toj_tu Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 12:57 Поділитися #1 Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 12:57 Їздив по місту і декілька разів на очі попадалась реклама ,що в ТАМ-ТАМ "Експрес" акція -курячічетвертинки по 29,90 (якщо є картка ТАМ-ТАМу).Беру в жінки картку , йду в "Експрес" (на Відродхення).На вхідних дверях читаю ту ж рекламу.Прийшов.Беру дві четвертинки і йду до каси.Касир рахує -бачу сума не та.Запитую у касира про акцію.Виявляється,в чеку має бути сума не менше 150грн.????Кажу що на вхідних дверях у рекламі такого немає.Менеджер твердить-зате є у відділі та на біл-бордах.Подивився у відділі , під*їхав до біл-борда.Дійсно є.Але вкінці і таким шрифтом ,що треба добре придивитись , а поскільки біл-борди розташовані не на зупинках, то на ходу точно не встигнеш прочитати .Але чому на вхідних дверях взагалі немає такої примітки ,відповіді я так і не отримав. Порада. У них з понеділка знову подібні акції.Знижка 3 грн на цукор і т.п. Будьте уважні.Не ведіться на здирників. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 13:14 Поділитися #2 Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 13:14 Я в таких випадках повертаю товар назад. І пох на їх. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Webmaster Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 13:17 Поділитися #3 Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 13:17 Таким ще любить побалуватися АТБ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Єретик Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 14:33 Поділитися #4 Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 14:33 а в Там-Там є контрольний сканер для перевірки ціни? Новій Лінії чи то в Епіцентрі такі стоять. Підносиш і бачиш, яка ціна буде на касі а не на ціннику. А ще краще: каса самообслуговування. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 16:44 Поділитися #5 Опубліковано 9 Серпня, 2020 в 16:44 Звичне діло для УСІХ акцій скрізь. Дописувати щось дрібним шрифтом... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 10 Серпня, 2020 в 06:45 Поділитися #6 Опубліковано 10 Серпня, 2020 в 06:45 16 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано: а в Там-Там є контрольний сканер для перевірки ціни? є, біля кормів для тварин. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ProektanT Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 07:55 Поділитися #7 Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 07:55 Так написали, ніби Вас киданули на гроші. Яке ж це здирництво? це маркетинговий хід, як і будь де. Ви побачили/вияснили на касі - не беріть! Вас же не заставляли силоміць купувати!?. якщо щось не так - залишайте товар на касі - це звична практика в супермаркеті. Інше питання - що в них буває "залежана" курка, яку штовхають по-акції... А взагальному мені дуже подобається цей супермаркет. В ньому завжди натрапляєш на якусь акцію і можна купити щось набагато дешевше, ніж в інших. з порожнім кошиком звідти не йдуть! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 08:02 Поділитися #8 Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 08:02 5 minutes ago, ProektanT said: Так написали, ніби Вас киданули на гроші. Яке ж це здирництво? це маркетинговий хід, як і будь де. то називається "развод на лоха", не дочитав до кінця? лох і це сумно що досі такі акції є Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Pavelix Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 08:19 Поділитися #9 Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 08:19 15 минут назад, Zevs_Isver сказал: то називається "развод на лоха", не дочитав до кінця? лох і це сумно що досі такі акції є Але ж ніщо не заважає на касі побачивши резульат, відмовитись платити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 08:36 Поділитися #10 Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 08:36 15 minutes ago, Pavelix said: Але ж ніщо не заважає на касі побачивши резульат, відмовитись платити. на тому й заробляють чек перевіряють одиниці, а якщо багато позицій - то фіг запам'ятаєш яка ціна мала бути Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
toj_tu Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 13:00 Автор Поділитися #11 Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 13:00 4 часа назад, Pavelix сказал: Але ж ніщо не заважає на касі побачивши резульат, відмовитись платити. Ніхто й не платив.Я попередив інших. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
toj_tu Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 13:01 Автор Поділитися #12 Опубліковано 11 Серпня, 2020 в 13:01 В 09.08.2020 в 16:14, weldermaster сказал: Я в таких випадках повертаю товар назад. І пох на їх. Я теж повернув. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.