lutsk Опубліковано 22 Лютого, 2009 в 17:19 #1 Опубліковано 22 Лютого, 2009 в 17:19 Подключу на корпоративные тарифы или переведу с припейда на корп. тарифы.(условие для припейдщиков: стаж более 6 месяцев)(для постояльцев LM форума бесплатно). Тарифы можно выбрать по ссылке: http://kyivstar.ua/business/small_business...fs/newbusiness/ «Бизнес 10» «Бизнес 50» «Бизнес 100»Бесплатный объём в месяц:Звонки между сотрудниками в пределах абонентской группы и на номера абонентов сети «Киевстар», «Djuice», «Мобилыч», мин 200 500 1000Звонки на номера абонентов других операторов мобильной связи Украины и номера фиксированной связи Украины, мин - 50 100Тарифы сверх бесплатного объёма:Звонки между сотрудниками в рамках абонентской группы, грн/мин 0,05 0,05 0,05Звонки на номера абонентов сети «Киевстар», «Djuice», «Мобилыч», грн/мин 0,15 0,15 0,15Звонки на номера абонентов других операторов мобильной связи Украины и номера фиксированной связи Украины, грн/мин 0,90 0,75 0,60Другие тарифы:Плата за соединение звонка, грн 0 0 0SMS-сообщение по Украине, грн 0,35 0,35 0,35MMS-сообщение по Украине, грн 0,75 0,75 0,75Традиционный доступ к Интернету, грн/Мб 4,50 4,50 4,50WAP-доступ к Интернету, грн/Мб 8,50 8,50 8,50Абонентная плата, грн 10 50 100Минимальный ежемесячный объём услуг, грн 0 0 0Одноразовый авансовый платёж при подключении, который в полном объёме надходить на рахунок абонента, грн 100 150 200Для проверки остатка бесплатного объёма минут наберите на телефоне *112# и нажмите на кнопку вызова. Услуга предоставляется бесплатно.Плюсы корпы:самые выгодные тарифы среди тарифов «Киевстар»;от 200 до 1100 бесплатных минут ежемесячно для звонков на разные направления по Украине;без платы за соединение;Минусы:Перевод денег только внутри корпорацииОтключается "Киевстар клуб", но стаж сохраняется!Подключение и отключение дополнительных услуг только через координатора (т.е. только через меня).
MrVes Опубліковано 22 Лютого, 2009 в 20:55 #2 Опубліковано 22 Лютого, 2009 в 20:55 Є ряд запитань:1. Рахунок один на корпорацію, чи окремий на кожного абонента?2. Чи існує можливість контролювати к-ть "наговорених" хвилин та витрати по рахунку.3. Чи зберігається стаж та номер?
Witiok Опубліковано 22 Лютого, 2009 в 21:11 #3 Опубліковано 22 Лютого, 2009 в 21:11 Отключается "Киевстар клуб", но стаж сохраняетсяПитання..навіщо потрібен стаж без Київстар-клубу? Невже є можливість знов на Препейд перейти?
lutsk Опубліковано 24 Лютого, 2009 в 17:26 Автор #4 Опубліковано 24 Лютого, 2009 в 17:26 Є ряд запитань:1. Рахунок один на корпорацію, чи окремий на кожного абонента?2. Чи існує можливість контролювати к-ть "наговорених" хвилин та витрати по рахунку.3. Чи зберігається стаж та номер?1. Кожен абонент має власний рахунок2. Так, за номером *112# ("наговорені" хвилини) та *111# (витрати по рахунку)3. Номер та стаж зберігаються.
lutsk Опубліковано 24 Лютого, 2009 в 17:30 Автор #5 Опубліковано 24 Лютого, 2009 в 17:30 Отключается "Киевстар клуб", но стаж сохраняетсяПитання..навіщо потрібен стаж без Київстар-клубу? Невже є можливість знов на Препейд перейти?Так є, але платно
MrVes Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 10:46 #6 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 10:46 Можливе підключення на тариф "Всё просто"?І що взагалі потрібно для підключення?
Luka Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 11:14 #7 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 11:14 Скільки коштує перехід назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування і на передплату?
lutsk Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 18:35 Автор #8 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 18:35 Скільки коштує перехід назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування і на передплату?Перехід назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн.
lutsk Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 18:45 Автор #9 Опубліковано 25 Лютого, 2009 в 18:45 Можливе підключення на тариф "Всё просто"?І що взагалі потрібно для підключення?Яку суму Ви готові в місяць витрачати? від?....Для підключення потрібна лише Ваша сімка (для обміну)
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 06:48 #10 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 06:48 Яку суму Ви готові в місяць витрачати? від?....Для підключення потрібна лише Ваша сімка (для обміну)Кх ... якщо рахунок персональний для кожного абонента, то чим обумовлене питання щодо суми витрат?
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 08:01 Автор #11 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 08:01 Яку суму Ви готові в місяць витрачати? від?....Для підключення потрібна лише Ваша сімка (для обміну)Кх ... якщо рахунок персональний для кожного абонента, то чим обумовлене питання щодо суми витрат?Показником ARPU
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 08:22 #12 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 08:22 Показником ARPUА можна більш детально, а то в нашому селі нема на буках таких букв (
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 08:57 Автор #13 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 08:57 Показником ARPUА можна більш детально, а то в нашому селі нема на буках таких букв (Материал из Википедии — свободной энциклопедииARPU (англ. Average revenue [ˈrevɪnju:] per user, средняя выручка на одного пользователя) — показатель, используемый телекоммуникационными компаниями и означающий среднюю выручку (обычно за месяц) в расчёте на одного абонента. Также данный показатель используется и другими ориентированными на потребителя телекоммуникационными (в частности, интернет-провайдерами), IT-компаниями и др. Является одним из показателей, характеризующих успешность бизнеса компании (корпорации).
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 09:53 #14 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 09:53 "Всё просто"Преимущества:- нет абонентной платы и других обязательных ежемесячных платежей; - единый тариф на звонки абонентам всех сетей — 0,50 грн/мин; - нет платы за соединение; - звонки между сотрудниками внутри абонентской группы — 0,05 грн/мин; - авансовый платеж при подключении — лишь 50 грн.Абонентная плата, грн 0Минимальный ежемесячный объем услуг связи, грн 0Плата за соединение звонка, грн 0Звонки в пределах абонентской группы, грн/мин 0,05Звонки на номера абонентов всех операторов мобильной и фиксированной связи Украины, грн/мин 0,50Одноразовый авансовый платеж при подключении, который в полном объеме поступает на счет абонента, грн 50В самому тарифі немає жодної привязки до кількості використаних коштів.З другого боку якщо я скажу, що буду витрачати 70 грн. на місяць, а по факту 5 грн, то всеодно не впевнений що у тебе виникне бажання відключити мене за 106 грн.В зв`язку з вищесказаним прошу дати більш детальну інформацію.P.S. Абоненты передоплаченной связи «Киевстар» имеют возможность изменить свой тарифный план на «Все просто» с сохранением номера, воспользовавшись бесплатной услугой «Миграция».
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 13:53 Автор #15 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 13:53 З другого боку якщо я скажу, що буду витрачати 70 грн. на місяць, а по факту 5 грн, то всеодно не впевнений що у тебе виникне бажання відключити мене за 106 грн.З твоїх слів, я впевнений що у мене виникає бажання тебе просто не підключати...Що саме цікавить, конкретно?
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 14:47 #16 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 14:47 З твоїх слів, я впевнений що у мене виникає бажання тебе просто не підключати...Що саме цікавить, конкретно?Спробуємо побудувати логічний ланцюжок аля др. Хаус.Тебе дратують мої питання (я щось не те написав?) -> Ти не хочеш мене підключати (сказано в пості вище) -> Незважаючи на своє небажання ти конкретизуєш суть питання (тобто розглядаєш мене як потенціального клієнта).Так як я вірю в людську доброту на одному ж рівні з існуванням міфічних істот (звичайно окрім бабая - це панацея), а значить переступити через "себе" тебе заставив або ж фінансовий інтерес або ж дійсно турбота про ближнього (тоді вибач мене не віруючого). Насторожив і акцент на тарифах з обов`язковим щомісячним платежем та запит інформації щодо об’єму послуг.Як результат похід до офісу Київствру (ну цікаво було). Потім дзвінок в службу підтримки ...Як результат: все що ти сказав - істина правда, окрім того, що немає ніякої плати за відключення номера з корпорації. "Замутити" бізнес тарифи та створити свою "корпоративну ланку" може будь хто з юридичних осіб або ж підприємців (це єдина кака в даному питанні).Топіккастеру щира дяка за акцент на цікавій можливості підключення і тарифах. Буду відкривати свою ланку на підприємця.Занавіс.
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:23 Автор #17 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:23 З твоїх слів, я впевнений що у мене виникає бажання тебе просто не підключати...Що саме цікавить, конкретно?Спробуємо побудувати логічний ланцюжок аля др. Хаус.Тебе дратують мої питання (я щось не те написав?) -> Ти не хочеш мене підключати (сказано в пості вище) -> Незважаючи на своє небажання ти конкретизуєш суть питання (тобто розглядаєш мене як потенціального клієнта).Так як я вірю в людську доброту на одному ж рівні з існуванням міфічних істот (звичайно окрім бабая - це панацея), а значить переступити через "себе" тебе заставив або ж фінансовий інтерес або ж дійсно турбота про ближнього (тоді вибач мене не віруючого). Насторожив і акцент на тарифах з обов`язковим щомісячним платежем та запит інформації щодо об’єму послуг.Як результат похід до офісу Київствру (ну цікаво було). Потім дзвінок в службу підтримки ...Як результат: все що ти сказав - істина правда, окрім того, що немає ніякої плати за відключення номера з корпорації. "Замутити" бізнес тарифи та створити свою "корпоративну ланку" може будь хто з юридичних осіб або ж підприємців (це єдина кака в даному питанні).Топіккастеру щира дяка за акцент на цікавій можливості підключення і тарифах. Буду відкривати свою ланку на підприємця.Занавіс.Друже, все що я сказав - істина правда, БЕЗ "ОКРІМ".Скажи будь-ласка де я написав про плату за відключення номера з корпорації?Читай уважно: ПЕРЕХІД назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн.Вся проблема в тому, що ти читаєш не вдумуючись або не правильно формулюєш запитання..., на що отримуєш відповідну відповідь (я про немає ніякої плати)І на сам кінець мене твої питання зовсім не дратують, а навпаки, будь-ласка, я готовий давати на них відповідь, не переслідуючи комерційної вигоди від тебе.А що дратує так твоя впевненість (або навпаки невпевненісь)...
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:31 #18 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:31 Скажи будь-ласка де я написав про плату за відключення номера з корпорації?Читай уважно: ПЕРЕХІД назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн. На передплаті є корпорація? Щось мені підказує, що нема, а відповідно мені здається, що "перехід на абонплату" та "відключення від корпорації" в даному контексті тотожні поняття. Щодо конкретики питання: Можливе підключення на тариф "Всё просто"?І що взагалі потрібно для підключення? Яку суму Ви готові в місяць витрачати? від?.... Для підключення потрібна лише Ваша сімка (для обміну) Яка тобі різниця скільки я буду витрачати, якщо: 1. рахунки окремі 2. відсутня абонплата 3. відсутній мінімальний обсяг розмов
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:51 Автор #19 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 18:51 Скажи будь-ласка де я написав про плату за відключення номера з корпорації?Читай уважно: ПЕРЕХІД назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн. На передплаті є корпорація? Щось мені підказує, що нема, а відповідно мені здається, що "перехід на абонплату" та "відключення від корпорації" в даному контексті тотожні поняття. Щодо конкретики питання: Можливе підключення на тариф "Всё просто"?І що взагалі потрібно для підключення? Яку суму Ви готові в місяць витрачати? від?.... Для підключення потрібна лише Ваша сімка (для обміну) Яка тобі різниця скільки я буду витрачати, якщо: 1. рахунки окремі 2. відсутня абонплата 3. відсутній мінімальний обсяг розмов Яка передплата на корпорації? Де ти про це вичитав? Це мої слова? Тикни пальцем де я таке писав? Ти хоть розрізняєш фрази "перехід на абонплату" та "перехід на передплату" +++ ВИВЧИ АЛБАНСЬКИЙ +++ По друге, для чого мені понижувати ARPU корпорації підключаючи абонента, який не знає чи він буде користуватися зв"язком І по третє теза про ПЕРЕХІД адресувалася Luka, який усе без проблем зрозумів...
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 19:50 #20 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 19:50 +++ ВИВЧИ АЛБАНСЬКИЙ +++Не бачу підстав вчити твою рідну мову в той час коли в мене є своя.Яка передплата на корпорації?Ти хоть розрізняєш фрази "перехід на абонплату" та "перехід на передплату"З абонплатою вийшла очепятка. Малось на увазі передплату. Менше з тим - повераємося до суті.Читаєм цитату нижче:Читай уважно: ПЕРЕХІД назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн.Виходячи з твоїх цитат бажаючі відключитися від корпорації будуть повинні сплатити 106 грн.Тепіра тицьни будь-ласка в силку де ця сума озвучена на сайті Київстара і я визнаю, що помилився і вгледів шахрая там де його нема.Шура, где деньги? (с)
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:30 Автор #21 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:30 +++ ВИВЧИ АЛБАНСЬКИЙ +++Не бачу підстав вчити твою рідну мову в той час коли в мене є своя.Яка передплата на корпорації?Ти хоть розрізняєш фрази "перехід на абонплату" та "перехід на передплату"З абонплатою вийшла очепятка. Малось на увазі передплату. Менше з тим - повераємося до суті.Читаєм цитату нижче:Читай уважно: ПЕРЕХІД назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн.Виходячи з твоїх цитат бажаючі відключитися від корпорації будуть повинні сплатити 106 грн.Тепіра тицьни будь-ласка в силку де ця сума озвучена на сайті Київстара і я визнаю, що помилився і вгледів шахрая там де його нема.Шура, где деньги? (с)От то-то... Для чого ж тобі безпідставні звинувачення???А на рахунокПЕРЕХІДУ назад з корпоративного на контрактне некорпоративне обслуговування АБО на передплату - 106 грн.можеш звязатися знову ж таки з оператором Київстара або завітати в ЦОА (тільки вірно сформулюй запитання).... не всі фінансові сторони оператор висвітлює на власному сайті
Luka Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:55 #22 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:55 2Mr.Ves: Між переходом і відключенням є дві великих різниці: при переході залишається номер, абонентський стаж і т.д. Жодного слова про платне відключення я тут не знайшов.
MrVes Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:59 #23 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 20:59 можеш звязатися знову ж таки з оператором Київстара або завітати в ЦОА (тільки вірно сформулюй запитання).... не всі фінансові сторони оператор висвітлює на власному сайтіРаз посилання на сайт нема, то для себе я висновки зробив, але про всяк випадок напиши дослівно що питати у оператора, а то раптом якась албано не грамотна людина захоче подзвонити і уточнити...2Mr.Ves: Між переходом і відключенням є дві великих різниці: при переході залишається номер, абонентський стаж і т.д. Жодного слова про платне відключення я тут не знайшов.При переході з корпорації на препейд чи контракт відбувається зміна тарифів. Тобто ви не дзвоните в корпоративній мережі (в межі абонентської групи) скажімо по 5 коп. Тобто ви ПОЗА корпорацією - відключені від неї (покинув, залишив, звалив, урив, дав на кєди, чухнув).Мене цікавило походження озвученої суми і бажання топіккастера уточнити обсяг послуг. Підтверження першого я не віднайшов, а друге немає відношення до суті справи.
lutsk Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 21:41 Автор #24 Опубліковано 26 Лютого, 2009 в 21:41 можеш звязатися знову ж таки з оператором Київстара або завітати в ЦОА (тільки вірно сформулюй запитання).... не всі фінансові сторони оператор висвітлює на власному сайтіРаз посилання на сайт нема, то для себе я висновки зробив, але про всяк випадок напиши дослівно що питати у оператора, а то раптом якась албано не грамотна людина захоче подзвонити і уточнити...2Mr.Ves: Між переходом і відключенням є дві великих різниці: при переході залишається номер, абонентський стаж і т.д. Жодного слова про платне відключення я тут не знайшов.При переході з корпорації на препейд чи контракт відбувається зміна тарифів. Тобто ви не дзвоните в корпоративній мережі (в межі абонентської групи) скажімо по 5 коп. Тобто ви ПОЗА корпорацією - відключені від неї (звалив, урив, дав на кєди, чухнув).Мене цікавило походження озвученої суми і бажання абонента уточнити обсяг послуг. Підтверження першого я не віднайшов, а друге немає відношення до суті справи.Висновки зробив кожен для себе свої...Будь-ласка, давай не будемо язвити... Я думаю різницю між переходом і відключенням ти чудово зрозумів...
MrVes Опубліковано 20 Березня, 2009 в 12:08 #25 Опубліковано 20 Березня, 2009 в 12:08 Підключив собі тарифи для малого та середнього бізнесу - осьо.Ніяких траблів з створенням корпоративної ланки не було, але отримав пояснення щодо акценту топіккастером на тарифах з обов’язковим щомісячним платежем.Виявляється координатор отримує бонус в розмірі 5% від об’єму передплачених послуг, який може використовувати як грошовий еквівалент.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.