Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Ще є такий всіма забутий сайт як http://fcvolyn.com/, на якому, мабуть, вже досить давно висить інфа про перший збір:

З ким "Волинь" вирушила на перший збір

Команда базуватиметься у Євпаторії, де, попередньо, зіграє й три контрольних матчі. Список виконавців, на яких може розраховувати Віталій Кварцяний, поки що досить скромний. Як відомо, після численних демаршів, у команді значно поменшало легіонерів. Зокрема, один з них, Рамон Лопес, який днями уже навіть підписав контракт з "Левські" з Софії. Не виключено, що ФК "Волинь" виставлятиме претензії до болгарського клубу, оскільки має діючий ще на два роки контракт із півзахисником.

Окрім того, вирішено не продовжувати контракти з румуном Сільвіу Ізворану та сербом Сашею Стевічем, також завершилася оренда нігерійського грузина Овонікоко, поява останнього взагалі була досить дивною, адже футболіст явно не відповідав рівню української першості.

Натомість Віталій Кварцяний на перший збір запросив чимало молоді з дублюючого та юнацького складу. Прикро, що до цього списку не потрапив форвард Віктор Хомченко, якого готують до операції на коліні. Зате знову готовий повернутися до гри замучений травмами Богдан Карковський. Ну і найголовніше, в "основі" знову незатребуваний попереднім тренерським штабом швидкий і вибуховий універсал - бразилець Леандро. Хоча йому не давали можливості виступати "навіть" за дубль, цей футболіст показав себе справжнім професіоналом, і самостійно зберіг форму краще, ніж багато з тих, хто регулярно виходив на поле у головній команді протягом сезону.

Будуть у "Волині" й кілька новачків. Зрозуміло, що нині погляди усіх українських тренерів звернуті у бік "Кривбаса". Футболісти цієї команди заслужили серйозну повагу. Наразі лучани мають інтерес до Богдана Шершуна та Дениса Дедечка.

Але годі сподіватися побачити на першому зборі реальну картину. Остаточний підбір персоналій, які уособлюватимуть "Волинь" у новому сезоні, відбуватиметься на другому етапі підготовки. Який 24 червня стартує у Словенії.

"Волинь" перемагає на полі і у кабінетах

У Криму команда Віталія Кварцяного зіграла перший контрольний поєдинок. Лучани зустрілися з ялтинською "Жемчужиною". Різниця у класі була дуже помітна. У кожному з таймів "Волинь" забила по три "сухих" голи. Відзначалися Шумахер, Бікфалві, Скоба та викликаний з "дубля" Петро Петрук. Ще два голи на рахунку потенційних новачків клубу, яких на кримському зборі дуже багато.

Тим часом серйозний екзамен пройшла й інфраструктура клубу. Наприкінці минулого тижня у Луцьку побувала комісія, яка перевіряла домашню арену "Волині". Зрештою "Авангард" визнали придатним для виступів у прем’єр-лізі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Поясніть будь-ласка, для чого мати 2 сайти і на який слід більше заходити для новин.

А то ще досі не можу зрозуміти для чого то все. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Той другий це неофіційний, колись ним користувались, тепер він до клубу відношення не має, а заробляє продажем лінків, про що можна дізнатися, подивившись нижню його частину ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деякі гравці «Волині» отримують по 20 тисяч доларів, ‒ агент ФІФА

http://www.volynpost.com/news/16156-deiaki-gravci-volyni-otrymuyut-po-20-tysiach-dolariv--agent-fifa

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі всіх сбєжавших і пропавших мені сумно лише за Старцевим ...

насправді хороший гравець

тепер буду вболівати за Щедрого ,надіюсь він добре грає у футбол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

football.ua/ukraine/news/206946.html

Пилипчук збирає журналюг біля себе.

Йому доплачують за статтю, і за лайно яким він поливає клуб. Козел.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Ми погано граємо, бо нам півроку не платять». «Не зважайте: ці добродії отримують мінімум 20 000 доларів на місяць…»

От і я про те ж. 20 тис $ = 160тис. грн. Чи багато простих людей таку суму заробляє хоча б за рік? І це при тому, що клуб їм житло орендує, харчує і т.д.

А Пилипчук - говорити кожен мастак. З його досягнень тут можу тільки гол у ворота Зорі згадати. Зато скільки запоров своїми ударами в небо... Навіть якось і не шкода, хай валить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та пилипчук нулячий гравець, бездумно кинутись в ноги це все що він вміє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І дійсно, який зміст в цьому інтерв’ю? Понити, як тобі погано? Що це змінить? Тільки ще більше зіпсує відносини з Кварцом, а інші тренери теж будуть дивитися з засторогою, може він і про них потім буде всяке розказувати. Журналіста розумію, йому треба свіжу інформацію, яку тепер про "Волинь" традиційно приховують, як було 2 роки назад постійно. Пилипчук отримує чергові мінуси в репутацію, а міг би бути нормальним фланговим півзахисником з постійним місцем в основі, адже поки заміни на цю позицію не дуже видно, ще й Лопес пішов.

Судячи з інтерв’ю, Кварц добрішим не став, так само "попускає" футболістів, але якщо вже такий конфлікт, то треба шукати іншу команду і прощатися. Але ж зарплатка то судячи з усього немала, раз готовий тусуватися в дублі. Сам собі доктор, карочє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голкипер "Волыни" Максим Старцев покидает луцкую команду.

"Виталий Владимирович Кварцяный сделал для этой команды очень много. Он из тех людей, которые сумеют в любой ситуации навести порядок внутри коллектива. Но я уже не в Луцке и планирую разорвать контракт с клубом в одностороннем порядке.

Мой агент сейчас занимается трудоустройством, и рассматриваем варианты для продолжения карьеры. С Кварцяным мы пообщались в дружеской обстановке и пожелали друг другу дальнейших успехов", заявил Старцев.

Напомним, что "Волынь" уже оставили целый ряд игроков, а именно: болгары Петар Занев, Валентин Илиев, македонец Душан Савич, бразилец Рамон Лопес, нигериец с грузинским паспортом Абайоми Овоникоко, а также румын Сильвиу Изворану и серб Саша Стевич.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віталій Кварцяний: "Не змирюся із ситуацією, коли гравець "відбуває номер"

http://www.footboom....vaie-nomer.html

Як на мене, то по справі Пілю опустив. А от Суботіч в глянцевих журналах одне говорить а на справді робить інше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Старцева дуже шкода - він своїми силами приніс Волині не одне очко в ПЛ. Голкіпер дуже гарного рівня - з таким і в єврокубках не страшно нікому буде. Може все таки погодиться на зменшення з/п і залишиться... Дуже цього хочеться...

Здивували Павлов і Циркуль... Що вони досягнули для того щоб не приїздити на збори? Весь список озвучений Кварцом можна охарактеризувати як "вони ніхто і звати їх ніяк"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, таке очищення може навіть піти на користь команди! При умові, якщо буде фінансування для решти футболістів. Єдине, що на Старцева могли б підзбирати грошей і дати йому достойну ЗП, тут дійсно згоден. А інші? Ну от буде дуже цікаво побачити, в яких суперклубах вони з’являться

От зірковий наш Майкон знову мабуть йде в "Стяуа", пішов по кругу хлопець.

Рамон в "Левски" - суперклуб? Ну хоч в ЛЄ буде грати. А решта?

"Арсенал" знизив ЗП на початку року, "Волинь" зараз, "Кривбас" накрився, "Карпати" повиставляли на трансфер, нові команди з першої ліги не хочуть йти в вишку, бо нема грошей - куди підуть бєженци? В "Динамо" шолє?

Я вважаю, що Кварц все робить правильно з точки зору оптимізації - нема потрібно рівня фінансування, не варто тримати такі зарплати. Навіть перша ліга виглядає не страшно, аби не доля "Кривбаса"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сергей Пилипчук: "Время все расставит на свои места!"

Вчера в интернете появилось интервью, где главный тренер «Волыни», Виталий Кварцяный, жестко прошелся по игроку своей команды, Сергею Пилипчуку. Мы позвонили Сергею, и попросили прокомментировать критику в свой адрес.

- Читали интервью Кварцяного?

- Читал и удивлялся.

- Давайте по порядку пройдемся. Сначала Вас и еще ряд футболистов обвинили в том, что вы убежали с команды в конце сезона.

- Я покинул распоряжение команды 25 мая вместе со всеми игроками. А вернулся в Луцк 10 июня, к началу тренировочного процесса. Это проверить очень легко. Неделю я занимался с дублем, а потом получил запрет на тренировки с любой командой «Волыни». Так что на счет «беглеца», тренер что-то путает. И как раз у меня возникают вопросы, почему мне не дают исполнять мои профессиональные обязанности и нормально тренироваться?

- Кварцяный сказал о Вас не очень лестно.

- Ваш сайт читают многие люди, понимающие и любящие футбол. Футболист играет не только из любви к профессии, мы еще и зарплату по Контракту должны получать. Вот я и не молчал, а попросил выдать мне зарплату за этот год, после чего я и попал в список «непорядочных людей».

- Виталий Владимирович говорит, что Вы получали большую зарплату, а функциональное состояние было одно из худших в команде.

- Здесь мы можем долго доказывать друг другу, в какой я форме. Вместо этого я предлагаю посмотреть на цифры. Больше меня в команде сыграл только Сергей Симинин, а по системе гол+пас я на втором месте в Луцке после Бикфалви. Наверное, Кварцяный хотел видеть меня первым, поэтому и не доволен. В последних играх чемпионата, до прихода Кварцяного, я играл не на фланге, а в опорной зоне. Это было решением Анатолия Писковца. После матча с Запорожьем он остался довольным моей игрой.

- Кварцяный говорит, что Вы сачковали в последних двух турах, и сказали что не можете играть, хотя никакой травмы у Вас не нашли.

- В моем больничном листе диагноз – межреберная неврология. Это такая внутренняя травма, что не дает возможности нормально двигаться. Конечно, это не перелом, который сразу можно увидеть, но играть нормально или тренироваться я не мог. Зачем мне симулировать травму вообще и тем более в конце сезона, когда решалась доля команды? На матч в Ужгороде, самый важный, я не поехал потому, что проходил интенсивный курс лечения, мне кололи различные уколы, при которых физических нагрузки запрещены.

- Судя по всему, в «Волыни» Вы уже не будете играть?

- С руководством клуба мы пока не достигли понимания и все вопросы будем решать согласно условиям моего контракта. Если говорить о будущем, то сейчас усиленно тренируюсь и рассматриваю поступающие предложения. Футбол, вечная игра, я надеюсь нащи дороги с Виталием Владимировичем еще пересекутся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До початку першого туру не так і багато часу, а на футбольних сайтах інформації про те, що когось з наших бувших хоч на перегляд беруть - немає. А нічого дивного... Потенційні українські роботодавці так само зменшили зарплатні відомості а тим, хто може заплатити 30 $ за місяць такі архаровці не потрібні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А-я-я-я-яй... Якого гравця перспективного ми втратили... Як ми далі без нього взагалі далі будемо грати...

Киевское "Динамо" хотело подписать форварда "Волыни"

Экс-игрок «Волыни» Рамон Лопес рассказал о своем уходе из луцкого клуба.

«Когда я приходил в «Левски», руководство клуба знало о моей ситуации. Из «Волыни» я ушел потому что мне не платили в течение 6 месяцев. Это обстоятельство позволило мне перейти в «Левски».

Год назад, когда я играл за «Волынь» у меня было предложение от киевского «Динамо», но трансфер не состоялся, потому как я был травмирован. Условия предложения были очень хорошими», - сказал игрок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андрій Федецький: "Через Артема посварився з Кварцяним"

- Вам, як легенді "Волині", не пропонували якусь посаду в клубі?

- Я закінчив кар’єру 1995 року й став помічником Кварцяного. 1997 року Віталій Володимирович пішов у "Поділля", і головним став Анатолій Раденко. Після того повернувся Кварцяний і нас усіх погнав, навіть не заплатили зарплатню та преміальні. Там така історія через Артема вийшла. Він тут до 9-го класу тренувався. Кварцяний повернувся, Василь Андрійович Столяр став президентом, і вони тут організували дитячу школу "Феміда-Інтер".

Віталій Володимирович і звернувся до мене стосовно Артема, мовляв, що збираєшся робити, може, підпишемо контракт. Проте незадовго до його повернення Артема побачив Віктор Носов, який тоді був директором школи "Шахтаря", академією вона стала пізніше. Він мене особисто знав і зателефонував, запропонував, щоб Артем приїхав на перегляд. У "Шахтар" же просто так нікого не брали. То я Кварцяному й сказав: "Віталію Володимировичу, тут така ситуація, він поїде в будь-якому випадку, бо "Волинь" - не "Шахтар", навіть умови не порівняти". Кварцяний промовчав.

Цілий місяць 15-річний Артем у Донецьку був. Там перевіряють не так, як у нас Кварцяний: приїхав футболіст, 5 хвилин зіграв і поїхав, а є такі, що тільки форму зодягали та навіть на поле не виходили, а здразу переодягалися і їхали назад. Потім зателефонував мені Віктор Васильович: "Андрію, ми його беремо, він, звісно, трошки запізно (Сергій Бабарика тоді тренером працював і підбирав ту команду, там хлопці по 3–4 роки разом грали) з’явився і не те, щоби на голову за когось сильніший, але не слабкіший. Ми перевірили по тестах за місяць, то він додає і стає краще. Як хочеш, то привозиш 28 серпня документи і ми його зараховуємо". Я, звісно ж, погодився, тобто ніяких грошей за це не платив.

Із того часу Кварцяний заївся на нас і пішло оте, що я "перший ворог волинського футболу", "трунар волинського футболу" і т. п. То його право, я вважаю, що вчинив правильно. Хоч і не став тренером, але Кварцяний мене на багато не обійшов, бо і я, і він заслужені тренери. Отримав це звання за Артема як перший тренер.

- Допомагаєте Артему?

- Я досі його перший тренер, бо проводжу аналіз кожної гри. Ось по Чорногорії йому розповідав, що правильно, а що ні. Уже думав його за ту жовту картку побити, а тут забив гол, отож мушу мовчати.

- Одразу по закінченні кар’єри бачили себе на тренерському містку?

- Я саме 1995 року закінчував і грав прощальний матч у чемпіонаті, тобто не товарняк ганяли, а офіційну домашню гру проти "Динамо", в якому тоді грали Ребров, Лужний, Шевченко, Калитвинцев, Ващук. Мені Кварцяний одразу на бенкеті сказав: "Поки я працюватиму, то Андрій буде працювати зі мною по життю". Попрацював називається. Деколи хочеться йому той відеозапис кинути в поштову скриньку, щоби подивився, то може, щось би й надумав. Проте незважаючи на те, як усе склалося, думаю, що мій вчинок правильний.

- Що думаєте про ту ситуацію, яка зараз склалася у "Волині"?

- Дивився новини, то зараз у переважної більшості клубів ситуація дуже важка. Думаю, що в нас спонсори не розібралися чи хтось інший, але тут ставки шалені були, як для "Волині". Причому понабирали посередніх легіонерів, якихось Шумахерів. У нього зарплатня 30 тисяч, то йому на "Формулі-1" треба було їздити по полю. У того 25, у цього 30 і нічого - не грають.

- Ставили ж завдання потрапити в Лігу Європи.

- Ну яка Ліга Європи?! Хто міг таке вигадати й сказати? Стадіон один, який не відповідає вимогам, бази ніякої, тренувальних полів нема, як навезли щебеню, то так все й стоїть. Нічого немає. То хтось просто запустив для реклами. Я вважаю, що Дем’яненко нормально працював і непоганих футболістів узяв, але треба було розганяти тих, що до нього набрали. А як їх виженеш, якщо в них контракт? Він прийняв те господарство, яке йому дали, а щоб у ньому розібратися, потрібен був час.

У першому колі команда гідно виступила, але взимку не дали підсилитися, а з грудня вони чотири місяці зарплатню не отримували. У таких умовах українець грати не буде, а що вже про легіонерів казати? Хоча "Кривбас" - виняток, але вони знали, за що грають, щоб отримати запрошення від інших команд. А тут хто буде грати? Дем’яненко правильно почав працювати, й гра непогана була, але це все було, поки давали гроші. Потім і почалося, треба ж було на когось перекласти. Спонсори, мабуть, зрозуміли, що великі витрати, а сенсу немає. Для Луцька 30 тисяч зарплата - то можна збожеволіти.

- Як оціните "Волинь" своїх часів?

- Тоді справді була "Волинь", а зараз йду на стадіон, а на поле не виходить жодного волинського футболіста. Ну яка то "Волинь"? А ще як грають у таке щось незрозуміле. Раніше "Волинь", як і "Металіст", славилася тим, що грали всі свої. Виходили і віддавалися, грали для людей. Можна було приємно вийти в місто - з тобою люди віталися й руку тисли. Раніше українці й для себе грали, хотіли якусь кар’єру зробити, а зараз приходять відіграні люди - болгари Занєв, Ілієв. Тому під 30, іншому 32. Ну кому вони потрібні? Грають за збірну Болгарії - ну то й що? Що вони виграли? Якщо брати легіонера, то він мав би на дві голови бути сильніший за українця - такому можна й платити, але треба щоб він грав і підтверджував. Зараз хочуть - грають, а хочуть - ні, зарплата ж все одно буде. Раніше про "Волинь" казали: "Спина в глині - хлопці з "Волині". Так було і так має бути, а вони зіграли матч, сіли в дорогу машину, закурили і поїхали в нічний клуб. У ті часи, якщо сигарету закурив, то ховався за автобус, десь у кущах, а тепер він відкрито ходить у нічному клубі й віскі собі голову поливає. Думаю, що ліміт має бути навпаки, не 4 українці, а 7

- Дехто зі спеціалістів відзначає, що цей ліміт, навпаки, шкодить нашому футболу, бо в українських гравців зникає мотивація.

- А чому мають віддавати перевагу легіонерам? Треба зробити, як в Англії, де можна підписувати тільки тих гравців, які грали не менше 75% матчів за збірну, а їхня збірна входить у топ-70 рейтингу. Таких легіонерів потрібно брати, а то беруть якихось синків або відіграні елементи та 30 тисяч дають. Я з того Шумахера балдію. Купіть йому за 5 мільйонів "Формулу 1" і нехай їздить по полю або навколо стадіону. Прізвисько в нього якраз збігається, може, він не в той спорт пішов?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://ukrfootball.in.ua/node/9942 повне в'ю - виявилось дуже цікавим і веселим)

paksivatova, надалі вказуй, будь-ласка, сцилко на істочнік ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Дем’яненко нормально працював і непоганих футболістів узяв

:facepalm: занєв, ілієв,суботіч,пилипчук...ну ну...нормальні...

Він прийняв те господарство, яке йому дали, а щоб у ньому розібратися, потрібен був час.

"будем разбиратся" ...весь сезон...розбирався

Дем’яненко правильно почав працювати, й гра непогана була, але це все було, поки давали гроші. Потім і почалося, треба ж було на когось перекласти. Спонсори, мабуть, зрозуміли, що великі витрати, а сенсу немає. Для Луцька 30 тисяч зарплата - то можна збожеволіти.

в старого маразм бачу проявляється, каже що кварцяний винен бо брав дерев'янних шумахерів з з/п по 30 тис., а демяненку все це дісталось. ну добре, а хто брав недофутболістів типу занєв, ілієв,суботіч і з з/п по 30 тис.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

«Волинь» відбула на збори до Словенії

У ніч з неділі на понеділок гравці луцької «Волині» відбули на другий літній навчально-тренувальний збір до Словенії. Лучани відлетять з Києва до Відня, звідки автобусом доберуться до словенського містечка Раденці, яке біля австрійського кордону. «Волинь» пробуде на зборах до 7 липня. Команда мешкатиме у готелі «Радін» та тренуватиметься на місцевому спортивному комплексі.

До Словенії відбуло 28 гравців. Це гравці основного складу (Масло, Шандрук, Скоба, Сімінін, Бабир, Приндета, Літовченко, Неділько, Щедрий, Задерецький), молодіжного складу, які можливо посилять команду, а також потенційні новачки, яких проглядатимуть тренери. Окремо на збори прибудуть Ванче Шиков, Ерік Бікфалві та Тьяго Шумахер. Ярослава Кінаша виставлено на трансфер. На жаль, ушкодження під час тренувального матчу напередодні відлету отримав бразилець Леандро і залишився відновлюватися у Луцьку.

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів клубній прес-службі, що усі гравці їдуть на збори у хорошому настрої та із гарним налаштуванням. «Клуб виконав усі фінансові зобов’язання перед футболістами, ми тепер не маємо того фінансового тягара, який стримував розвиток команди. Тому й тренерський штаб сподівається на стовідсоткову віддачу гравців», - розповів Віталій Володимирович. – «Тематика збору буде суто ігровою, ми налагоджуватимемо ігрові зв’язки. Крім того ще переглядатимемо новачків і гратимемо спаринги».

Стосовно контрольних матчів, то наразі заплановано 6 спарингів. Перші відбудуться вже 26 і 27 липня. Спочатку «Волинь» зіграє із хорватським «Хайдуком» (Спліт), наступного дня – із австрійським «Штурмом» (Грац). Спаринги заплановані ще на 29 червня, 1, 4 та 6 липня. Ймовірними суперниками у цих матчах можуть бути словацький «Кошице», румунський «Брашов», хорватський «Задар» та «Железнічар» із Боснії та Герцеговини. Про дати наступних спарингів повідомимо пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу помилятись, але мені здалося, що я сьогодні зустрів Стевича. Якщо це був справді він, то це дуже радує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...