Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Первый тайм только холод на стадионе не давал уснуть. Павлом никакущий, н*х его было ставить?

Второй уже веселей. После нескольких ударов думал, что ворота Арсенала заколдованы. Но все-таки дожали.

Всех с нужной и , что немаловажно, заслуженой победой!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

100-та перемога Волині в вищій лізі!!!

Виталий Кварцяный: "Сегодня без отбора в футболе делать нечего"

Главный тренер "Волыни", одолевшей с минимальным счетом киевский "Арсенал", Виталий Кварцяный по завершении поединка в Луцке дал флеш-интервью каналу 2+2.

- Виталий Владимирович, сегодня ваша команда была очень дисциплинированой и успешно мешала сопернику играть в привычном ему конструктивном стиле. Вы так настраивали игроков заблаговременно или ориентировались по ходу игры?

- Мы старались строго выполнять игровую дисциплину, но не хватало в этом деле сыгранности и исполнительного мастерства при созидании атак, когда мы мячи отбирали.

В общем, действовали робко в дебюте, потом притерлись и, в общем-то, задачу выполнили. Я доволен.

- Почему на домашних матчах "Волыни" так мало зрителей?

- Пятьдесят процентов забирает телевидение, плюс, может, еще немножко холодно. Ну и основное то, что мы не очень хорошо играли, потому что были на двенадцатом месте. Зритель хочет хорошего результата, больше забитых голов... Бывают такие процессы. Хотя, в цивилизованных западных странах, все равно, команда на последнем месте, или на двенадцатом - стадион заполнен и люди переживают. Когда трудно, а не тогда когда выигрывают.

- Почему в "Волыни" не будет играть легионер из Ганы Стивен Аппиа?

- Он очень хороший игрок, обладает очень высоким уровнем мастерства. Но он функционально не готов, играет только на второй-третьей передаче, только на чистых мячах, а сегодня без отбора в футболе делать нечего, кто бы ты ни был.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми з кумом т-а-а-к відзначили перемогу "Волині", що аж букви на клаві танцюють!

Думаю, що сьогоднішній результат - переломний для команди і далі все буде ОК!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что интересно наши не получили ни одной желтой. Я даже не могу припомнить такой матч Волыни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб глядачі йшли на стадіон ,потрібно організовувати шоу.

Стадіон має бути чисто футбольний, нормальне освітлення, нормальний диктор, телетабло з повторами.

Або хоч лінії розмітки на поля підвести пора, бо мабуть востаннє ще в першій лізі це робили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матч, на жаль не гляну. То чекаю, що kudrom,як завжди, напише об'єктивно та цікаво.

Постараємося бути об’єктивними :) Отже по порядку:

Ну, спробую вгадати склад:

Неділько Сімінін-Масло-Шиков-Леандро Шарпар-Гобер-Стевановіч(під нападаючим) Лопес-Павлов(фланги) Шумахер (голєадор :) )

Ай! З Кварцом говорив! :ok:

М-да, склад вгадав на 100%, мабуть я вже починаю розуміти Кварцяного :) Тільки один нюанс - на правий фланг пішов Стевановіч, а Павлов все ж відправився в напад

І заміни - Гобер/Стевіч, Павлов/Бабир, Лопес/Пічкур.

Ми з ChB переговорили перед матчем і він теж погодився, що склад мав би бути таким, на заміни вийшли ці ж люди, тільки вийшло Павлов/Пічкур/Бабир. Можна йти в тренерський штаб :)))

Перший тайм було дуже нудне видовище. Якби не вболівав за якусь з команд, то за інших умов такий матч переключив би на середині першого тайму. Але це ж рідна "Волинь" :) Чимось нагадали "Сток Сіті" проти "Динамо" - нічого не давали зробити супернику і самі нічого не показували. Варто сказати, що "Арсенал" теж був шось типу цього ж "Сток Сіті". Можна сказати, що була чудова гра. Тільки захисної лінії, яка включала в себе майже всіх гравців причому обох команд :) Тільки м’яч попадає комусь, на нього одразу кидаються, паси віддають поперек чи назад, пресинг постійний. М’яч бігає між штрафними і не далі. Коротше, претензій до "захисту-опорної зони" не маю. Один раз проривався Павлов, але щось впав. 20 хвилин був непомітний, цього Кварцу вистачило, щоб його поміняти на Пічкура. В принципі, якби закінчилося 0:0, то можна було б казати: що ж так швидко замінив, дав би шанс молодому. Тобто, з одного боку Павлов ніби в молодіжці вміє забивати, не вистачає практики в вишці, з іншого - тут немає таких матчів, щоб давати людині місце тільки для практики. Хоча, я б не сказав, що Шумахер кращий, так сьогодні ввалив "по горобцях", що мабуть вчився в футбольній школі "хто вище б’є, той краще грає". Коротше, в першому таймі вихід Пічкура кардинально нічого для мене не змінив.

Другий тайм і диво: в "Волині" без замін :) Десь половина тайму була традиційна "бий-біжи", продовження першого. Захист без великих провалів, навіть суперсейвів Неділька не знадобилося, так, пару разів нормальні виноси на кутових і вся його робота сьогодні. І оця пресингова біготня трохи виснажила "Арсенал" і він "поплив". М’яч все частіше був на їхній половині поля, навіть здалека пробували наші бити. Стевановіч на фланзі став помітнішим, але поки його задумки не читають, чувак робить чудовий простріл на набігаючого - а набігаючого то ще і нема, тільки "добігаючі", плюс разок вдарив здалеку з досить незручного положення трохи вище воріт. Вроді буде толк з нього (тьху-тьху-тьху), нам тре людину на правому фланзі. Коли "Арсенал" потомився, забігав Пічкур, Лопес став центрфорвардом, почалися аути-кутові, "Волинь" вже виглядала нормал. Міг забити Шумахер спиною вроді, потім Шиков мав забивати і попав в захисника. І тут капітоловкладення виправдав ще один новачок, до якого я ставився скептично - Гобер, забив з хорошої подачі Пічкура. Вони з Шумахером два таких трохи незграбних великих бразильця чимось схожі по грі, але так як почали забивати, значить почекаємо з претензіями...

Коротше, виграли по грі, бо заслужили за останні хвилин 25, на відміну від "Арсенала". З креативом туго, з швидкістю командної думки теж. Якось нестандартно порухатися може тільки Пічкур і Лопес, без Майкона гра скучновата. Але. Є вже основа команди, є люди на заміну, є гра в захисті, в опорній зоні, є пресинг, є бажання. Виграли в четвертої команди чемпіонату, яка між іншим порвала "Карпати" в Львові. Тому вітаю, світлий промінь появився :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб глядачі йшли на стадіон ,потрібно організовувати шоу.

Стадіон має бути чисто футбольний, нормальне освітлення, нормальний диктор, телетабло з повторами.

Або хоч лінії розмітки на поля підвести пора, бо мабуть востаннє ще в першій лізі це робили.

В першу чергу потрібно щось робити зі стільцями, озвученням і світлом. А потім можна іти і далі. Футбольним стадіон зробити дуже важко, дешевше буде побудувати новий - з нуля.

Все буде, не переживайте, відносно незабаром розпочнеться реконструкція, 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це був план Кварца, приспати Арсенал і забити тоді, коли ті вже не матимуть часу відігратися.

Схоже , що Гобер(Ну чому не Бобер?) та Шумахер набирають форму, причому останній виявляється й обводкою володіє.

Дуже дисципліновано та надійно зіграли в захисті, а при 10-и навісах у штрафну суперника у Волині завше буде шанс проти будь кого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все буде, не переживайте, відносно незабаром розпочнеться реконструкція, 100%.

А можна більш детальніше?

Хотілось би дізнатись наскільки глобальною буде сама реконструкція стадіону і де команда буде грати домашні матчі під час реконструкції?

Дякую.

ЗІ Вболівальників Волині з важливою перемогою! :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забрати ці бігові доріжки, на підтрибунних приміщенях можна розмістити паркінги, торгово розважальні заклади , офісні приміщення і т. д. Можна робити це і почергово кожну трибуну.

Ну і накриття звичайно.Бажано роздвижне , щоб повністю закривало поле,як в Ротердамі.

Щоб було краще , ніж в Ахметова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22.10.2011 11:00 Футбол

Виталий КВАРЦЯНЫЙ: «Аппиа еще к нам вернется»

«Волынь» – «Арсенал» – 1:0. Послематчевая пресс-конференция

Віталій Кварцяний (головний тренер «Волині»):

- Гра вийшла, як ми і думали, дуже напруженою. Мені непросто було перелаштувати футболістів на більш відповідальну гру в обороні. Ми завжди грали більш конструктивно, хотіли атакувати. Нині кваліфікація гравців не дозволяє цього зробити. На початку гри діяли не надто активно. У нас мало креативних гравців, які б брали гру на себе і виконували техніко-тактичні дії. Але в цілому відповідальність за матч лежала на футболістах на полі. Ми дуже багато працювали з ними у тактичному плані. Водили гравців за руки, де, хто і куди може відійти. Хто підбирає у них м’ячі. Розповіли буквально все. І сьогодні перед грою також збирались з цього приводу. І команда з відповідальністю віднеслась до цього матчу. Не було якості від деяких футболістів, я очікував більшого. Але з-за зібраної, інтенсивної гри в обороні ми трішки не встигали. Ми перекрили все і у команди суперника не було шансів створити гольовий момент. Була напруга, бо рахунок був слизький. І він до кінця матчу тримав у напрузі глядачів на стадіоні. Дивлячись у майбутнє, я побачив, що у команди є тактичний резерв. Ми повинні були забити ще декілька м’ячів, але добре зіграв воротар «Арсеналу» і дуже не правильно Пічкур поставився до деяких гольових моментів. Він бездарно втрачав м’ячі. Таких передач, які він дав, коли забив Гобер, повинно було бути ще дві чи три. Він часто пуляв м’ячі не туди, десь загубився. В цілому те, що ми планували, майже вийшло. Хотілось б більш якісної роботи з м’ячем і більш масштабних моментів в атаці. Але в цілому ми задоволені.

- Віталій Володимирович, чи надовго вибув Скоба?

- У нього проблеми з меніском. В цьому році він грати вже не буде. Йому зробили операцію. Я телефонував йому, казав, що все добре. Так буває – одні виліковуються, інші випадають.

- Розкажіть детальніше, що трапилося з Аппіа?

- У нас не було виходу. Не було ким грати навіть проти «Динамо». Зараз з новими гравцями також потрібно працювати, відновлювати і виходити на інший рівень. Стевановіча і Дрпіча потрібно до кінця розібрати. Ми за них гроші не платили нікому. Щоб ніхто не думав, що ми великі трансфери робимо. Ми сказали агентам, що їх безкоштовно візьмемо. А якщо покажуть себе до нового року, то ми будемо вести серйозну розмову. Те ж саме з Аппіа. Після одного тренування я відразу побачив, що у нього дуже висока кваліфікація. Він молодший за Тимощука на один рік. Толя у 32 роки в підкатах, ви бачили, як грає. Дуже здорово! У відборі грає. А тут я цього не побачив. Я сказав агенту, щоб передав йому, аби грав у відборі. Потрібно швидко відбирати м’яч, підкати робити. В українському футболі багато боротьби, а вже потім потрібна кваліфікація. Бо якщо поступився м’ячем – значить програв. Аппіа - гравець для створення, але щоб створити, треба забрати м’яч. Він сказав, що йому сподобалось і він підготовиться і потім приїде. Я навіть не хотів говорити з ним за умови. У нас є такі гравці, як Карасюк, Приндета – вони якщо не зіграють, то, принаймні, будуть боротися. Тому от такі нюанси з Аппіа. Футболіст хороший, але сьогодні нам треба боротись. Налаштувати психіку футболістів. Агресію.

- У «Волині» була тривала смуга без перемог. Попереду важлива гра з «Дніпром», наскільки для вас важливий кубок?

- Кубок звичайно важливий. Це іспит з сильними командами. Це ударний ігровий метод. Виграв – проходиш далі. Треба сконцентруватись і в цьому поєдинку віддати двісті відсотків сил. А нині нам важливо їх відновити після цієї гри. Вже Майкон вийде. Ми будемо серйозно грати.

- Після матчу з «Карпатами» ви казали, що вони вже дійшли до ручки. Ви не вважаєте, що в такій ситуації перебувала «Волинь»?

- Для мене головне старатись повернути спортивну агресію. Колективну командну гру. Відповідальність за результат. Це все у нас плавало. Та команда працювала з бажанням. Ми раді, що нам вдається це робити. Поки ще немає швидких, індивідуальних гравців, тому у зимовий трансферний період будемо серйозно над цим працювати.

Леонід Кучук (головний тренер «Арсеналу»):

- Гра складалась з двох таймів. Якщо в першому ми не пускали команду суперника, то в другому ми погано пресингували, програли підбір м’яча і погано грали у відборі. Пропустили і могли ще пропустити. У «Волині» були моменти ще забити. І всі небезпечні моменти виникали зі стандартів.

- Склалося враження, що ви приїхали за нічиєю?

- Ні. Немає сенсу їхати за нічиєю. Приїдеш за нічиєю – обов’язково програєш. Не можна давати супернику нав’язувати свою гру. Він нам її все ж таки нав’язав – силову, верхом, плюс ми програли підбори.

- Вважаєте, «Волинь» перемогла по грі?

- «Волинь» відтиснула нас. Ми почали просідати. Цього не можна робити.

- З чим пов’язана заміна Флореску, адже він виглядав непогано?

- Щоб він не заробив червону. Я вирішив поберегти нерви гравця. Флореску занадто емоційно грав.

fc.volyn.net

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна більш детальніше?

Місткість буде приблизно така сама, стадіон прямокутний, буде дах над трибунами (ну і мабуть нормальні стільці з таблом). Коротше копія одного невеликого неукраїнського стадіону. Думаю поки цієї інфи достатньо.

де команда буде грати домашні матчі під час реконструкції?

поки не знаю, але можливо і на "Авангарді"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За гімн клубу у нас ,,Волинь моя..,, а от талісмана нема поки.

Жирафів не пропонувати. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ChB, дуже дякую. Заінтригували :).

ЗІ Надіюсь і з освітленням проблему вирішать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна більш детальніше?

Місткість буде приблизно така сама, стадіон прямокутний, буде дах над трибунами (ну і мабуть нормальні стільці з таблом). Коротше копія одного невеликого неукраїнського стадіону. Думаю поки цієї інфи достатньо.

де команда буде грати домашні матчі під час реконструкції?

поки не знаю, але можливо і на "Авангарді"

Ну що ти про такі дрібниці розказуєш, народ от цікавить - сиділа біля тебе Нивес Цельсиус чи нє? ;) (ти ж на трибуні був?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля мене Майкон був з своєю ГазеЖизелькою, а Нівес таки да, прийшла, але сиділа у самій-самій ВІП-ложі, біля "богів", так шо я її не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ніде не можу найти відео після закінчення відбірного матчу Хорватія -Англія на Максимірі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два значних футбольних сайти включили Гобера в збірну туру, а футбол.уа ще і Леандро вирішив включити

http://football.ua/ukraine/news/144986.html

http://www.ua-football.com/ukrainian/high/4ea55ca9.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тополі з сторони Досафу вже спиляли, таки почнуть будівництво.

Але 13 тис місць трохи замало, Луцьк від Тирасполя вдвічі більший.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тополі з сторони Досафу вже спиляли, таки почнуть будівництво.

Але 13 тис місць трохи замало, Луцьк від Тирасполя вдвічі більший.

а на футбол ходять 4-5тис

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...