Перейти до змісту

У Луцьку перейменували 11 вулиць

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як всім відомо з 1 вересня вулиця Суворова носить горде ім"я Бандери !

Саме на цій вулиці мій офіс, так ось - 8 вересня мені направили листа з документами з Житомира вже на вулицю, вибачте, Бандери. Лист прийшов у Луцьк на поштове відділення № 25 де на ньому зробили помітку "вулиці Степана Бандери у Луцьку немає" та відправили назад у Житомир. Тепер чекаю листа на вулицю Суворова...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

На мою думку - вся ця канітєль з перейменуванням не більше ніж такий собі "заробіток" для депутатів із міськради.

Уявіть ситуацію - кум, брат, сват і т.д. впливового дупутата створює фірму (скажімо ТзОВ "Дорожній сервіс") який займається встановленням написів із назвою вулиці. Спочатку роботи багато, бо досі встановленням нових (синьо-червоних) написів назв вулиць ніхто не займався. Але проходить час, робота як ніяк робиться, гроші платяться (з міського бюджету!!!), але настає момент коли роботи як такаї вже немає, а грошики треба всім. І тут, на рівні міськради вирішується питання про перейменування вулиць, в результаті чого ця фірма заробляє гроші.

Це мої особисті припущення.

Просто дивлячись на дану ситуацію, інших думок не виникає. Подивіться самі, для прикладу візьмемо вул. Червоноармійську, яку перейменували на Героїв УПА. Кому воно треба? Людям які живуть там, щоб потім змінювати на іншу назву вулиці у всіх своїх документах, де вона згадується? Звичайно ні.

Ідемо далі, згадуючи обговорюване тут рішення міськради в якому зазначено : "Департаментам житлово-комунального господарства, містобудування та комунальному підприємству «Луцькмістобуд» доручили до 1 жовтня 2008 року забезпечити виготовлення та встановлення відповідних інформаційних стендів та табличок, а також провести ремонтні роботи та благоустрій перейменованих вулиць."

Якщо хто-небудь (а таких тут є багато) був на вулиці Червоноармійській, той скаже як як виконуються ремонтні роботи на ній і я скажу - НІЯК. Абсолютно нічого для цього не робиться, я думаю що така ж ситуація і на інших вулицях міста, крім "центрових". Адже левову частку з бюджету виділяється лише на ремонт вулиць, які розташовані в центрі міста, а заїдь трошки далі (не кажучи про Гнідаву, Вишків і т.д.) - сплошні катакомби а не вулиці, складається враження, що місто Луцьк на днях було звільнене з-під фашистської окупації.

Депутатам з міськради було б цікаво задати питання - невже в нашому місті все настільки добре, що залишилося лише перейменувати вулиці? А як же ремонт доріг? Як же брудний кінотеатр? Парки з атракціонами? Врешті решт - фонтан в центрі міста, який вже робиться більше ніж 7 років???

Опубліковано
Як всім відомо з 1 вересня вулиця Суворова носить горде ім"я Бандери !

Саме на цій вулиці мій офіс, так ось - 8 вересня мені направили листа з документами з Житомира вже на вулицю, вибачте, Бандери. Лист прийшов у Луцьк на поштове відділення № 25 де на ньому зробили помітку "вулиці Степана Бандери у Луцьку немає" та відправили назад у Житомир. Тепер чекаю листа на вулицю Суворова...

Потом отправят обратно с пометкой "Улицы Суворова в Луцке нет" ;)

Опубліковано
складається враження, що місто Луцьк на днях було звільнене з-під фашистської окупації.

та місто тільки ось починають звільняти з-під совкової окупації.

Опубліковано
та місто тільки ось починають звільняти з-під совкової окупації.

гы-гы, Maggot (18 years old), а ты ее еще успел застать?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...