Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Скажіть мені, якщо "Волинь" виграє в кротів, а "Металург" в "Карпат" і при цьому займе 5-е місце в ЧУ, то "Волинь" попадає в єврокубки?

Якщо Волинь виграє в кротів,то попаде в єврокубки як володар кубку України! :0020:
  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Хочеться сказати пару слів про наступний матч,

- гра яку не показують по тв;

- гра на яку деякі букмекерські контори не приймають ставки;

- гра, в якій Карпатам дуже треба очкі.

Опубліковано

Олександр Пищур: "Є бажання помсти за попередні поразки"

На обливаний понеділок «Карпати» гратимуть проти одвічного суперника – луцької «Волині». Про нинішній стан волинян, а також про настрій на гру у Львові розповів нападник «хрестоносців» Олександр Пищур.

– На що розраховуєте у львівському матчі?

– Насамперед на позитивний результат. Таким для нас буде, звичайно ж, перемога. Але хочу зазначити, що у нашій ситуації і нічия – непоганий результат. Докладемо всіх зусиль, аби здобути три пункти, та все покаже гра.

– Останнім часом ваша команда виступає не дуже стабільно: то чудова перемога, то безглузда поразка. Які завдання в команди на останні чотири тури?

– Основне завдання ми вже, здається, виконали – залишитись у Прем’єр-лізі. Це було нашим пріоритетним завдання. Тепер ми старатимемось в останніх турах показати хорошу гру та, за можливості, поповнити свій очковий багаж. Але в основному, ми старатимемось не розчарувати наших вболівальників, вони завжди нас підтримують та вірять у наш успіх в майбутньому.

– У міжсезоння вашу команду очолив новий тренер Анатолій Дем’яненко. Чи дуже його підхід до тренерської роботи відрізняється від підходу вашого колишнього коуча Віталія Кварцяного?

– З етичних міркувань, на це питання я не відповідатиму.

– Останнім часом у програмі «ПроФутбол» на каналі «2+2», де ваш колишній керманич виступає експертом, Кварцяний оцінював гру вашої команди. Чи дивились ви випуски цієї телепередачі і які ваші враження?

– Я багато чув про те, що Кварцяний не надто позитивно відгукувався про гру нашої команди, але на це увагу я не дуже звертаю, адже це суто його бачення. Я і мої партнери не прислухаються до його думок. Він зараз всього-на-всього експерт, тож його думка не надто актуальна.

– Зараз «Карпати» в чемпіонаті виступають невдало. Чи буде для вас гра у Львові прогулянкою?

– Та ні. Гра обов’язково буде дуже насиченою та бойовою, про це навіть не йдеться. Я знаю, що з «Карпатами» останнім часом коїться щось неймовірне. Таке враження, ніби над ними висить якесь прокляття. Але воно в одному з матчів зникне – і тоді суперникам вже буде не до сміху. Дуже не хочеться, щоб це повернення на землю сталось саме в матчі з нами. Ми вже докладемо усіх зусиль, щоб так не сталося.

– Протистояння «Карпати» – «Волинь» вже встигли охрестити західним дербі. Останнім часом у цих дербі брали гору «Карпати». Чи тисне на вашу психіку цей факт і чи є в команді якийсь особливий настрій на цю гру?

– Так, справді, останнім часом ми поступалися «Карпатам» в рахунку, але аж ніяк не по грі. Тож це протистояння має розставити всі крапки над «і» у нашому західному протистоянні. Психологічно ми налаштовані як на звичайний матч, але є певне бажання помсти за попередні поразки.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

13.04.2012 15:37

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4f881e21.html

Опубліковано

"Основне завдання ми вже, здається, виконали – залишитись у Прем’єр-лізі." - а по-моєму, якщо по арифметиці, то є теоретичні шанси на виліт, от після цього туру фактично вже все може стати ясно

Опубліковано

"Основне завдання ми вже, здається, виконали – залишитись у Прем’єр-лізі." - а по-моєму, якщо по арифметиці, то є теоретичні шанси на виліт, от після цього туру фактично вже все може стати ясно

Він краще знає . Значить боси футболу уже домовились хто буде аутсайдером , добре що нас залишили

Опубліковано

Зараз відрив від "Оболоні" - 7 очок, тобто, якщо "Оболонь" виграє в "Дніпра", "Іллічівця" і "Чорноморця", а "Волинь" все програє, то "Оболонь" нас обганяє. - малоймовірно, але в теорії можливо :)

В "Олександрії" 20, тобто їй достатньо 2 перемоги і 1 нічия, щоб нас обігнати, наприклад, виграти в в "Чорноморця" і "Іллічів" і зіграти в нічию з "Дніпром", в принципі можливо

В "Зорі" 23, тобто треба перемога і нічия - вот, якраз перемогти "Волинь" і з "Ворсклою" в нічейку

І в "Іллічів" 24, їм достатньо однієї перемоги - наприклад, в останньому турі виграти в "Металурга"

Математика показує, що зараз якось ще негарно хвалитися збереженням прописки, коли є хоча б мінімальний шанс вилетіти :)

Опубліковано

Сергій Сімінін: "Докладемо надзусиль, щоб зіпсувати футбольне свято у Львові"

Останнім часом Сергій Сімінін – відвертий лідер «хрестоносців». Інформаційний центр вирішив розпитати у капітана «Волині» про сьогоднішній стан команди та про настрій на гру проти «Карпат».

– Матч у Львові для нас буде дуже важливим, адже це західне дербі. Такі протистояння завжди вагомі.

– За що боротиметесь у Львові?

– Звичайно, за перемогу. Про щось інше навіть не йдеться. Для чого тоді виходити на поле? Знаємо, що «Карпатам» уже відступати нікуди і вони обов’язково будуть зубами хапатися за перемогу, але ми докладемо надзусиль, щоб зіпсувати футбольне свято у Львові.

– В останніх матчах «Волинь» виступає якось нестабільно. В команди ще залишається чотири гри в чемпіонаті. На що в них розраховуєте?

– Основне наше завдання – залишитись у Прем’єр-лізі, його ми вже, здається, виконали. Зараз ми повинні подякувати своїм відданим фанам за підтримку, а також на останок залишити про себе приємне враження.

– У міжсезоння вашу команду очолив новий тренер Анатолій Дем’яненко. В роботі та ставленні до команди він дуже сильно відрізняється від вашого колишнього коуча Віталія Кварцяного?

– У кожного тренера свій підхід та своє ставлення до футболістів. Кварцяний більш імпульсивний тренер, а Дем’яненко основну ставку робить на спокійний мікроклімат в команді.

– Останнім часом у програмі «ПроФутбол» на «2+2» Віталій Кварцяний неодноразово критикував сьогоднішню гру команди. Чи дивишся ти цю програму та яке в тебе ставлення до цих висловів Кварцяного?

– Дуже часто дивлюся, вважаю її цікавою. Але чогось напрочуд образливого в бік нашої команди я не почув. Віталій Володимирович патріот свого міста та своєї команди.

– «Карпати» останнім часом виступають невдало. Чи буде матч у Львові для вас «пікніковим»?

– Та ні, аж ніяк він таким не буде. «Карпати» зараз перебувають у глибокій ямі, але настане час, і вони виберуться з неї. Тож до команди зі Львовва треба ставитись серйозно та без шапкозакидань.

– Останнім часом у західному дербі ваша команда пасе задніх. Чи впливає цей факт якось на команду та настрій перед матчем у Львові?

– Та ні, я б не сказав. Усе, як перед звичайним матчем, хоча можливо, у когось і є шалене бажання поквитатися за попередні поразки.

Інформаційний центр ФК "Карпати"

14.04.2012 11:35

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4f8936e8.html

Опубліковано

Передивився... майже усі БК приймають ставки на всі завтрашні матчі, крім нашого. Думаю, все вже давно вирішено...

Опубліковано

Я теж думаю що все вже вирішено , Волинь завтра зіллє . А Сімінін з Пищуром в інтерв'ю просто нас підготували ,що ми , ніби то вже все вирішили , завдання виконали і тепер просто будемо грати на перемогу . Не дасть Бєня злити Карпати в пердив , так само як Ахмет не дасть вилетіти іллічам , вчорашній матч з Металістом це підтвердив . Спускати будуть Александрію і Оболонь.. На жаль корумпований футбол в Україні , як і все інше.

Опубліковано

А мені хочеться 0:3, за останні три гри з "Карпатами" :) Особливо за домашню в минулому сезоні, на якій я був присутній ;)

Опубліковано

З погляду на те хто керує "Волинню" виграє "Волинь",а з погляду патріотизму "Карпати".А як буде насправді побачим через 4 години. Розмов і так буде достатньо.

Опубліковано

Молодьожка умудрилась пропустити два голи на останніх хвилинах, граючи в більшості, і програти весь матч. 3:2.

http://www.fc.volyn.net/molodzhna-pershst-27jj-tur-karpatim-lvvqnv.html

Опубліковано

Ну що ж не змогли наші сьогодні потопити Карпати :( Ну тепер вже хотілося б щоб Карпати все ж залишились в премєр-лізі, щоб можна було в наступному сезоні поквитатись з ними.

Опубліковано

А як він мав проявитись ? Самі собі забивати мали , чи як? Скільки було ударів по воротам Карпат , отож , робили вигляд що обороняються зі всіх сил а в атаку майже не бігли і по воротам не били . Виграти при цьому важко. Вважаю що зливали.

Опубліковано

Питання в тєму.

Якщо 14-15 місця набирають рівну кількість очок, йде розбір по додатковим показникам чи "матч життя" на кшталт золотого матчу між 1-2 місцями?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...