Перейти до змісту

Продам два проблемних планшета-китайця

Рекомендовані повідомлення

Планшет HKC M76. 7 дюймів. Батарея і екран були замінені пару років тому, після чого працював нормально. Але зараз через деякий час, іноді навіть менше хвилини, зависає в сірий екран. Збити на заводські налаштування не вдається ні з Android, ні кнопкою Reset. microSD читає, USB порт, швидше за все, неробочий. Заряджається з зарядки з тонкою шпилькою.

200 грн. без зарядки.

Планшет Cube i10. 10 дюймів. Android + Windows 8. Вимикається через деякий час роботи. Схоже, що батарея присіла. Я її можу замінити, але ціна тоді зросте. Робив йому двічі за останні дні марафон з перегляду мультфільмів. Перший раз вистачило на 45 хвилин (з 99 до 87%), і вимкнувся. Після вмикання показав 73%, покрутив мультфільми ще 25 хвилин, і тоді вирубився, показуючи 35%. Більше не увімкнувся без зарядки. Я зробив скидання на заводські налаштування і прогнав марафон знову. З 98% до 67% працював 85 хвилин, тоді вирубився. microSD читає, USB порт, швидше за все, неробочий. Дуже погано працює кнопка вмикання, її намагались ремонтувати, але нічого не добились. З кришкою з 5-8-го разу вдається натиснути, без кришки, на платі, з 2-3-го. Є чохол. Заряджається з зарядки з тонкою шпилькою.

700 грн. без зарядки. Зарядку можу додати за доплату, але вона буде з китайською вилкою.

Якщо знайду коробки, то додам. Привезти можу лише один за раз, інший через декілька місяців.

IMG_2759.JPG

IMG_2760.JPG

IMG_2752.jpg

IMG_2753.jpg

IMG_2755.JPG

IMG_2756.JPG

IMG_2757.JPG

IMG_2758.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...