vanus Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 18:29 Поділитися #1 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 18:29 Шось я не розумію то вона є то її немає. http://www2.pravda.com.ua/news/2008/12/12/86046.htmПовний беспредел. А я ще тут хочу навести порядок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 18:36 Поділитися #2 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 18:36 А я ще тут хочу навести порядок.навести порядок=розігнати ВР=закрити майже кожну тему в розділіякось так... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 19:13 Поділитися #3 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 19:13 (позасписком "кріль-петьовкі і прочий "балоган") А що робе "нікчема" ? Президент Украины Виктор Ющенко приглашает народных депутатов – членов парламентской фракции «Наша Украина – Народная самооборона» на встречу на следующей неделе. Об этом «Обкому» сообщил представитель президента в Верховной Раде Петр Олийнык. По словам г-на Олийныка, Виктор Ющенко заинтересован в создании коалиции, но она должна строиться не на декларативных принципах, а иметь «четкий механизм реализации». Уже ржать проста нима сил Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.