Перейти до змісту

FIFA vs PES

Million

45 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Наконец, свет увидели FIFA 09 и PES 2009. Оба симулятора знаменуют собой своеобразную революцию, прорыв, весь изменения видны даже невооруженным глазом. Хотелось бы вступить в открытый спор. Давайте обсудим все "за" и "против" обоих симуляторов и попытаемся выделить лучший из них.

of_cover_fifa09.jpgpes09pccoverwp8.png

Опубліковано

Поки що не добрався ні до ФІФА 09, ні до ПЕС 2009 ...

Але завжди грав тільки в ФІФА... Напевно цього разу теж віддам перевагу грі від ЕА :)

Опубліковано

Фіфа вже звичне, до того ж інтуїнивне в управлінні.

Коли є вільна хвилинка, можна запустити і відпочити, не витрачаючи на це багато часу.

З пес же все складніше. Цяцька розрахована на геймерів: вони мають час розібратися в управлінні, засвоїти різні фінти і тд. Окрім того, ІМХО:чемпіонати, стадіони, футболісти - тут якось ніби відірвані від Європейської футбольної реальності (принаймні в тому варіанті, який я останній раз бачив).

Опубліковано

Да... це, доречі, є великим мінусом (як для мене).... в Konami просто немає ліцензії на ці чемпіонати, навідміну від EA.

Опубліковано

Головне не ліцензії(які мона виправити патчами) а геймплей та графіка які у PES набагато краще дивляться ніж у ФІФА

Опубліковано

це точно......PES завжди був на крок попереду від фіфа....надіюсь ця версія не буде виключенням

Опубліковано

PES це симулятор, який передає всі емоції гри мільйонів, а Fifa це аркада в якій окрім величезної кількості ліг нічого більше не має...

Опубліковано

Граю і буду грати у ФІФА, ну незнаю як намене це краще чім ПЕС.

От на тижні цьому пробував пограти в ПЕС - нічього хорошого я там не побачів, незнаю чім він вам такії хороший.

Але ж в кожного своя релігія що до ігор, так що..

Опубліковано

А по-моему, как раз все эмоции, да и вообще, все, что можно получить от футбола передает как раз ФИФА. Если сравнивать оба симулятора, то, если ФИФА похоже на олимпиаду, то ПЕС скорее похож на параолимпийские игры. КонечнО, и в нем есть свои плюсы, но в ФИФА их гораздо больше. И кто говорит, что ФИФА из года в год не меняется - тот просто мало что понимает, потому как изменения не всегда видны на первый взгляд. Графика мало менялась из года в год, в то время, как сама игра становилась все лучше и лучше. Впрочем в ФИФА09 вопреки стереотипам, улучшилось все: от графики до физики. А вот новый ПЕС откровенно говоря не порадовал - в нем не изменилось практически ничего.

Опубліковано

Чесно кажучи, не розумію оцих порівнянь як PES vs FIFA, WoW vs L2 і тд. Кожна гра має свої плюси і мінуси, і як завжди найдуться люди які з задоволенням будуть грати в них. Особисто мені більш до душі FIFA, бо мені вона більш нагадує справжній футбол. А на рахунок графіки, то не всі можуть чи хочуть купляти потужні машини щоб насолоджуватись тільки графікой. Яскравий цьому приклад MMORPG, StarCraft, WarCraft які в більшості випадків не є передовими в графіці, але все ж такі популярні.

Опубліковано

Цього року Ффа краща за попередні, хоча є і багато чого старого. Я вже давно фанат Фіфи, але дуже хотів би рограти ПЕС 09. В минулі роки ПЕС мені нітрохи не сподобався :) Цікаво як цього року ігра? :)

Опубліковано
А по-моему, как раз все эмоции, да и вообще, все, что можно получить от футбола передает как раз ФИФА. Если сравнивать оба симулятора, то, если ФИФА похоже на олимпиаду, то ПЕС скорее похож на параолимпийские игры. КонечнО, и в нем есть свои плюсы, но в ФИФА их гораздо больше. И кто говорит, что ФИФА из года в год не меняется - тот просто мало что понимает, потому как изменения не всегда видны на первый взгляд. Графика мало менялась из года в год, в то время, как сама игра становилась все лучше и лучше. Впрочем в ФИФА09 вопреки стереотипам, улучшилось все: от графики до физики. А вот новый ПЕС откровенно говоря не порадовал - в нем не изменилось практически ничего.

От якраз і фзіика в ФІФА зовсім не змінилась, на відміну від PES, в якому тепер навіть дощ суттєво впливає на гру!

Опубліковано

Угу, а то что футболист элементарно может подскользнуться, вмазать ногой по физиономии кому-то, наступить на ногу другому - это что? Не нужно говорить, не зная.

Опубліковано

Я за PES :) Грав ФІФУ з 2002 року поки не спробував PES5. Фіфу я граю лише місяь поки не вийде PES. Останні роки Фіфа нічим не відрізняється одна від одної тому я вважаю що саме PES найкращий футбольний симулятор. Він кращий за фіфу своєю реалістичністю та близкістю до реального футболу, це коли ти можеш забивати зовсім різні голи, з різних позицій, створювати реальні моменти. Фіфа - це набір стандартних рухів, ударів, голів. Ось наприклад беру команду з рейтингом пів або одна зірка, та беру найвищу складність і граю кілька матчів. Вже після другого матчу коли забив кілька голів стає видно якими приблизно будуть наступні 90% голів. Це взагалі нецікаво!!! Другий приклад беру команду з рейтингом від чотирьох зірок, та беру найвищу складність і граю кілька матчів - голи виходять такі ж що в команд з одною зіркою+ще приблизно 5-8 фантастичних голів з далекої відстані, з фантастичною підкруткою в дев'ятку, після удару через себе чи щось подібне. Та й забивати ці голи можуть переважно футболісти екстра класу - Джерард, Роналду і т.д. Тому після одного сезону можна фіфу стирати щоб місце дарма не займала. У PES все навпаки - навіть після 60-80 матчів виходило забивати нові голи, які ще не забивав. На рахунок ФІФА09 та графіка графіка там справді класна, особливо подобаються повтори, і це мабуть все що трохи змінили від ФІФА08. Геймплей абсолютно ТАКИЙ САМИЙ що в ФІФАх 06-08. Єдиний недолік PES це не всі ліцензовані клуби і турніри. PES 2009 ще не маю, тому нічого на рахунок нього не скажу. Можу зробити прогноз що він буде кращий від PES2008 і ФІФА09 :) .

А по-моему, как раз все эмоции, да и вообще, все, что можно получить от футбола передает как раз ФИФА
Ці емоції і задоволення втрачаються після кількох зіграних матчів...
Опубліковано
Угу, а то что футболист элементарно может подскользнуться, вмазать ногой по физиономии кому-то, наступить на ногу другому - это что? Не нужно говорить, не зная.

Це є один з кількох стандартних моментів, які переважно виходять зовсім не в тему.

Можу привести схожий приклад з іншою стандартною ситуацією:

Біжить з м'ячем футболіст. Раптом чогось на нього набігає свій же футболіст і вони зіштовхуються, а м'яч залишається супернику. Це зовсім тупо.

Опубліковано
Біжить з м'ячем футболіст. Раптом чогось на нього набігає свій же футболіст і вони зіштовхуються, а м'яч залишається супернику. Це зовсім тупо.

Все зависит от пользователя. Когда мой игрок с мячом бежит в атаку, я вдруг начинаю финтить, уходить в разные стороны и таким образом оказываюсь рядом со своим же игроком, который не успевает развернуться и увидеть бегущего на него партнера по команде - тогда обое ударившись падают. Все реально, потому как лоб в лоб мои игроки еще не сталкивались. Так что не надо тут. А вот то, что в ПЕС бегают игроки как инвалиды и голы такие, какие забивают игроки дворовых команд - это да. Во дворе тоже все голы разные :)

Опубліковано

Одна цікава річ, не знаю ні одну людину, яка б перешла з песа на фіфу, тільки навпаки...

Сам колись був великим шанувальником фіфи, і всім горорив що пес це фуфло зігравши лише один матч, але діло в тому що фіфа швидко набридає, вирішив ще раз поставити пес, після третього матчу не міг відірватись,а фіфа після того стер...

Опубліковано

Все зависит от пользователя. Когда мой игрок с мячом бежит в атаку, я вдруг начинаю финтить, уходить в разные стороны и таким образом оказываюсь рядом со своим же игроком, который не успевает развернуться и увидеть бегущего на него партнера по команде - тогда обое ударившись падают. Все реально, потому как лоб в лоб мои игроки еще не сталкивались. Так что не надо тут. А вот то, что в ПЕС бегают игроки как инвалиды и голы такие, какие забивают игроки дворовых команд - это да. Во дворе тоже все голы разные :P

До чого це?

вдруг начинаю финтить, уходить в разные стороны и таким образом оказываюсь рядом со своим же игроком, который не успевает развернуться и увидеть бегущего на него партнера по команде - тогда обое ударившись падают

Все набагато простіше :)

Просто один другому перебігає шлях, вони зіштовхуються і падають

бегают игроки как инвалиды

У фіфі такі ж інваліди, якщо ще не гірші (ти добре придивись :) )

голы такие, какие забивают игроки дворовых команд - это да. Во дворе тоже все голы разные :P

Зате вони більш реалістичні і на голи схожі

Опубліковано
До чого це?

К дождю.

Все набагато простіше smile.gif

Просто один другому перебігає шлях, вони зіштовхуються і падають

В ПЕС такого вообще нет :)

У фіфі такі ж інваліди, якщо ще не гірші (ти добре придивись)

Увы, нет.

Зате вони більш реалістичні і на голи схожі

Правильно. Вот они и похожи на голы дворовых команд. А вот где голы настоящие - так это в ФИФА!

Опубліковано
Правильно. Вот они и похожи на голы дворовых команд. А вот где голы настоящие - так это в ФИФА!

ага,і всі схожі один на одного...

Опубліковано

Опять же, все зависит от пользователя и от уровня сложности, на котором он играет, считая. что умеет абсолютно все.

Опубліковано

Опять же, все зависит от пользователя и от уровня сложности, на котором он играет, считая. что умеет абсолютно все.

Ой ненада. Я в ФІФА граю з 2000 року... Такшо мені на Легенді легко грається. Всеодно там одинакові удари голкіпер відбиває так само, а так нецікаво!

Опубліковано

Я граю на найвищому рівні складності вже не один рік і можу запевнити що вмію все, тому і кажу що більшість голів одинакові.

В ПЕС такого вообще нет

Якщо ти про поштовхи, то вони там навідміну від фіфи ще з PES5

Опубліковано

Играю в ФИФА с 1999 года. Всегда находятся новые комбинации и голы очень редко похожи. Дважды переходил на ПЕС (в 2006 и 2007), но в итоге все равно возвращался к ФИФА, т.к. ФИФА для меня более живой, более настоящий, более динамичный, более красивый. Игры ни в какое сравнение не идут и голосование это доказывает!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...