Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Та думаю коли Шарпар/Кінаш/Пічкур/Лопес/Стевич вийдуть на оптимальний рівень, то це питання зніметься.

А от над захистом правильно попрацювали, нема таких ідіотських голів в наші ворота, як минулого сезону

Опубліковано

Більш детально про Марковича:

«Волинь» може підсилитися чорногорським захисником

Луцька «Волинь» веде переговори з чорногорським захисником бєлградського ОФК Стеваном Марковичем.

Про це пише Dynamomania.

У січні 2011-го він прийшов у ОФК з чорногорського «Морнар» і в другій частині сезону встиг провести 10 матчів у чемпіонаті Сербії.

Ріст гравця – 195 сантиметрів, вага – 88 кілограмів.

Також у його послугах зацікавлений румунський клуб.

Опубліковано

Сьогодні Волинь дозаявила всім відомого Корнела Буту, і нікому не відомого чувачька Діму Смірнова http://ru.wikipedia.org/wiki/%D1%EC%E8%F0%ED%EE%E2,_%C4%EC%E8%F2%F0%E8%E9_%C0%EB%E5%EA%F1%E0%ED%E4%F0%EE%E2%E8%F7_(%F4%F3%F2%E1%EE%EB%E8%F1%F2)

Опубліковано

Трохі про Смірнова

Волынь подписала россиянина

В преддверии матчей очередного тура Волынь заявила еще двух игроков.

Первым из них стал Корнел Бута, который летом покинул команду в качестве свободного. Новую команду опытный защитник не сумел себе найти, зато снова оказался нужен Виталию Кварцяному.

А вот другой возрастной игрок 31-летний Дмитрий Смирнов, настоящий новичок команды. Воспитанник московского Торпедо немало поиграл в различных российский клубах (Торпедо-ЗИЛ, Спартак М, Черноморец, Алания, Луч-Энергия, Терек, Томь, Мордовия). В составе Спартака он выигрывал Кубок России, однако наиболее успешным можно считать его выступление в составе Луч-Энергии, вместе с командой он вышел в Премьер-лигу и провел там несколько успешных сезонов. Последним его клубом была Мордовия из Первого дивизиона, но там его преследовали травмы.

Естественно, антропометрические данные центрального хавбека полностью подходят для Виталия Кварцяного - рост 196 см, вес 88 кг.

Опубліковано

Хороше підсилення

Він правда давно не грав на високому рівні, але колись вважався дуже перспективним.

Потім зненацька покотився по клубам російської першої ліги і зник з поля зору

Я так зрозумів, він покликаний заміняти Пищура

Опубліковано

Ну от після валідольного першого тайму абсолютно інертний другий , майже без ударів. І хто мені пояснить , чому сама високоросла команда Європи дуже мало виграє верхові подачі?

Опубліковано

На мою думку Волинь сьогодні втримала нічию за рахунок своєї фізичної підготовки. А Чорноморець непогано виглядав. Хоча рахунок по грі. На виграш не заслуговував ніхто. Вийшов Смірнов в центр - але він більше тяготіє до атаки, а не до тієї позиції, де його поставив Кварцяний. Мда, не вистачає Стевіча. Поки оборона в Волині - найкраща ланка в команді. Майкон сьогодні якийсь млявий був. Неділько - немає йому конкуренції серед воротарів Волині, виручав він класно сьогодні. Герасимюк з Шарпаром "випали" з гри.

Гадаю, що в наступному матчі з Оболонню ми здобудемо очки.

Опубліковано

Як задрали ці навіси на Пищура не має ніяких комбінацій, одні навіси на буратіна. Хто б його десь купив. Другий тайм проти першого ніякий. В кінці чекав вже, що хоч би нічия. Треба шукати якісний півзахист. А в Оболоні треба вигравати, сьогодні вони грали з Олександрією, ще слабше.

Опубліковано

Чесно кажучи, що Шарпар грав можна було помітити тільки з перегляду складів команд... Герасимюк теж не фонтан, але коли його замінили взагалі провал в центрі. Карочє півзахист незарах. Другий тайм навіть тупі навіси стали ще більш тупими і навіть не підбиралися форвардами. Схема атаки: "а навішу-ка я на Пищура! Пищур разок підбере, скидає де нікого нема, втрата м’яча, інший раз - взагалі навіс в нікуди". Цікаво виглядав Леандро, йому мабуть сказали, що він фланговий атакуючий півзахисник і має постійно накидати навіси в центр - примітив, канєшно, але хоч шось. Майкон пропав, хоча це можна пояснити, думаю, логічно, що кращого форварда чемпіонату треба прикрити, врешті команди почали розуміти, що цей чувак може рєзко появитися в потрібний час в потрібному місці. Шиков і Масло сьогодні трохи слабше виглядали, ніж минулий тур, але загалом нормал. Ну і Неділько рятував як міг. Слабенько, але і "Чорноморець" не краще.. Очко на виїзді не так і погано. А от "Оболонь" тре обігрувати.

Опубліковано

таке відчуття,шо ми тут обговорюєм одного українського гранда...це ж Волинь ідаже не дивлячись на то, шо в нас появився Вася фількінштейн, ми маленька команда і даже на виїзді в Одесі ми не фаворит...нічия? дякуємо хлопцям і надіємся на перемогу над пивом, якшо не дай Боже не вийде, от тоді тре буде розказувати, хто там яка тєлєга.

Опубліковано

Щось зламалось. Не сподобався геть Пищур з його ужимками і ухмилками, концентрацією там і не пахло. Шарпар хоч раз до м'яча торкнувся?

Смірнов ніби непогано, надіюсь не повторить долю Годвіна, чомусь хочеться щоб він у нас заграв. Герасимюк кілька разів здорово індивідуальну гру показував, чи не єдині такі моменти за всю гру. Леонардо "набігався як африканський марафонець" (с). Добре, але надто атакою захоплювався, все ж таки швидкості як у Бутка в нього немає, не завжди встигав повертатись. Неділько де міг виручив. Шиков і Масло робили більше помилок ніж раніше, але загалом прийнятно.

А так, хвилин 10 на полі було аж 5 (!) нападників і щось я не запам'ятав гостроти від жодного з них.

Опубліковано

Щось зламалось. Не сподобався геть Пищур з його ужимками і ухмилками, концентрацією там і не пахло. Шарпар хоч раз до м'яча торкнувся?

Смірнов ніби непогано, надіюсь не повторить долю Годвіна, чомусь хочеться щоб він у нас заграв. Герасимюк кілька разів здорово індивідуальну гру показував, чи не єдині такі моменти за всю гру. Леонардо "набігався як африканський марафонець" (с). Добре, але надто атакою захоплювався, все ж таки швидкості як у Бутка в нього немає, не завжди встигав повертатись. Неділько де міг виручив. Шиков і Масло робили більше помилок ніж раніше, але загалом прийнятно.

А так, хвилин 10 на полі було аж 5 (!) нападників і щось я не запам'ятав гостроти від жодного з них.

а кого там було випускати то? Рому Максимюка? чи мож Годованого з Грыньою?

Опубліковано

Я не про те щоб когось іншого випускати.

Просто настільки вальяжно Волинь в цьому сезоні ще не виглядала

Опубліковано

Я не про те щоб когось іншого випускати.

Просто настільки вальяжно Волинь в цьому сезоні ще не виглядала

а мені вот просто здається,шо вони грали, як суперник дозволяв...а зважаюче на те, шо Одеса, дуже сподівалась на першу перемогу в сезоні саме тепер, то всьо прошло більш ніж вдало.

Опубліковано

Кварцяный: "Бегало стадо баранов"

062775dc3219.jpg

А вот и послематчевая пресс-конференция наставника Волыни.

– Игрой я не доволен, результатом – тоже. Команда наша без Кинаша, Пичкура, Рамона потеряла нестандартность, появилась прямолинейность в действиях, недоработка в атаке, в средней части поля. Все это привело к тому, что второй тайм мы просто отсуществовали на поле, бегало стадо баранов, стыдно было сидеть на скамейке.

– А с чем связано отсутствие названных вами футболистов?

– Это вы не у меня, вы у Шарпара спросите, у этого человека из ниоткуда, почему он не играл. Ну, он играет, когда зарплата: придет, два-три дня побегает, а потом ходит, смеется. Сядет втихаря, в туалете, смеется, мол, как я всех обманул. Он не видит, что себя обманывает. Эти деньги сгниют скоро, не в них счастье. Ты праздник людям подари! На носу мяч поноси, пофинти, покрути. А он прячется на поле. Вы, мол, бегайте там, а я постою посмеюсь с вас, дурачков. Кварцяный пусть там попотеет, тоже дурачок лысый, а я умнее всех. Зачем же бороться за мяч? У нас так сегодня приблизительно полкоманды не играло.

– На одной из пресс-конференций вы лестно отозвались о боковом арбитре Наталье Рачинской, которая и сегодня обслуживала поединок с участием Волыни. Сегодня вы такого же мнения о ее работе?

– Не хочется быть следователем прокуратуры и задавать вопросы ей, а они есть. Рачинская меня не вдохновила на какие-то нестандартные житейские идеи, потому что второй тайм – два аута и это… она уже… Видно, в перерыве зашел к ней в раздевалку кто-то в белой рубашке и галстуке и что-то, видно, шепнул, потому что госпожа Рачинская во втором тайме начала немножко колебаться. Она судила четко, уверенно и нормально… Но по пятибалльной системе я бы поставил ей, как болельщик, четыре с минусом. В Луцке она у нас на пять с плюсом судила! А сегодня чего-то четырпе с минусом. Догадайтесь, почему!

– Может быть, к ней в Луцке кто-то зашел?

– Да нет! Я просто знаю, кто зашел! Я могу догадаться, кто зашел! Может, кто-то позвонил, попросил чуть-чуть симпатии для Одессы. Потому что второй тайм мы не играли, было очень много сумбура, вы сами все видели. Борьба… Нет футболистов. И я понимаю Григорчука, ему сейчас тяжело что-то создать. Наши игроки тоже почему-то боятся импровизировать, делать футбол праздником. Лишнего шага никто не сделает, без мяча никто не открывается. На тренировке "под палкой" бегают, начинается игра – попрятались вообще… Ты себе делай, что хочешь, а нам – лишь бы дожить до зарплаты, и хорошо.

Опубліковано

ФУТБОЛ. «Черноморець» – «Волинь». Коменти Романа ГРИГОРЧУКА і Віталія КВАРЦЯНОГО (+ВИДЕО)

http://odessa-sport.info/index.php?option=com_content&view=article&id=9341:futbol-chernomorets-volyn-roman-grigorchuk-my-ne-dovolny-rezultatom-nam-nuzhno-pobezhdat&catid=1&Itemid=2

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...