Перейти до змісту

Підкажіть хто може перевезти металопрокат довжиною 6-9 м

reklamist

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть куди звернутись щоб замовити вантажівку з довгим кузовом, чи кузов+причіп.

Треба перевезти десяток прутів кругляка, вони по 9м, призначення їх таке що вкрай не бажано різати а потім зварювати. По дзвінкам з пошуку в інтернеті поки нічого не знайшлося, переважно короткі.

Може хто з подібним стикався чи просто знає яку інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо є знайомі, які займаються міжнародними вантажними перевезеннями (TIR) - то з ними можна спробувати домовитись. Апріорі таким їм займатись не хочеться - наприклад, тільки водію треба заплатити 500-700-1000грн./день роботи, плюс пальне, плюс амортизація, плюс норма рентабельності, тому по місту вони рідко щось возять, беруться за "міжміські" маршрути на регулярній основі, або на "далекі" відстані.

Ще можна спробувати просто підійти на місця відстою "фур", і поговорити з ними на місці.

Можна поговорити ще з будівельниками (в СУ-536 точно є потрібні авто, але не знаю, чи стороннім дають користуватись).

Ще є довгі лавети, які можна найняти (недешево також).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Булиб у мене знайомі з таким транспортом то б і тему не створював))). Я питаю з надією що хтось має контакт на такий транспорт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки і куди потрібно везти?і яка вага?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Везти в межах Луцька, з металобази на Лазо до Набережної, та й ваги нема, 11 9-ти метрових прутів кругляка 20мм і 6 кутників 10х10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...