Перейти до змісту

Дипломатичний скандал щодо Черномирдіна

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
це якого грушевського? того що спочатку написав проект україни як автономії в складі австроугорщини (бо його за це обласкали баблом і посадами габсбурги), потім як автономії в російській імперії, і накінець привів в україну німців, які заставили написати акт незалежности?

о так... точнісінько такий самий "патріот", як і огризко.

+1

сейчас тебя жостко и по всякому будут китиковать за то что ты не любишь "Неньку" и ее героев.

за историческую ремарочку про австроугров - спасибо, не знал, погуглю

Опубліковано

Пора вже для істрорії створювати окремий підрозділ. Колись Ванус пропонував непогане реформування розділу "Политика".

Щодо Огризка, то очевидно нашому політичному бомонду важливіше проводити торги посадами, а не приймати антикризові закони. Сьогодні:

БЮТ готовий повернути Огризкові посаду

Фракція Блоку Юлії Тимошенко готова проголосувати за скасування постанови про звільнення Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ.

Про це говориться в заяві фракції, розповсюдженій її прес-службою.

"Для збереження цілісності коаліції та забезпечення чіткої роботи Верховної ради ми згодні піти їм (депутатам НУ-НС, які вимагають повернення Огризка – ТСН.ua) на зустріч і проголосувати усім складом фракції за повернення Володимира Огризка на посаду", - йдеться у документі.

Проте при цьому БЮТ висуває зустрічні вимоги.

"Ми вважаємо, що такому голосуванню має передувати вибачення з боку міністра перед урядом та прем'єр-міністром за дії, які завдали шкоди репутації уряду та репутації України. "Це повинно стати гарантією того, що діяльність міністра закордонних справ України буде слугувати інтересам української держави і виключить на майбутнє складову політичних замовлень в його роботі, які донедавна зводилася до дискредитації українського уряду", - говориться в заяві.

Нагадаємо, 3 березня Верховна рада звільнила Володимира Огризка з посади глави МЗС. За таке рішення у тому числі проголосували 49 депутатів від БЮТ.

Коментуючи це рішення, Юлія Тимошенко заявила, що, підтримуючи рішення коаліції, виступала проти звільнення Огризка, хоча він як міністр її "радикально не влаштовував". Прем'єр навіть обіцяла провести "окрему розмову" з кожним "бютівцем", який не послухався рішення коаліції і проголосував за відставку міністра.

Джерело

Опубліковано
Ти

Отак тикати, стукаючи по клаві, легше всього.

Та і зверхньо критикувати дії політиків, які жили близько ста років тому, теж легко. 

Сидимо за компом, в теплі, ніякої реальної військової загрози. Та і держава, яка-неяка є  ;)

Ліпити ікони не варто, та і так відверто ср... теж не варто.

Думаю ти реально і оцінити не можеш усієї військово-політичної ситуації у ті важкі роки! Промахи звісно були. Та люди намагалися будувати державу за стільки років забуття. І вони діяли, спотикались, помилялись, але діяли. А вас стає тошно читати, таких ідеалів - які тільки вміють глузувати, а самі нічого не пропонують. Якась зухвала споживацька позиція!

Опубліковано

Енді нахрена так тупо порівнювати Грушевського і Огризка, вони різні і за політичними поглядами і за посадами.

Мені наприклад грушевський нагадує нашого Мороза.

Так само як колись Грушевський розвалив проукраїнську армію Петлюри, так і Мороз розвалив повноваження проукраїнського президента.

А від незнання історії ......декого аж пре.

Опубліковано
Енді нахрена так тупо порівнювати Грушевського і Огризка, вони різні і за політичними поглядами і за посадами.

Мені наприклад грушевський нагадує нашого Мороза.

Так само як колись Грушевський розвалив проукраїнську армію Петлюри, так і Мороз розвалив повноваження проукраїнського президента.

А від незнання історії ......декого аж пре.

я смотрю тут кого то разрывает изнутри от нежелания вникнуть в суть ответа оппонента и от неумения правильно читать, зато желания поучать - хоть отбавляй...

Грушвский, как ни станно, у меня, ассоциируется как раз с Ющенко. Тоже слов и теорий моного, надувание щек, строго выжидательная позиция.

Все проблемы в государстве от того что у руля теоретики. Будь они хоть трижды самыми разумными - он не практики, и смогут таковыми стать только наломав дров, что есть недопустимо в государственных масштабах. Нужны сухие, несолько цыничные практики-организаторы.

Опубліковано

Іскопаємий, я не пам"ятаю, щоб Енді про когось добре сказав, хоч мінімально. Немає людей, які складаються лише з мінусів.

ти правий, Грушевський теоретик. він не політик, не інтриган, не стратег і не тактик. він історик. науковець. і був і є за великим рахунком лише прапором, символом державотворення. він і обраний був саме за ці якості. просто як поважана серед українства людина.

А тепер щодо закидів Енді, що він писав різні проекти України. Енді, у ті роки самоназва "українець" лише декілька років переважала назву "РУСИН". про власну державу як таку ще не йшлося, бо не була сформована нація. і тому логічно, що розглядалися варіанти автономізації українців у межах імперій, в які входили частини України. це ж логічно- від усвідомелння себе окремою спільнотою, окремим народом- до утворення атономної територіальної одиниці. І коли випала можливість у розпаді імперій створти своє- вони спробували. так, вони поклалися на німців, тому що не мали сили і вміння боротися з Росією. у них не вийшло, але срати на них немає сенсу і немає права. вони зробили КРОК.

ти називаєш Шухевича, Бандеру терористами, убивцями. Так, на них кров, так, вони організатори і учасники терору. Але це кров і терор не у війні з ангелами, а у війні з демонами, які не були добріші чи гуманніші за них.

мудрість не у тому, щоб насрати на тих, хто робив наше сьогодення у минулому. всі вони лиш символи боротьби, символи формування свідомості і духу, еволюції ідей і шляхів. вони робили свою справу у свій час і методами, які були доспуні і "ходові" у ті часи.

Друже, тобі не вистачає у історії і політиці чистих ангелів? справжніх казкових героїв? мессій? поки що з твого світогляду я виловлюю, що нами повинен правити Христос:)бо він без гріха і може створити диво:)а у КМ має сидіти сонм ангелів, що виконуватиме волю Христову:)

Христос не будуваі і інші країни. їх теж творили люди. які теж були жорстокими до своїх співплемінників, які зраджували і були зраджені. Які теж мали вади, сумніви і помилки.

ТОму, будь добрий, тримай свою нестримну жовч при собі.

Опубліковано

гуд спічь, браза :D з цікавістю і задоволенням почитав:)

всує- надаремно:)це щодо тенденцій у українській літературній:)

до речі, тебе часом вдається вдало переключити з жовчних випадів літературною українською на хорошу есеїстику:)

Про бандер і шухевичів: вирізали, убивали, іт.д. не виправдовую, методи жорстокі. просто іншас торона нічим не ліпша...

про кравчука..так, він гарно пішов на дострокові вибори і з честю програв. на жаль, зараз такі кроки не в пошані і теперішнє покоління боїться не повторити подвиг Кравчука, залишвишись діючим і поважаним після програшу. Хоча, ти знаєш, я його зовсім не поважаю. Ціную за гострий розум і ораторське мистецтво але зневажаю, ому що стільки раз він був просто "зливною трубою" для бруду, "благородним рупором інтриг"...А медведчук просто позбувся тягара у вигляді деморалізованої партії, що зазнала жортокої поразки. як "незалежному експерту" йому зараз діяти набагато зручніше.

і я не вірю у теперішніх "янголів".

знаєш, я готовий час від часу провокувати тебе випадами на кшталт "жовчі", лиш би ти потім переходив на таку форму викладу:)

Опубліковано

ти правий-говорити про владу добре-це неправильно. або погано, або нічого-ліпше:)просто напртивагу потрібно давати щось креативне і оптимістичне, щоб це не перетворювалось на "так житть ніззя. кругом всі п..раси, навіщо мама мудрая Сова, мене ти народила:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...