Перейти до змісту

Власники VW Passat b3/b4 виручайте

V.Wolf

Рекомендовані повідомлення

Спробую коротко, можливо з форумчан хтось їздить на вищевказаній моделі з двигуном 1,8 л. В мене сталась ситуаціа що щуп масла двигуна, не до моєї моделі, заміняючи масло я лив строго по паспорту 3,8 л, відповідно на щупі значно вище норми. На всіх відомих мені шротах того що треба щупа незнайшов. Де купити той що треба щуп знаю (!), але ціна хороша + можливість того, що не підійде, і причину в іншому шукати прийдеться.

Можливо хтось з власників дозволив би скористатись щупом, буду дуже вдячний за будь-яку допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де купити той що треба щуп знаю (!)

так візьми його тіпа приміряти, а на своєму зроби помітки такі як потрібні ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо тобі треба приміряти до свого і зробити мітки - допоможу без проблем. В мене на шроті як мінімум 2 двигуни 1,8 Б3 Пассат стоїть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо тобі треба приміряти до свого і зробити мітки - допоможу без проблем. В мене на шроті як мінімум 2 двигуни 1,8 Б3 Пассат стоїть

То коли і головне куди можна підїхати? Трохи рився по форуму - не знайшов координат (погано шукав). І ще одне Б4 є?

(на перше пит. відповідь приблизно знаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де купити той що треба щуп знаю (!)

так візьми його тіпа приміряти, а на своєму зроби помітки такі як потрібні ;)

Та й хотів так зробити, та продавець попередив що назад не візьме бо товар не ходовий. Розвивати події нема сенсу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

модель двигателя какая - AAM, RP?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То коли і головне куди можна підїхати? Трохи рився по форуму - не знайшов координат (погано шукав). І ще одне Б4 є?

(на перше пит. відповідь приблизно знаю

Куди: Глушець 53, Вниз, до парку з Київського майдану. Коли: З 9.00 до 18.00 кожного робочого дня, в Суботу до 15.00, попередньо набравши мене, щоб був на місці - 8 050 888 50 93. Б4 на розборці був в моїх колег на тій же території, але з 1,9ТД, двигун з якого вже продано, як і, в принципі, багато чого взагалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

модель двигателя какая - AAM, RP?

Взагалі-то ADZ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Дякую за поради і допомогу, проблему вирішив! Не всі техдокументаіїї потрібно розуміти буквально.

Тему закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...