Перейти до змісту

Перші дії дієздатного парляменту

vanus

Рекомендовані повідомлення

вот ты банк решил открыть. ты сможешь использовать при этом вклады населения например из Приватбанка?

как простой смертный, конечно же нет.., но будучи во главе государства, с помощью парламента, создав кризис и под шумок, выдав несколько "антикризисных" законов можно целый банк к рукам прибрать.., а имея власть над судом, вклады можно использовать для открытия любой финансовой стуктуры, в том числе для создания нового банка, притом без каких-либо опасений.

В нашей стране, имея власть, можно творить фокусы, круче Дэвида Коперфильда....

Те, що в Україні є наявність всяких гламурних філії всякого *.. ..* , які обмінюють валюту, здійснюють всілякі платіжні операції, оформлюють депозити, видають кошти під кредитне-ярмо, це не означає, що існує Банківська система, в повноцінному розумінні цього слова. Існує квазі-банківська система(як свобода слова за СССР 37-х р.), яка немає ніякого відношення до банківської сестеми західних країнах. Свого роду - зовні віртуальний образ , у середині нафталінова вонь

от чим характерний розділ політики- тут можна нести будь-яку ахінєю, не підтверджуючи її нічим, просто на основі власних туманних уявлень про будь-що:)і винести круте судження, не орієнтуючись ні у західних банківських системах, ні в українській;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Те, що в Україні є наявність всяких гламурних філії всякого *.. :) ..* , які обмінюють валюту, здійснюють всілякі платіжні операції, оформлюють депозити, видають кошти під кредитне-ярмо

это все твои знания про банковскую деятельность?

ежели так - лучше б и не встревал в разговор...

кстати, ты запах нафталина-то хоть знаешь?

Adeon, ты сам представляешь то, что написал? кто у частного банко может хоть что-то забрать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те, що в Україні є наявність всяких гламурних філії всякого *.. :) ..* , які обмінюють валюту, здійснюють всілякі платіжні операції, оформлюють депозити, видають кошти під кредитне-ярмо, це не означає, що існує Банківська система, в повноцінному розумінні цього слова...

;)

таке враження щось читав, але чи то не до кінця зрозумів значення тих чудернацьких слів, що їх шайтани-автори понаписували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от чим характерний розділ політики- тут можна нести будь-яку ахінєю, не підтверджуючи її нічим, просто на основі власних туманних уявлень про будь-що:)і винести круте судження, не орієнтуючись ні у західних банківських системах, ні в українській;)

Не поймите меня неправильно! Если я не прав, я признаю свою ошибку!

Я пишу исходя из той ситуации которая нас окружает. Ну розсуди сам, президент, прочие члены верховного совета буквально плюют на закон. Изходя из таких действий я пишу, что в нашей стране возможно все.

А если мне, в ходе дискуссии кот-то бесплатно объясняет банковскую систему, я только спасибо скажу! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наконец-то состоялось. Давно ожидаемый закон. Хотя, по-большому счету, нужно было вообще запретить изменять условия после подписания контракта. Ведь нет гарантии, что банк не наймет спец-ребят с бритыми затылками, которые быстренько убедят клиента, что изменить условия кредита - это самое горячее его желание в данный момент.

Норма про заборону банкам підвищувати в односторонньому порядку відсотки по кредитах буде діяти лише відносно кредитних угод, укладених після вступу в силу закону, що передбачає введення такої норми.

До кредитних угод, укладених до цього строку, дана норма застосовуватися не буде.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив журналістам автор законопроекту "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (про заборону банкам змінювати умови договору банківського вкладу і кредитного договору в односторонньому порядку)" Борис Тарасюк.

вапроси?

Посуті даний закон - це фікція, ще приблизно років три - до того часу навряд чи хтось ризикне кредитик взяти в банку, хоча може якийсь дибіл з триденною оперативною пам'яттю, а з народу висосуть всю кров - це ж бізнес.

Толік, ти захищаєш банки, але як ти поясниш, що коли долар впав до 4,30 банки підняли одноосібно ставки і тримають їх до тепер коли бакс вже 8грн. Наші банки - це кодло.

Адеон правий, в більшості своїй наші банки стартували з офшорними брудними грошами, які зароблялись на обкраданні країни і її населення, а те що потім цю всю шушеру почали скупляти іноземці, ще не означає що вони навчились цивілізованому бізнесу, просто портфельчики пантові покупляли, костюмчики, очкуляри, а нутро то гниленьке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нутро то гниленьке.

От що правда, то прада - нутро гниле, а гниле нутро доброго плоду недає :) У давні, добрі часи, палили таку гидоту :160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, ти точно потребуєш пояснень?:lol: перечитай свій пост, після запитання до мене ти поробив уже всі висновки для себе, не потребуючи жодних інших думок:mdr:

Причини підняття ставок не раз озвучувались у економічних темах на борді, при бажанні можна було й прочитати.

Я не захищаю банки,мене не влаштовує рівень дискусії(хоча це навряд чи можна назвати дискусією-це виголошення лозунгів та розтраскування лайна)на тему зміни відсоткових ставок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...