Перейти до змісту

Яка різниця між Косово і Південною Осетією

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

В догонку для "слабых умов":
В сентябре 1996 года обе палаты Конгресса США приняли резолюцию № 120 в защиту независимости Украины. В этой резолюции в чётких и категоричных формулировках расписано, что и как надлежит делать президенту, правительству и парламенту Украины. И от этого документа украинская власть с тех пор не отступила ни на один миллиметр. Этот документ скрыт от нашего [украинского] народа, как и многие другие. Таким образом, США — единственное государство, которое позволило себе на уровне парламента принять резолюцию, касающуюся внутренних дел Украины

а текст? а посилання?це ти кого процитував?

Думаю тут http://www.politrussia.ru/life/21308.html ;)

sergyj, ти, часом не комуніст?

Ні. Я взагалі позапартійний.

Можна ще почитати тут http://www.chaspik.info/bodynews/3402.htm

Це цитата людини, яка була керівником комітету Верховної Ради України по питанням національної безпеки і оборони в періоди 1998—2000, 2002—2006 рр. Не думаю що варто дивитись на партійну приналежність людини яка обіймає таку посаду.

варто дивитися на все будь-якої людини, що обіймає будь-яку посаду:)

час пік..прекрасне джерело. кожен початок статті чвітиться незаангажованістю та аналітичністю:)

Ромаха, а фраза "квазігромадянина" є правдивою- близька дружба з будь-ким з цієї пари передбачає часте безумовне підтримання позиції велета:)і думати, що один велет добрий і ніжний, а інший- злий і сердитий- це несерйозно:)так само як писати про невигідність співпраці з Росією- вона поряд, і ні ми не переїдемо, ні вона не дінеться. та й енергоносії в основному звідти.

І що це за позиція- хто про Росію погано не говорить, той квазігромадянин, а я один- Д'Артаньян? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Для України США і Росія - непорівняльні!!! Що поганого нам зробила Америка? А Росія ... Ви що всі в Іраку втратили будинки і сім'ї, що розпинаєтесь проти США? Чи може США влаштовувало в нас голодомори, репресії, вистрілювання інтелегенції американізацію, ціною нашої культури?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для України США і Росія - непорівняльні!!! Що поганого нам зробила Америка? А Росія ... Ви що всі в Іраку втратили будинки і сім'ї, що розпинаєтесь проти США? Чи може США влаштовувало в нас голодомори, репресії, вистрілювання інтелегенції американізацію, ціною нашої культури?

вона просто не біля нас:))а так- були б ми індіанцям у вишиванках у резерваціях;)або боролися би як бразас ніггаз проти сегрегації:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо, але зараз маємо ситуацію з Укртатнафтою і купою інших бізнесів, а хіба українці на половині країни не в резервації культурній і політичній?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо, але зараз маємо ситуацію з Укртатнафтою і купою інших бізнесів, а хіба українці на половині країни не в резервації культурній і політичній?

те, що цей хуліган живе через два квартала, і ще тебе ні разу не пи..див, не значить, що він добріший за того, що живе в сусідньому будинку і від якого ти вигрібав неоднократно:)цьому, шо через два квартали живе, просто до тебе ще руки не дійшли;))

і будь спокійний, якщо у великої американської компанії тут будуть ущімлені якісь інтереси, типу Татнєфтєвських, розбиратимуться вони без жодних сантиментів і скидок на дружбу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt індусів мало цікавлять лев'ячі прайди, їх тигр в любу хвилину може розірвати. Порівняння про два квартали перебільшене точніше: про хулігана який живе на сусідньому материку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще одне: американцям потрібні дешеві ресурси, нам і Європі також, зацікавлених в піднятті ціни на енергоносії є всього лишень декілька країн. Тому вважаю, що в нас з США спільні цілі в цьому і тільки дякуючи її впливу і політиці у нас зараз дизель не по 8.5/10грн/л, а 6.78грн/л. Мені це підходить. А щоб зробив наш сусідик, думаю його бажання десь так в районі 100грн/л.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще одне: американцям потрібні дешеві ресурси, нам і Європі також, зацікавлених в піднятті ціни на енергоносії є всього лишень декілька країн. Тому вважаю, що в нас з США спільні цілі в цьому і тільки дякуючи її впливу і політиці у нас зараз дизель не по 8.5/10грн/л, а 6.78грн/л. Мені це підходить. А щоб зробив наш сусідик, думаю його бажання десь так в районі 100грн/л.

ах, ось хто для нас батько рідний:D)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все "величие" России в ее региональном лидерстве (в прошлом)

В остальном ее влияние в мире - нулевое. Сразу вспоминается Югославия, давившая малые народы балкан, но обосравшаяся в реальной войне.

Если не считать нефти, газа и оставшейся от ссср мощной армии, РФ на данный момент это пшик который можно задавить за месяц.

Рубль упал за месяц к значениям двухгодичной давности.

Котировки бирж упали почти вполовину за август-сентябрь.

Что же касается США - совершенно верно, ничего плохого они нам не сделали.

Но поддерживать их надо не потому, а потому что они могут дальше сдерживать бесноватую Россию, с одной стороны, с другой от США нам ничего не грозит ни сейчас ни в будущем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну що тут ще скажеш :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось все і вирішується:

Південна Осетія зібралася в Росію

http://pravda.com.ua/news/2008/9/11/81110.htm

Південна Осетія має намір об'єднатися з Північною Осетією і увійти до складу Росії, заявив президент республіки Едуард Кокойти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ніхто і несумнівався, ось таке миротворення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що цікаво - саме в Росію, а ніяка не незалежність осетинського народу!

Тобто він одразу наперед відмовився від будь-якої державності... Так би хоч міг на грузин гнати, що ушємляют право нації на самовизначення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...