в атаку немає.

На флангах вже традиційно непогано :) Бутко вийшов ще з враженням від гри за збірну, де забив гол, був активним і (ви не повірите!) попав в штангу! Нє, ну коли це кінчиться? Ворота робити ширші на пару см. чи що?? Що за шаман нас зачаклував? Старічок Максимюк молодець, дав чудовий гольовий пас Майкону, хоча більше мало чим запам’ятався, але достатньо, щоб сказати, що гру точно не зіпсував. В другому таймі втомився, закономірно поміняний на Пічкура, в якого вроді була трохи травма, а той вже звично ативізував лівий фланг. Так що можна казати, що на флангах в нас теж більш-менш порядок.

Ну і напад. Знову сюрприз - вихід Няги, учасника Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Поки сутужно, в першому таймі старався, в другому десь зник. Але як на мене краще, ніж Рачич, Бабир і Лєо, який вже пропав з заявки, цікаво поїхав додому, чи буде піднімати рівень чемпіонату області? :)) Майкон молодець сьогодні, незважаючи на незабитий пенальті, гол гарний, плюс ще пару моментів, рухався більш-менш жваво

Суперник. Ну слабенький Севас, навіть з Агаховою, Дуляєм і Левандовським. Тактика закидання - "а раптом Агахова всьо зробить сам", нічого не принесла, а грамотної гри нема, як і в нас.

Загалом наш сумбур вийшов кращим за їхній. Тому результат 1:0 по грі, з чим усіх ще раз і вітаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Первые слова Кварца на прессухе

Наверное, серце легче переносит тонну водки, чем одну игру Волыни дома в этом сезоне...

Шо есть, то есть. Ноу коментс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волинь" - ПФК "Севастополь": післяматчева прес-конференція

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»): Серце легше переносить тонну горілки, ніж одну гру «Волині» вдома. Болільники, які вникають у футбол і розуміють його, повинні знати, що концентрація футболістів повинна бути на першому місці. Вона у нашій команді відсутня і це погано. З іншої сторони, команда підійшла до гри дуже відповідально. Ми мусимо вмерти, але перемогти. Крайні захисники грали дуже обережно, боялись помилитись. Гринчеко можливо виросте колись в гравця. Він, все ж таки, боєць. Ця перемога повинна дати нам поштовх на наступні здобутки. Я дуже задоволений.

- Здивувало, що капітан сьогодні був Омоко?

- Я з повагою відношусь до історії становлення як футболіста Владислава Ващука, але після гри з «Карпатами», я в роздягальні сказав, що не буде капітаном. Він повинен виконувати свої зобов’язання на сто відсотків. Він не може вийти і зіграти, як не будь. З нього беруть приклад наші хлопці. В нас перед грою було голосування і гравці самі вибрали Омоко капітаном. Вісім чоловік вибрали Омоко, шестеро – Грінченка, напевно за характер. І Омоко зіграв сьогодні прекрасно. Вони з Шарпаром зіграли просто чудово. Кращими на полі сьогодні були Шарпар і Неділько.

- Де ви взяли нових румунських гравців? Звідки вони прийшли?

- Ми їх знайшли десь «в руїнах Бухаресту». Це футболісти з гарною біографією. Пограли в дуже пристойних клубах. Вони вміють грати, знають музику футболу. Але функціонально вони не готові. Можливо, вони не пройшли адаптацію. Сподіваюсь, в наступних матчах вони себе зарекомендують краще.

- Що скажете про травми Павлова і Бути?

- У Павлова дуже складна ситуація – проблеми з надкісницею. Там будь-який контакт може спричинити ще більшу проблему. Він в збірній зіграв одну гру, забив два м’ячі білорусам і травма. Бута вибув на три тижні - надрив задньої поверхні стегна.

- А як вам Бутко після збірної?

- Він хлопець дуже цікавий, хоча і відчувається втома. Він гарний і старанний гравець, може декілька моментів зробити за гру. У ньому є перспектива. Він захисник, а у нас діє на позиції вінгера і йому важко перелаштовуватись – постійно підпирає у захисті Сімініна, а має Бути навпаки. Ми сьогодні грали в чотири нападники, а він і в першому таймі момент створив , і у другому пенальті заробив... ККД від нього дуже високий. Це для нас гравець і я ним задоволений.

- Яка ситуація зараз з воротарями, зважаючи на вчорашні «чудеса» у матчі дублерів?

- Зараз прийшов такий момент, що я почав довіряти Недільку. Він грає прекрасно, став швидкий, що важливо для воротаря. У Львові він грав також добре. Семченка я відпущу, нехай грає за «Шахтар» (Нововолинськ). Але ви бачите, що ми мало забиваємо. Тоді і голкіперу легше. Ми шукаємо, але немає воротарів в Україні. Недарма ж і «Динамо» сімнадцятирічного хлопця у ворота поставило, і «Металіст», коли захворів Горяїнов, мав проблеми…

Сергій Шевченко (головний тренер ПФК «Севастополь»): Це була гра за шість очок. Дуже напружена. Сьогодні більше пощастило «Волині» ….

- Ви «заряджали» Шандрука на цей матч якось по особливому?

- Ні. Я нічого такого не говорив і не настроював. Для нас важлива командна гра, а не поодинці. Хто заважав забити Агахові чи Зборовському на перших хвилинах?

- Як ви вважаєте, гравці «Шахтаря» підсилили гру?

- Так звичайно. Це кваліфіковані гравці. Як вони можуть не підсилити? Їм ще потрібен час, адже вони тривалий час не грали.

- Сьогодні не було в запасі Дуляя і Лісового…

- У них травми. Ми даємо всім шанс. Лісовий виходив у нас в основному складі. Якщо зробив це непереконливо, то ми повинні давати шанс іншим гравцям.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накінець то дочекались! Перша домашня перемога, перший домашній гол!

Всіх Вітаю :0044:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварц в своїх інтерв*ю скоро переплюне тренера омського Газмяса))) Красава!!!

Всіх з перемогою!

P.S як казав мій друг:"Пішов на футбол.......Принесли" :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які в кого прогнози на Волинь - Іллічівець? :-) Думаю 2-1!

Дивився матч Іллічівець-Карпати. Так вони у цьому матчі показали характер. Можливо, що до матчу з нами вони просто "перегорять" від минулої гри.

Думаю, що нічия.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо, робимо конкурс прогнозістів?  2 бали за точно вгаданий результат і 1, якщо вгадали чия перемога чи нічия ;)

я думаю все ж 1:0, більше гола в матчі наші не забивали, але суперник не надто сильний, та і новачки може вже трохи роздуплилися, мали б виграти :) ну звичайно якщо воротар чи захисники самі не допоможуть :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяный: "Матросов подставился под дзот, а Ващук свое тело убрал

http://www.terrikon.dn.ua/posts/63293

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які в кого прогнози на Волинь - Іллічівець? :-) Думаю 2-1!

3:1 захист в Іллічівця дирявий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3:1 захист в Іллічівця дирявий.

воно то може й так, але в нас "дірявий" напад :) і є підозра, що на тренувальній базі Волині стоять заширокі ворота, тому гравці потрапляють в штангу постійно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новачок "Волині" - Ігор Скоба

Напередодні матчу з маріупольським «Іллічівецем» луцька «Волинь» поповнилася ще одним гравцем. Ним став півзахисник Ігор Скоба. Народився 21 травня 1982 р. у м. Джанкой. Вихованець київського «Динамо». Виступав за клуби «Динамо» (Київ), «Закарпаття» (Ужгород), «Оболонь» (Київ), «Арсенал» (Київ), «Іллічівець» (Маріуполь). Останні два роки провів у луганській «Зорі», за яку зіграв 41 матч та забив 5 голів. У «Волині» виступатиме під номером 70.

джерело

Інтерв'ю Кварцяного:

Виталий Кварцяный: «В «Волыни» был белый медведь из Антарктиды»

Долгое время «Волынь» находилась в опасной близости от зоны вылета, однако три очка, добытые в матче с «Севастополем», улучшили турнирное положение. Тем не менее, главный тренер лучан Виталий Кварцяный не намерен расслабляться, ведь проблем у его команды еще хватает. В процессе их решения его и застал звонок корреспондента «СЭ».

ОПРАВДАННЫЙ РИСК

- И как вам удалось меня найти? Из-за занятости я отключил все мобильные телефоны, кроме одного - и тут ваш звонок, - по-доброму удивился наставник «Волыни». - Ну что ж, задавайте вопросы.

- Помните, когда в последний раз выигрывали в родных стенах в элите?

- Конечно, помню! Это было четыре года назад, во встрече с «Харьковом». Мы победили 2:0, а автором двух голов стал Марко Девич. Матч этот состоялся на финише сезона-2005/06. После него мы поехали в Кривой Рог, где уступили «Кривбассу» 1:2, а в заключительном туре чемпионата сыграли 0:0 дома с «Таврией».

- В матче с «Севастополем» вашей команде удалось не только прервать безвыигрышную серию, но и покончить с безголевой.

- Любая серия - хорошая или плохая рано или поздно заканчивается. Мы знали, что придет время и «Волынь» обязательно забьет. Жаль, что удалось отличиться одним, а не несколькими голами. Тем более, что шансы для этого были. Но ничего - главное, что удалось забить и выиграть, порадовав наших поклонников. Это дает основание для оптимизма на ближайшее время.

- Состав «Волыни» меняется в каждом туре. Вы по-прежнему находитесь в поиске оптимального сочетания игроков?

- В одной из газет недавно написали, что «Волынь» нестабильная команда. Мол, Кварцяный все время тасует состав. А кем, скажите, нам играть, если эпидемия травм охватила нас как никогда? Ничего другого, кроме как искать новых игроков, в этой ситуации не остается. Приходится думать о том, чтобы найти футболистов, способных заменить тех, на кого я рассчитывал, и кто не может принять участие в игре из-за травм. Отсюда и тасование состава.

- Введение новых игроков в основной состав - дело рискованное. Насколько риск себя оправдывает?

- Сейчас наступил такой период, что хорошего игрока не так просто найти. Если такие и есть, то по своим функциональным качествам они не отвечают требованиям команд элиты. А хорошие игроки, как правило, трудоустроены в клубах. Хотя бывают, конечно, редкие случаи, когда классный футболист в межсезонье временно находится без работы в статусе свободного агента. Если такой нас заинтересовал, то мы его приглашаем в нашу команду и в ходе соревновательного процесса выводим на соответствующий функциональный уровень. Для этого и существуют игры и тренировки. Оправдывает ли себя риск? В большинстве случаев - да.

ПОДВИГ МАТРОСОВА ДЛЯ ВАЩУКА

- Как оцениваете дебют в «Волыни» двух румынских новичков - Адриана Няги и Сорина Параскива, сыгравших против «Севастополя»?

- Они-то сыграли неплохо, однако я хотел от них более конкретного индивидуального вклада. Будь то забитый мяч, голевая передача, нестандартные действия в организации атаки, опасная подача штрафного или заработанный пенальти. Увы, этого не было. Нягу и Параскива нужно переучивать к методике игры «Волыни». Позиционный футбол не присущ нашей команде, я заставляю играть на отбор. Это касается опорного полузащитника Параскива. Нападающий же слишком много играет в пас, хотя должен больше действовать индивидуально и быть более острым, агрессивным.

- Победа над «Севастополем» далась тяжело?

- Да. В ходе матча команда чувствовала себя скованно в психологическом плане. Игроки долгое время никак не могли раскрепоститься, не всегда доводили создаваемую у чужих ворот остроту до логического завершения, и даже пенальти в конце игры не забили.

- Автор первого гола Майкон мог записать на свой счет «дубль», однако не реализовал 11-метровый. Вы ему поручали бить?

- Бразилец бил пенальти все время. И всегда забивал. Но то, что в этот раз ему не удалось поразить ворота «Севастополя» - это всего лишь случай. Вы ведь знаете, как бывает в футболе: игрок бьет-бьет, пока не промахнется. Но я Майкону ничего по поводу промаха не говорил. Не забил - так не забил. Он ведь не специально это сделал. На тренировках бразилец вроде все делает правильно - как во время замаха, так и во время удара. А в дуэли с Сокоренко Майкон был настолько закрепощен, что опустил голову вниз и не смотрел, что вратарь уже лежал в том углу, куда он в итоге пробил.

- Чем проштрафился Владислав Ващук, что вы его разжаловали из капитанов?

- Не могу сказать, что он проштрафился. Просто не организовал должным образом оборону в предыдущем матче с «Карпатами». В той игре было два момента, которые привели к голам. Я говорю подопечным: когда мы атакуем, то оборона всегда должна находиться начеку, будучи готовой к быстрым выпадам соперника. Но в том поединке наши защитники совсем не были готовы к контратакам львовян. Игрок «Карпат» Зенев спокойно стоял в центре поля, никто его не держал. Он получил мяч, метров 30 прошел в сопровождении Ващука, который затем во время удара отвернулся, закрыв в этот момент обзор для вратаря. Вследствие этого Недилько и пропустил гол из-за пределов штрафной площадки. Не имеет права капитан команды допускать таких промахов! Наоборот - он должен подавать пример партнерам по команде. Александр Матросов в войну своим телом вражеский дзот закрыл, а Ващук свое тело убрал, позволив ударить. А что касается смены капитана, то вскоре после матча с «Карпатами» у нас состоялись выборы, на которых команда большинством голосов отдала предпочтение Харрисону Омоку.

ЯПОНЦЕВ В ЛУЦКЕ НЕ БУДЕТ

- Что с Олегом Герасимюком?

- У него надрыв ахиллова сухожилия. Он будет лечиться полтора месяца.

- Кроме него, а также давно находящихся в клубной лазарете Богдана Карковского и Ярослава Кинаша, кто-то еще находится на больничном?

- Бразилец Рамон Лопес и румын Корнел Бута. У первого был надрыв задней поверхности бедра. Вылечившись, он начал было тренироваться - так надорвал переднюю. Что касается Буты, то у него та же проблема. Оба выбыли из строя как минимум на три недели. Может, на месяц.

- Можете ли вы назвать количество футболистов, которое в период с мая по сентябрь побывали у вас на просмотре, однако не подошли?

- Таких было много. Очень много. Среди потенциальных новичков были камерунцы, бразильцы, финны. А еще французы, ивуарийцы, россияне, грузины. Да и представители других национальностей тоже.

- Похоже, вы ищете кандидатов в команду со всех без исключения континентов.

- Так и есть. Мне даже японца в «Волынь» предлагали, но я не захотел. Хотя это был игрок национальной сборной Японии. Его игру я посмотрел на диске и он меня не устроил своими игровыми качествами. Он левша, а играет правого хавбека. Индивидуально в атаке действует мало, больше бегая назад. В общем, японец мне не понравился.

- Вам теперь осталось посмотреть легионеров из Австралии и Антарктиды…

- Из Антарктиды у нас был когда-то Никитенко - помните такого вратаря, игравшего в Одессе и Тернополе? Он имел кличку Белый Медведь (смеется).

.

Спорт-Экспресс в Украине
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які в кого прогнози на Волинь - Іллічівець? :-) Думаю 2-1!
3:1 захист в Іллічівця дирявий.

А ви пане провидець :rolleyes:

3-1 перемога волині ааааааааааа :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх з перемогою!

Чекаємо на понеділок, що видасть Кварцяний на пресконференції - покаже Уікенд на ТРК Україна в рубриці "прикол-прокол".

Він там прописаний резидент рубрики. Взагалі їм пора її назвати "Перли Кварцяного" :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Счёт я угадал, но концовка всё равно, блин, валидольная. Забили второй и расслабились.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також вітаю усіх з перемогою!!!

По матчу. Ващук - с.у.к.а, який же він валідольний. Пару обрізок від нього, аж серце ставало. Пічкур - як на мене, то він трохи "дута зірка" публікою. Так, він оживляє гру, але його не надовго вистачає. Румун Парасків - класний гравець, є потенціал, але трохи не зіграний з рештою команди. Майкон - нарешті набирає форму? Всі інші - більш-менш. Хоча перша половина 1 тайму нагадувала гру дворових команд.

P.S. Насмішив Кварц, коли в першому таймі свою бейсболку викинув, яка перелетіла лаву запасних і її піднімав помічник (не побачив хто), а потім ледь не викинув куртку. Та його крики разом з матами. Посмішив. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Насмішив Кварц, коли в першому таймі свою бейсболку викинув, яка перелетіла лаву запасних і її піднімав помічник (не побачив хто), а потім ледь не викинув куртку. Та його крики разом з матами. Посмішив. :lol:

Саме це ,напевно, і покажуть в приколах туру :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...