Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Неділько нормал, гол трохи на його совісті, вибіг кудись непонятно, але ж і дали вдарити! З іншого боку, кілька непоганий виходів було, коротше, що Неділько, що Ісса рівень однаковий, можна і того і того ставити, багато не повинні пропускати, але ж, блін, коли будете забивати???

я вважаю що гол не на його совісті ,а на совісті захисників які дали вдарити, якого чорта Ващук задкував ? а інші захисники незрозуміло чим ам займались ,центр оборони - капут.

Так вже вийщло, що це перший матч Волині який я подивися в цьому сезоні, всі захоплювались після гри з ШД, і шо тут знов сталось... апять нема гри, шамана з бубном нада, злих духів виганять :)

Майкон хоч і тупив, по воротах всеж вдарив, правда в штангу, Пічкуру :smile-zachot: , відбігав за півкоманди.

ну нічьо, щас ще буде матч з Севастополем, далі перекур, то думаю Кварц і його команди зроблять висновки і проведуть якісь ротації, і ми побачимо ту Волинь, яка колись (ну не так і давно), вигравала і Шахтаря, і інших "звьозд"

:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Неділько припаршиво відіграв ..ну, тобто на рівні всієї команди, впринципі! <_<

Від його невпевненості в діях навіть захисники незнали що очікувати - склалось таке враження.

на СеФастополь очікуємо повернення Ндоє.

проте, відверто кажучи, немає у нас путнього кіпера :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачів чогось дуже цікавого у грі Волині.Проходи по флангах і закідання у штрафну-ніколи не подобався такий стиль.Ну пробували пробивати,у відборі більш-менш.Хай учаться в пас грати,роботи у Кварца непочатий край.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не бачів чогось дуже цікавого у грі Волині.Проходи по флангах і закідання у штрафну-ніколи не подобався такий стиль.Ну пробували пробивати,у відборі більш-менш.Хай учаться в пас грати,роботи у Кварца непочатий край.

Це називається - "бій-біжи". Тепер хай вчаться грати в "дир-дир", тобто - в пас.

І взагалі, щось мені за Волинь трохи страшно. Немає явного прогресу в грі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібна красива пермога,2-3 забиті(а не запхаті) голи щоб самі гравці повірили в себе і вболівальники щоб прийшли додому із зірваними голосамиsmile.gif .Наступний матч саме такий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є інформація, що заборгованість по зарплаті в клубі вже більше 3-ох місяців. Кварц з цього приводу проводив збори і розказував, чому така ситуація і коли вона закінчиться. Хлопці мені казали, що Кварц однозначної відповіді не дав, коли буде виплата, а рахунки фірм Столяра заблоковані. Так що виникає питання: як будуть грати гравці команди, де не виплачується зарплата?

P.S. Питання було риторичним.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я думаю могли йти, все ж для хлопців, які грали максимум в першій лізі засвітитися в вишці - це вже прогрес, можна і посидіти трохи без ЗП

а легіонерам ЗП мабуть видали, їх в нас в принципі небагато

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

итого 1/16 финала Кубка Украины

Карпаты (Яремче) - Волынь

вот это фарт - единственная аматорская команда в Кубке попалась Волыне :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера «Волынь» провела товарищеский матч с ровенским «Вересом», о которой корреспонденту «СЭ» рассказал главный тренер лучан Виталий Кварцяный.

- Прошлая неделя прошла под знаком насыщенной работы, - подводит итог наставник «Волыни». - Мы играли между собой, проводили зарядку и тренировались по два раза в день. Сегодня решили подытожить проделанный объем игрой с «Вересом». Игра проходила в Луцке, мы выиграли 8:1. По два гола на счету Вячеслава Шарпара и Майкона, по разу отличились Стеван Рачич, Алексей Бабырь, Роман Максимюк и находящийся в нашем расположении старый знакомый Александр Пищур.

По словам наставника лучан, в команде много травмированных. Кроме давно выбывших из строя Богдана Карковского и Ярослава Кинаша в клубном лазарете находятся еще четверо футболистов - Рамон Лопес, Корнел Бута, Евгений Пичкур и Олег Герасимюк. Последний из них выбыл на месяц из-за надрыва ахиллового сухожилия, сообщает корреспондент «СЭ» Вячеслав КУЛЬЧИЦКИЙ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-да цікаво буде зіграти 1/16 кубка в горах. Уявляю яке ехо буде від криків Віталія Володимировича...

Карпати (яремче)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-да цікаво буде зіграти 1/16 кубка в горах. Уявляю яке ехо буде від криків Віталія Володимировича...

Эхо неполучится...

Домашньою ареною «Карпат» є однойменний стадіон, розрахований на 700 глядачів. Оскільки з землею в горах сутужно (рівнинна частина Яремче розташоване на висоті 550-560 метрів), з одного боку спортивну споруду оперезує залізнична колія, з іншого – автодорога, що веде до відомого гірськолижного курорту. Цікаво, що адміністративний будинок на стадіоні, де містяться зокрема роздягальні, виконаний із… дерева.

Головно через цю деталь яремчанці вже попереджені про неможливість подальших виступів у Кубку України на рідному стадіоні. Не залежно від того, чи «Карпатам» дістався б донецьким «Шахтарем», чи, скажімо, «Шахтар» з Свердловська. Відтак яремчанці мушуть напрошуватися у прийми до франківського «Прикарпаття», яке також продовжує виступи у турнірі, або ж до бурштинського «Енергетика», арени яких сертифіковані для матчів професійних колективів.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Волинь" заявила двох новачків

20100909082329.jpg

Напередодні чергового поєдинку чемпіонату України луцька "Волинь" дозаявила двох нових гравців. Першим з них став півзахисник Дмитро Проневич (народився 19 листопада 1984 року у м.Дубно, зріст 182 см, вага 74 кг). Вихованець київського "Динамо". Виступав за клуби "Динамо-3" (Київ), "Верес" (Рівне), "Сампдорія" (Генуя, Італія, молодіжний склад), "Зоря" (Луганськ), "Авангард" (Ровеньки), "Оболонь-2" (Київ), "Кілмарнок" (Шотландія), "Партік Тістл" (Глазго, Шотландія), "Дніпро" (Черкаси), "Карпати" (Львів), "Донгтхал" (Каолань, В'єтнам), "Княжа" (Щасливе), "Марієнхамн" (Фінляндія). Чемпіон Весвітньої універсіади 2007 року. У "Волині" виступатиме під номером 13.

Другим новачком є воротар Микола Павленко (народився 7 травня, 1979 р. в м.Лозова Харківської обл., зріст 196 см, вага 86 кг). Виступав за "Спартак" (Суми), "Спартак-2" (Москва), СКА (Ростов-на-Дону), "Кримтеплицю" (Молодіжне), "Арсенал" (Київ), "Борисфен" (Бориспіль), ФК "Харків", РоПс (Рованіємі, Фінляндія), "Комунальник" (Луганськ). "Насаф" (Карши, Узбекистан). У "Волині" гратиме під номером 52.

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Волины ще два новачки з румунії. Півзахисник і нападник. Вроді непогані хлопці... :rolleyes:

Півзахисник Сорін Парасків (народився 17 червня 1981 р., зріст 177 см, вага 70 кг). Протягом 1999-207 років захищав кольори бухарестського «Стяуа», з яким тричі вигравав чемпіонат Румунії та двічі – кубок, а також був учасником півфіналу Кубку УЄФА сезону 2005/06. Певний час був капітаном «Стяуа». Провів 18 матчів у Лізі Чемпіонів УЄФА і забив 1 гол (загалом у єврокубках – 49 матчів і 4 голи), зіграв чотири гри за національну збірну Румунії. Протягом 2007-09 рр. виступав у Італії за клуб серії «Б» – «Ріміні». Минулий сезон провів в «Унірі» (Урзічені), з якою виграв Кубок Румунії. У «Волині» виступатиме під номером 34. 



Нападник Адріан Няга (народився 4 червня 1979 р., зріст 181 см, вага 73 кг). Виступав за «Арджеш» (Пітешті), «Дачія» (Пітешті), «Стяуа» (Бухарест), «Аль-Насср» (Ріяд, Саудівська Аравія), «Чуннам Драгонс» (Гвангянг, Південна Корея), «Соннам Ільва Чунма» (Соннам, Південна Корея), «Нефтчі» (Баку), «Уніря» (Урзічені). Чемпіон Румунії 2005 р. у складі «Стяуа», Володар Кубку Румунії 2002 р., чемпіон корейської «К-ліги» 2007 року. Провів 6 матчів за збірну Румунії, 14 матчів у Кубку УЄФА, у яких забив 7 голів. У «Волині» виступатиме під номером 16.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну дубль і видав:

"Волинь-М" - ПФК "Севастополь-М" 3:5

причому новачки "порадували":

Вчера стало известно о подписании контрактов с Дмитрием Проневичем и Николаем Павленко (они уже успели удивительно дебютировать в составе молодежной команды: Проневич был удален на шестой минуте, а Павленко после выхода на замену пропустил два мяча и еще один забил в свои ворота).
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"...Павленко после выхода на замену пропустил два мяча и еще один забил в свои ворота..."

МЄГАворотнік!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майкон Олівейра: «Молюся задля перемоги»

20100910143254.jpg

Бразильський форвард «Волині» Майкон Перейра де Олівейра зумів заявити про себе, як про вправного форварда, тільки но з’явившись в команді минулого року і у підсумку став кращим бомбардиром «Волині» за сезон, забивши тринадцять голів у ворота суперника. Поки що нападнику не щастить відзначитися влучним пострілом на новому рівні, проте і уболівальники, і сам Майкон сподіваються, що цю прикрість буде незабаром виправлено…

- Майкон, ось уже рік, як ти у «Волині». За цей час команда пройшла шлях із першої до Прем'єр-ліги. Чи набув ти якогось досвіду за цей час виступу в українському футболі?

- Так звичайно. Адже в Бразилії зовсім інший футбол. Там грають на техніку а тут він більш силовий. Мені дуже імпонує такий стиль гри.

- Яка на твій погляд найсуттєвіша різниця між дивізіонами і як оціниш рівень Прем'єр-ліги?

- У першій лізі футбол зовсім інший, ніж в Премєр-лізі. Там давали мало простору, гравці грали за рахунок фізичних якостей. В першій лізі менше технічних гравців, і тому вони намагались всі свої технічні недоліки відпрацьовувати за рахунок бажання.

- Минулого року, щойно прийшовши у «Волинь» ти зумів відзначитися лише двома голами у відповідальних кубкових матчах, а у чемпіонаті тобі відверто не щастило. Однак у другому колі ти зумів настріляти 13 голів і став кращим бомбардиром команди за сезон. В чому була причина нефарту восени?

- Це не була невдача, а більше адаптація. Клімат тут разюче відрізняється від звичного мені. В другому колі я вже адаптувався і зміг грати більш стабільно.

- Цього сезону тобі ще жодного разу не вдалося вразити ворота суперників, а уболівальників цікавлять голи Майкона. Коли вже?

- Я все роблю для того, щоб це трапилось. І в наступних матчах також зроблю все для того, щоб не підвести наших уболівальників й докладу максимум зусиль щоб відкрити відлік своїм голам у Прем’єр-лізі.

- Зважаючи на не надто вдалий старт команди цього сезону, як оціниш перспективи "Волині" в поточному чемпіонаті?

- Зараз команда важко працює. Змінилось багато гравців. Важко вийти на потрібний рівень відразу. Кожну гру ми граємо все краще і нам не вистачає ще трішки, щоб почати вигравати. Ми постійно розбираємо помилки, щоб їх не допускати в майбутніх матчах.

- Тобі вже вдалося пограти проти кількох команд - лідерів українського футболу. З ким видалося найскладніше і хто з суперників тобі найбільше запам'ятався?

- Найбільш важкою для мене була гра з «Ворсклою». Ми поступилось 0:4 і психологічний стан після такої гри був не найкращий. Команда була не зіграна і ми не змогли нічого продемонструвати. А от сподобалась гра з «Шахтарем». Команда в них дружня і збалансована. Проти них важко було грати. І один момент вирішив результат матчу.

- У наступному матчі «Волинь» приймає ПФК «Севастополь». Що скажеш про суперника?

- У нас був цілий тиждень тренувань. Ми добре готуємося до гри. І оскільки «Севастополь», як і ми вийшов до Прем’єр-ліги, то в них дуже сильна команда. Ця гра буде важкою і цікавою. Вона є дуже вирішальною для нашої команди. Я сподіваюсь на самий кращий результат і молюся задля перемоги.

ФК "Волинь"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://prosport.tsn.ua/sport/volin-sevastopol-videotranslyaciya.html

Пряма трансляція Волинь - Севастополь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...