Tolik_lt Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:29 Поділитися #51 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:29 вот ты банк решил открыть. ты сможешь использовать при этом вклады населения например из Приватбанка? как простой смертный, конечно же нет.., но будучи во главе государства, с помощью парламента, создав кризис и под шумок, выдав несколько "антикризисных" законов можно целый банк к рукам прибрать.., а имея власть над судом, вклады можно использовать для открытия любой финансовой стуктуры, в том числе для создания нового банка, притом без каких-либо опасений. В нашей стране, имея власть, можно творить фокусы, круче Дэвида Коперфильда.... Те, що в Україні є наявність всяких гламурних філії всякого *.. ..* , які обмінюють валюту, здійснюють всілякі платіжні операції, оформлюють депозити, видають кошти під кредитне-ярмо, це не означає, що існує Банківська система, в повноцінному розумінні цього слова. Існує квазі-банківська система(як свобода слова за СССР 37-х р.), яка немає ніякого відношення до банківської сестеми західних країнах. Свого роду - зовні віртуальний образ , у середині нафталінова вонь от чим характерний розділ політики- тут можна нести будь-яку ахінєю, не підтверджуючи її нічим, просто на основі власних туманних уявлень про будь-щоі винести круте судження, не орієнтуючись ні у західних банківських системах, ні в українській Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:38 Поділитися #52 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:38 Те, що в Україні є наявність всяких гламурних філії всякого *.. ..* , які обмінюють валюту, здійснюють всілякі платіжні операції, оформлюють депозити, видають кошти під кредитне-ярмо это все твои знания про банковскую деятельность? ежели так - лучше б и не встревал в разговор... кстати, ты запах нафталина-то хоть знаешь? Adeon, ты сам представляешь то, что написал? кто у частного банко может хоть что-то забрать? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
b0rg Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:47 Поділитися #53 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:47 Те, що в Україні є наявність всяких гламурних філії всякого *.. ..* , які обмінюють валюту, здійснюють всілякі платіжні операції, оформлюють депозити, видають кошти під кредитне-ярмо, це не означає, що існує Банківська система, в повноцінному розумінні цього слова... таке враження щось читав, але чи то не до кінця зрозумів значення тих чудернацьких слів, що їх шайтани-автори понаписували Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Adeon Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:48 Поділитися #54 Опубліковано 12 Грудня, 2008 в 22:48 от чим характерний розділ політики- тут можна нести будь-яку ахінєю, не підтверджуючи її нічим, просто на основі власних туманних уявлень про будь-щоі винести круте судження, не орієнтуючись ні у західних банківських системах, ні в українській Не поймите меня неправильно! Если я не прав, я признаю свою ошибку! Я пишу исходя из той ситуации которая нас окружает. Ну розсуди сам, президент, прочие члены верховного совета буквально плюют на закон. Изходя из таких действий я пишу, что в нашей стране возможно все. А если мне, в ходе дискуссии кот-то бесплатно объясняет банковскую систему, я только спасибо скажу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 13 Грудня, 2008 в 10:32 Поділитися #55 Опубліковано 13 Грудня, 2008 в 10:32 наконец-то состоялось. Давно ожидаемый закон. Хотя, по-большому счету, нужно было вообще запретить изменять условия после подписания контракта. Ведь нет гарантии, что банк не наймет спец-ребят с бритыми затылками, которые быстренько убедят клиента, что изменить условия кредита - это самое горячее его желание в данный момент.Норма про заборону банкам підвищувати в односторонньому порядку відсотки по кредитах буде діяти лише відносно кредитних угод, укладених після вступу в силу закону, що передбачає введення такої норми.До кредитних угод, укладених до цього строку, дана норма застосовуватися не буде.Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив журналістам автор законопроекту "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (про заборону банкам змінювати умови договору банківського вкладу і кредитного договору в односторонньому порядку)" Борис Тарасюк.вапроси?Посуті даний закон - це фікція, ще приблизно років три - до того часу навряд чи хтось ризикне кредитик взяти в банку, хоча може якийсь дибіл з триденною оперативною пам'яттю, а з народу висосуть всю кров - це ж бізнес.Толік, ти захищаєш банки, але як ти поясниш, що коли долар впав до 4,30 банки підняли одноосібно ставки і тримають їх до тепер коли бакс вже 8грн. Наші банки - це кодло.Адеон правий, в більшості своїй наші банки стартували з офшорними брудними грошами, які зароблялись на обкраданні країни і її населення, а те що потім цю всю шушеру почали скупляти іноземці, ще не означає що вони навчились цивілізованому бізнесу, просто портфельчики пантові покупляли, костюмчики, очкуляри, а нутро то гниленьке. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
AltoAngelo Опубліковано 13 Грудня, 2008 в 10:49 Поділитися #56 Опубліковано 13 Грудня, 2008 в 10:49 а нутро то гниленьке. От що правда, то прада - нутро гниле, а гниле нутро доброго плоду недає У давні, добрі часи, палили таку гидоту Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 13 Грудня, 2008 в 21:37 Поділитися #57 Опубліковано 13 Грудня, 2008 в 21:37 Ромаха, ти точно потребуєш пояснень? перечитай свій пост, після запитання до мене ти поробив уже всі висновки для себе, не потребуючи жодних інших думок Причини підняття ставок не раз озвучувались у економічних темах на борді, при бажанні можна було й прочитати. Я не захищаю банки,мене не влаштовує рівень дискусії(хоча це навряд чи можна назвати дискусією-це виголошення лозунгів та розтраскування лайна)на тему зміни відсоткових ставок. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.