Перейти до змісту

ФК Волинь (архів)


Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 5,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Почав дивитися матч десь з 35 хв. І хочу сказати, що "Волинь" виглядає важкувато (невже повториться минулорічна ситуація, коли команду фізично перевантажили в міжсезонні?).

Побачив на повторі як Неділько пропустив гола... Буває... Можна припустити, що в майбутніх матчах, які будуть більш важливіші ніж цей, таких помилок вже не буде. Здобутий поганий досвід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Волинь ще тільки набирає форму на початку сезону. Якщо порівняти з минулим чемпіонатом, то результат проти Кривбасу 0 - 1 кращий ніж з Ворсклою 0 - 4. Жалко Ндоє не заявлений на цей чемпіонат :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кривбас нулячий (буде битись за виживання), Волинь тоже (Неділько більше такої помилки не зробить, впевнений. Бабир мав забивати). Якщо до закінчення трансферів не підсиляться...? то виживання. Де Допілка, Субашич..?, ще 2-3 в впівзахист, нападаючого якогось толкового.Там, щось Кварц після матча заікнувся, що сьогодні йому щось сказав президент, але пізно. Треба чекати його вьюху, впевнений багато, що випливе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогодні у Волині від сили 5 футболістів , які можуть і хочуть грати на рівні премєр ліги.

Задоволення від такої гри як сьогодні, можуть отримувати хіба що фани рівненського Вереса,котрі завжди сідали секторі противників Волині.

А Неділько має всі шанси стати зіркою футбольних передач всього світу.

Зате тепер йому не відкидають назад.Справді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та добре Неділько відстояв, з ким не буває. Шкода що цей момент вирішальним став

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виталий Кварцяный (головный тренер ФК "Кривбасс"):

Віталій Кварцяний- Игра – это результат совместной работы тренера с игроками, которые должны решать поставленные руководством задачи. Нам по телефону что-то говорили невнятно – мы делали эту команду. Качественная отдача никак не возникает… Но не в упрек команде: я их могу винить только в том, что эта группа игроков состоит из выжатых в плане физической функциональной готовности футболистов. Не может футболист в плане психологии, физиологии или технико-тактического мастерства выглядеть прекрасно, постоянно играя.

Если в первом круге прошлого чемпионата мы смогли выжать из футболистов все, то сейчас я говорю: они не потянут, мы будем их обижать, нужно создавать новый коллектив. У Гвардиолы в «Барселоне» проблема – где взять исполнителей. Алекс Фергюсон уже четыре трансфера сделал, а «Волынь»…

Я не хочу оправдываться. Я сто раз проигрывал , сегодня проиграл сто первый – большое дело! Но я несу ответственность. Сегодня у нас, наверное, меняется перспектива развития клуба. Экономическая сторона у нас специфическая, наверное, будут изменения.

Мы очень старались на сборах, но я говорил президенту: «Василий Андреевич, команды нет. Не можем мы такими игроками, которые соответствуют уровню второй лиги, играть, составлять сопротивляемость, создавать давление, реализовывать индивидуальную скоростную технику и при этом быть выше соперников». Сегодня украинский чемпионат идет вверх. Халявы нет, надо показывать качественную игру.

Игра у нас получалась некачественная и сумбурная. Имея в начале тягучее преимущество, в некоторых моментах мы действовали робко, мало подбирали мячи и плохо работали индивидуально. Все было медленно, монотонно, не было забеганий… Хотя это все отрабатывалось на тренировках, где у нас получалось.

А сегодня все пропало, футболисты вышли какие-то перепуганные. Хорошо, что это был «Кривбасс», который тоже переживал за результат, но не показал хорошую игру. Но соперник создал много голевых моментов из-за того, что мы слабо сопротивлялись, плохо вели единоборства и неправильно выбирали позиции в обороне. Средняя линия выпала в отборе, а впереди не цеплялись за мяч. Может быть, погода погасила скорость, или им заблокировало кислородом гортань, но футболистов я не узнал никого! Всякое могло быть. Мы могли проиграть и 4:0.

Игра не получилась. Знаете, сегодня обе команды не соответствовали высшей лиге. «Кривбасс» был уровня 7-й лиги, а мы – 7-я лига «Б»! Это не пляжный и не инвалидный футбол … Инвалиды наверное б посильнее выглядели, или же какой-то параолимпийский клуб. Просто стыдно за футболистов!

Я им сказал: вам хотят зарплаты повысить, так скажите, сколько вы хотите? Вы плакали, что нет денег - так вот вам! И ко мне уже не подходите с этим вопросом: я же не финансовый университет заканчивал, я футболом занимаюсь всю жизнь…

Думаю, долларов по 100 им можно платить: они же форму одевают, потеют, в раздевалке моют кое-что внизу, потом кушают, идут спать... Команда очень слабая сейчас. Я не думаю, что Трапаттони, Менотти или Капелло смогли б сдвинуть этих интеллектуалов и сделать с ними шаг вперед. Хоть по горам бегай, хоть акваланги давай и в плавание пускай, хоть будьте эквилибристами или культуристами... Но они просто не могут, их нужно менять! Ну нельзя так. Нельзя…

Роман Клименко, пресс-служба ФК «Кривбасс»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки так, майстерність в магазині не купиш.І якщо Бабир при виході сам на сам з воротарем , замість перекинути , пробити в ближній кут, пробити в дальній кут, відкинути під удар партнеру- тупо лупить на силу у воротаря, то це ніяк не нестача досвіду.Він що, мяча пів року тому побачив?

Всі ці вільні футболісти, яких Кварц підбирає по усьому світу,тому й безплатні, що нікому не потрібні зза браку мотивації та майстерності.

І за Волинь вони вмирати ніяк не будуть.

То може краще набрати молодняк з чемпіонату області?

Вилітати в першу лігу- то з музикою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обидві команди не заслуговували на перемогу...футбол рівня першої ліги...жаль, що все вирішив цей прикрий гол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

футбол рівня першої ліги

Кривбасс» был уровня 7-й лиги, а мы – 7-я лига «Б»!

Папрашу нє путать. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поскільки Кривбас теж кандидат на виліт з вишки, то вчора був матч за 6 очок, які ми бездарно подарували .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяного не пускали на прес-конференцію

Тренер "Волині" Віталій Кварцяний потрапив на прес-конференцію після гри з "Кривбасом" із запізненням у півгодини через те, що його не знає криворізька міліція.

Кварцяного не пропустив міліціонер, що стояв біля входу в зал (представники ЗМІ проходять завдяки спеціальним перепусткам).

"Він може і не знати мене, але має ж хоч щось розуміти!", - заявив журналістам незадоволений тренер.

"Кваліфікація цього працівника лягає плямою на всю міліцію", - продовжив наставник луцької команди.

"Мабуть, я такий поганий, а тому і команда така", - резюмував Віталій Володимирович, після чого приступив до викладу свого бачення подій, що сталися на полі.

Цікаво, що працівник міліції, який не пропустив тренера "Волині", на запитання, чому так сталося, цілком серйозно відповів: "Звідки я можу знати, хто це? Я ж не футболіст".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...