Перейти до змісту

Антивірус для мобіли

Рекомендовані повідомлення

На SE 550 включена частенько аська,ну і не хочеться щоб усяка гадость лізла.Що поставити?Поділіться знаннями.Зразу питання -в мому телефоні пам"яті не багато 40 мб,чі хватить місця,не дуже хочеться флешку купляти.В інеті де що знайшов але спитаю ще й тут.Буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На SE 550 включена частенько аська,ну і не хочеться щоб усяка гадость лізла.Що поставити?Поділіться знаннями.Зразу питання -в мому телефоні пам"яті не багато 40 мб,чі хватить місця,не дуже хочеться флешку купляти.В інеті де що знайшов але спитаю ще й тут.Буду вдячний.

Якщо чесно мені здається що антивірус на звичайний тел і на якому використовується тільки ася , сенсу немає....підключив до компа і запустив сканер...Думаю так краще буде і не треба флешку купляти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якщо відрядження чі інша ситуація і потрібний момент почнуться глюкі.З іншої мобіли можуть сюрприз прислати.Так що треба полюбе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поищи тута

http://se-zone.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого тобі антивірус на мобільному телефоні? Від якої "зарази" ти хочеш вберегтися?

Значщо більше шансів підчепити на телефон якийсь комп'ютерний вірус, який уражає флешки, ніж щось заразне по асці підхватити.

Не бачу потреби шукати й ставити якийсь антивірус на мобільний телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого тобі антивірус на мобільному телефоні? Від якої "зарази" ти хочеш вберегтися?

Значщо більше шансів підчепити на телефон якийсь комп'ютерний вірус, який уражає флешки, ніж щось заразне по асці підхватити.

Не бачу потреби шукати й ставити якийсь антивірус на мобільний телефон.

Хай буде,а я бачу потребу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай буде,а я бачу потребу.

spqr похоже на те шо ти вже був раз зловив якусь "заразу" коли так усердно хоч антивіруску на телефон. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сенс який?

SE 550й це смартфон чи може комунікатор?

На ньому ж крім Java нічого не запуститься, про які віруси може йти мова?

Для "розумних" телефонів є давно, і каспер і авіра і доктор веб, а для простих звонілок - пардон.

тут докази

Лаборатория Касперкого никогда не выпускала антивируса на J2ME. То, что Вы видели - это подделка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да дійсно для простих мобіл нічого нема.Ніколи з цим питанням не зтикався.Для смартфона найшов нода і каспера.Дякую всім що відгукнулись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо нема що на них там шукати. Але раз попит є, то, напевно, й пропозиція скоро появиться. Будуть продавати антивіруси для мобілок :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сонериках джава повинна підписуватись халмером або іншим софтом, щоб безоговорочно отримувати доступ до відсилання СМС, передачі файлів (якщо йде мова про К550, то і звуку!) по блютуз і інших дій, які зазвичай сонерик класифікує "а можна?". Якщо в прошивку телефона не лізли з метою додавання сертфікатів, то й випадкових попандосів бути не повинно. Найнебезпечніший вірус - це нажимати "так" на все підряд. І сопсно найнадійніший антивірус - права кнопка "ні".

Для чистки від комп'ютерних вірусів можна пошукати або ж навіть написати софтину, що потре авторани з флешки, видалить екзешники малих розмірів з ім'ям папки, в якій лежать і ще по іншим критеріям, притаманним злісним авторанним вірусам і їм подібним.

Прочитав пізніше, що є можливість ставити флешку, отже це точно к550

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сонериках джава повинна підписуватись халмером або іншим софтом, щоб безоговорочно отримувати доступ до відсилання СМС

Навіть з халмером на відправку СМС запит є.

А щодо вірусів на не смартах, то тема вже обговорювалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну на рахунк СМС я не знаю, а те, що блютуз-рація підписується і прекрасно працює - факт :rolleyes: Переробить хтось її під щось цікавеньке і на фоні буде програмка працювати в режимі жучка.

icon_plus_1.gifПатч
;K550i SW-R8BA024

;Игнорирование "Полномочий" для явы

;Remove java security restrictions

;(с) the_laser

;(p) Halk

+44140000

110184F: D0 E0

110185A: 00 01

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж гроші за це з тебе лупити, як за СМС не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...